پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

امام جمعه ساوه گفت: طلاب و روحانیون باید با درک شرایط جامعه و آسیب هایی که اجتماع را تهدید می‌کند به کمک دستگاه قضا آمده و برای برطرف شدن آسیب‌ها چاره‌اندیشی کنند. 

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی در همایش ائمه جماعات شهرستان ساوه با موضوع ایجاد فرهنگ صلح و سازش که در سالن جلسات دادسرای عمومی و انقلاب ساوه برگزار شد، افزود: مبلغان دینی باید درد جامعه را شناسایی و رصد کنند و با مسئولیت‌شناسی و مسئولیت‌پذیری خویش به درمان آن بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه رسالت طلبگی و روحانیت در مسیر انبیای الهی حرکت کردن است، افزود: مسئولیت‌شناسی و مسئولیت‌پذیری اصلی‌ترین ویژگی مبلغان دینی به شمار می‌رود. 

امام جمعه ساوه با اشاره به بروز برخی آسیب‌های اجتماعی در سطح این شهرستان که موجب بهم‌ریختگی فرهنگی و اجتماعی این شهر شده است، افزود: مردم شهرستان ساوه مردمی متدین و انقلابی هستند و  بهم‌ریختگی فرهنگی زیبنده مردم این شهرستان نیست. 

وی تصریح کرد: نباید آسیب‌های اجتماعی به گونه‌ای رشد کنند که میزان ورودی پرونده‌های دادگستری زیاد شده و مردم به جای سازش با یکدیگر اقدام به تشکیل پرونده در محاکم دادگستری کنند. 

وی خشونت کلامی، خانوادگی و اجتماعی را ثمره بروز آسیب‌های اجتماعی در جامعه دانست و گفت: نبود سلامت روانی مطلوب و مناسب در جامعه منجر به بروز این معضلات می‌شود. 

حجت الاسلام حسینی تمدن اسلامی بر مبنای اخلاق و سبک زندگی اسلامی را مورد تاکید قرار داد و گفت: اولین رکن تمدن اسلامی اخلاق و سبک زندگی اسلامی است. 

وی خواستار مرجعیت دادن به مساجد و روحانیت برای ترویج سبک زندگی اسلامی شد و افزود: طرح دستگاه قضا به منظور استفاده از پتانسیل مساجد و ائمه جماعات بسیار ارزشمند است. 

وی با اشاره به اینکه روحانیون باید بار پدری جامعه را بر دوش بکشند، گفت: باید این پدری به گونه‌ای باشد که مردم به جای مراجعه به دادگاه به روحانیون مراجعه کرده و از آنان برای برطرف شدن مشکلات خود کمک بخواهند. 

امام جمعه ساوه رویکرد اصلی مساجد را برطرف کردن تنازعات مردم بیان کرد و گفت: بسیاری از پرونده‌هایی که در محاکم تشکیل می‌شود ناشی از عدم اطلاع مردم از قوانین حقوقی است. 

وی خواستار احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر به صورت سازماندهی شده و تشکیلاتی با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم شد و افزود: وقتی در احیای این فریضه کار تشکیلاتی و سازماندهی شده صورت گرفت نیاز به برخورد سلبی نیست. 

حجت الاسلام حسینی تاکید کرد: اگر منبرهای روحانیون کارشناسی شده برگزار شود و مطالبی که در منبرها گفته می شود با رصد دقیق معضلات جامعه مطرح شود در جامعه ما آمار طلاق و اعتیاد کاهش و آمار ازدواج افزایش می‌یابد، ضمن اینکه در راستای پیشگیری از وقوع جرم درصد قابل توجهی از آسیب‌های اجتماعی کاهش خواهد یافت

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group