امام جمعه ساوه گفت: در موضوع برجام اطاعت از منویات مقام معظم رهبری ملاک است نه مشاوره، و بر همه مسئولان لازم است که از ایشان تبعیت کنند.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی در چهل و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه با اشاره به اظهاراتی که از سوی برخی مسئولان پس از نقض برجام از سوی آمریکا صورت گرفت، با تاکید بر اینکه مشورت با رهبری ملاک نیست، تصریح کرد: آنچه مهم است اطاعت از رهبری به عنوان ولی فقیه است. در قرآن نیز گفته نشده است که از اولیالامر مشورت بگیرید بلکه نص صریح قرآن است که از باید تبعیت کرد.
وی با تاکید براینکه آمریکا شیطان بزرگ است و این موضوع در طول تاریخ انقلاب بر ملت ایران ثابت شده است، تصریح کرد: نقض برجام ماهیت دشمن را برای جهانیان آشکار کرد و الحمدلله با اتحاد مردم و در اطاعت از رهبری پیروز میدان همواره ملت ایران بودهاند و هستند.
امام جمعه ساوه در ادامه با اشاره به دشمنیهایی که استکبار جهانی با نظام اسلامی داشت به راهبرد اصلی آمریکا برای سرنگونی نظام اسلامی پرداخت و گفت: گزینه نظامی، تشدید تحریمها و نفوذ، سه راهبرد اساسی آمریکا در طول تاریخ انقلاب برای سرنگونی نظام اسلامی بوده است که در هر سه راهبرد با شکست مواجه شده است.
وی افزود: اوباما در گزارشی که در دوران ریاست جمهوری خود به منظور توجیه مذاکره به کنگره آمریکا داده است حمله نظامی، تشدید تحریمها و مذاکره با ایران را به عنوان سه گزینه پیشنهاد داده بود، اما با توجه به اینکه دو گزینه اول نتیجه نداد به مذاکره با ایران به عنوان پیشنهادی بهتر اشاره کرد و مذاکره بر سر همه موضوعات با ایران و با هدف نفوذ راهکار دیپلماسی را مورد تاکید قرار داد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه با اشاره به دو مناسبت 16 آذر روز دانشجو و 27 آذرماه روز وحدت حوزه و دانشگاه به جریان استکبار ستیزی و استبداد ستیزی در محیط های علمی اشاره کرد و افزود: دستهایی در کار هستند تا بین حوزه و دانشگاه جدایی بیندازند.
وی با تاکید بر برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی در حوزه، دانشگاه و مدارس گفت: نباید کرسیهای آزاداندیشی به عنوان یک کار دکوری تلقی شود بلکه باید به شیوه صحیح و در چارچوب نظام تقویت شوند.
امام جمعه ساوه با تاکید بر اینکه تک صدایی در جامعه معنا ندارد، تصریح کرد: البته نباید اجاره داد که دانشگاه محل حضور فتنهگران و تاخت و تازهایی علیه نظام اسلامی باشد.
وی با اشاره به اینکه مارک فتنهگری به هر گرایش سیاسی نمیخورد، افزود: باید در بیان نظرات و نقدها کلیت نظام اسلامی و خط قرمزها حفظ شود و به گونهای مسایل طرح نشود که با آرمانهای نظام مغایرت داشته باشد.
حجتالاسلام حسینی اتحاد و وفاق ملی را رمز توسعه کشور دانست و گفت: در مناظرهها و کرسیهای آزاداندیشی باید از جبهه انقلاب و جبهه نظام دفاع کرد گرچه معتقدیم تریبون یک طرفه در دانشگاهها معنا ندارد.
وی در ادامه به موضوع تفریحات سالم به عنوان یکی از دستورهای جلسه شورای فرهنگ عمومی اشاره کرد و گفت: نبود تفریحات سالم آسیب زاست و گسترش فضاهای تفریحی از بروز آسیب های اجتماعی جلوگیری می کند.
معاون برنامه ریزی و عمرانی فرمانداری ساوه نیز به بحران آب در ساوه اشاره کرد و خواستار تشویق مردم به صرفه جویی در مصرف آب توسط دستگاههای اجرایی شد.
سیدمهدی حسینی افزود: وضعیت آب شهرستان ساوه به دلیل قرار گرفتن در منطقه نیمه خشک و پائین بودن میزان بارشها آن هر روز بحرانی تر می شود.
وی بیان کرد: روند برداشت آب در این شهرستان بسیار بالا و روز به روز منابع آبی رو به کاهش است از این رو صرفه جویی در مصرف آب از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 92 درصد منابع آبی این شهرستان در حوزه کشاورزی و مابقی در حوزه آب شرب و صنعت مصرف می شود، اظهار کرد: با مدیریت در مصرف آب می توان این شهرستان را از بحران نجات داد.
حسینی با اشاره به بحرانی بودن وضعیت آب شرب در سال جاری گفت: اگر مدیریت صحیح در سال جاری صورت نمی گرفت قطعا با قطعی آب شرب مواجه بودیم گرچه در ادامه این روند تشدید خواهد شد.
وی تغییر الگوی کشت، اصلاح الگوی مصرف، استفاده از روش های نوین آبیاری و شتویق و ترغیب به استفاده کمتر از آب توسط مسئولان و آحاد مردم را خواستار شد.
به گزارش ایسنا، رئیس دادگستری ساوه نیز به موضوع شادی در جامعه اشاره کرد و گفت: شادی و یا عدم شادی در جامعه تاثیر مستقیمی برای ارتکاب به برخی جرائم را دارد.
هادی ملکی افزود: درگیری و نزاع خیابانی پس از ارتکاب یک تصادف ساده در خیابان ناشی از نبود کنترل روانی و خمودگی بین مردم است.
وی بیان کرد: در برنامه ریزی های فضای شهری باید به گونه ای فضاسازی کرد که نشاط اجتماعی پررنگ تر شود. باید نمایدهای شادی در اعیاد و جشن ها پررنگ شود.
وی به اهمیت کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها نیز اشاره کرد و آن را موجب تعالی مراکز علمی دانست.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه و دبیر شورای فرهنگ عمومی به دیگر دستور این جلسه با محوریت پیگیری مصوبات جلسه قبلی و اقدامات ادارات مربوطه اشاره کرد.
حسین محمودیفر گزارش اقدامات اداره تبلیغات اسلامی در خصوص طرح مدیریت شادی، گزارش ستاد اقامه نماز و آموزش و پرورش در خصوص برگزاری نماز جماعت در مدارس و کارخانجات،گزارش اداره ورزش و جوانان و شهرداری در خصوص طرح تفریحات سالم، و بررسی چگونگی برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی را از دستورات این جلسه برشمرد.
وی به برگزاری کنگره بین المللی بزرگداشت علامه عسگری اشاره کرد و گفت: مقرر شد در جلسهای با حضور آیتالله اراکی نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری و دبیرکل مجمع تقریب مذاهب مقدمات برگزاری این کنگره هم اندیشی شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نیز به برگزاری کرسی های آزاد اندیشی اشاره کرد و گفت: برگزاری کرسی های آزاداندیشی برابر شیوه نامه ابلاغی از نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها و مطابق با نظرات رهبر معظم انقلاب انجام می شود.
رضا حیدری نوری افزود: در این شیوه نامه تمامی مراحل اجرایی این طرح مطرح و برای تحقق اهداف آن راهکار ارائه شده است.
وی بیان کرد: کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها اگر به درستی و مطابق با این شیوه نامه برگزار شود ضمن تعالی دانشگاه موجبات آرامش دانشجویان را فراهم می کند و به توسعه علمی آنها کمک خواهد کرد و در غیر این صورت نتایج مثبتی در برنخواهد داشت.
شهردار شهر ساوه نیز با موضوع تفریحات سالم اشاره کرد و گفت: شورای اسلامی شهر و شهرداری به جد از این موضوع استقبال کرده و طرح بازپیرایی پارک ها و فضای سبز شهری از جمله اقداماتی بوده است که برای تقویت تفریحات سالم در شهر اجرا شده است.
کامران جوادی افزود: احداث سالن های ورزشی جدید، تکمیل دو سالن نیمه کاره ، احداث دو زمین ورزشی از جمله برنامه های مدیریت شهری برای ایجاد فضای لازم به منظور تفریحات سالم بوده است که این روند همچنان ادامه دارد.
یوسف خدرویسی رئیس اداره ورزش و جوانان نیز برگزاری همایش های پیاده روی، ورزش صبحگاهی، توانمندسازی تشکل های ورزشی و محله ای، برپایی ایستگاه سلامت، توجه به ورزش های بومی و محله ای و برگزاری دوره های آموزشی را از جمله طرح هایی دانست که در سطح شهر برای مدیریت شادی و تفریحات سالم به اجرا در می آید.
فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز به نظارت بیشتر بر فضاهای تفریحی و بازی به خصوص در شهر بازی ها و پراک ها تاکید کرد.
سرهنگ پاسدار مجید احمدجعفری جلوگیری از استعمال قلیان در پارکها و فضای سبز و اماکن عمومی، برخورد با بانوان دوچرخه سواری که در ملاعام اقدام به دوچرخه سواری می کنند، احداث پیست موتور سواری را خواستار شد.
دبیر ستاد اقامه نماز ساوه نیز با ارائه گزارشی در خصوص برگزاری نماز جماعت در ادارات، کارخانجات و مدارس که دستور جلسه شورای فرهنگ عمومی بود گفت: با بررسی میدانی از 45 اداره شهرستان تنها در 24 اداره نماز جماعت برگزار می شود که علت عدم برگزاری نماز در سایر ادارات تعداد کم پرسنل و شرایط موجود در اداره بوده است.
احمدپرهیزکار با اشاره به وجود حدود 300 شرکت فعال نیز گفت: با بازدیدی که از 93 کارخانه بعمل آمده است، این تعداد واحد تولیدی صنعتی با وجود برخورداری از نمازخانه تنها در 21 شرکت نماز جماعت برپا می شد که تعداد کم پرسنل، شرایط کار و تولید و مباحث مالی مانع این کار بود و در 11 شرکت نیز امام جماعت آنها روحانی بود و مابقی توسط پرسنل کارخانه اقامه میشد.
مدیر آموزش و پرورش ساوه از وجود 280 مدرسه در شهر و روستا خبر داد و گفت: از این تعداد در 120 مدرسه روحانی حضور دارد و نماز جماعت توسط روحانیان اقامه می شود و مابقی توسط مدیران، معاونین پرورشی و آموزشی برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، حضور مستمر روحانیان در مدارس به منظور اقامه نماز جماعت و در صورت کمبود روحانی به صورت یک روز در میان به طوری که در طول هفته حتما روحانی به مدارس اعزام شود، بهره مندی از روحانیان مساجدی که نزدیک مدارس مستقر هستند، ورود جدی و پررنگ باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری ساوه به موضوع تفریحات سالم در جامعه، برگزاری اردوهای کوهنوردی با حضور مسئولان و شهروندان و همایش پیاده روی به منظور تقویت فضای شادی و نشاط و تفریحات سالم در بین جوانان، توجه به مناسبت هایی که در روزهای آینده وجود دارد و فضاسازی شهر با تاکید بر مناسبتهای ملی و مذهبی و نظارت بر فضای تبلیغی شهر از مواردی بود که در این جلسه مطرح و برای عملیاتی شدن آن بحث و تبادل نظر شد