امام جمعه ساوه گفت: انقلابی گری، استکبارستیزی و شناخت دقیق دشمن مصداق بارز جهاد کبیر است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی در چهلوششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه با اشاره به در پیش بودن یوم الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی افزود: شناخت راه شهدا و در راس آنان سید و سالار شهیدان به عنوان الگوی بیبدیل حقشناسی و مقابله با ظلم و جور مستکبران عالم مفهومی جامع از جهاد کبیر است.
وی با تاکید بر اینکه دستهایی در کار است تا روز 13 آبان به عنوان روز ملی استکبارستیزی به فراموشی سپرده شود، تصریح کرد: بزرگداشت 12 آبان در واقع بزرگداشت جهاد کبیر است و باید پررنگ شود چرا که شکلگیری قیام امام حسین (ع) که از مدینه آغاز شد جهادکبیر بود و در واقعه عاشورا، جهاد اصغر بوقوع پیوست.
امام جمعه ساوه با تاکید بر تقویت روحیه استکبارستیزی و عدم تبعیت از دشمن با حفظ روحیه انقلابیگری افزود: تا مادامی که در عمل به جهاد کبیر از تمامی ظرفیتهای خود بهره بردیم دشمن به خود اجازه تعدی به این مرز و بوم نخواهد داد.
وی در ادامه با اشاره به سفر هیئت دولت و رئیس جمهور به استان مرکزی گفت: اصلیترین مشکل مردم این شهرستان تامین آب آشامیدنی است که با پیگیریهایی که اینجانب، نماینده مردم و فرماندار شهرستان داشتیم جزو مصوبات سفر قرار گرفته است اما نیازمند پیگیریهای بعدی است چرا که بودجه زیادی نیازی دارد و نباید به صورت فرسایشی این طرح به سرانجام برسد بلکه با تخصیص اعتبار لازم هر چه سریعتر بهرهبرداری شود.
وی همچنین با تقدیر از انسجام و همدلی بین هیئتهای مذهبی شهرستان در برگزاری پرشور و شعور برنامههای دهه اول محرم به ویژه عاشورا و تاسوعای حسینی گفت: امیدواریم شاهد تداوم این همدلی در دهه آخر ماه صفر و ایام اربعین حسینی باشیم.
حجتالاسلام حسینی همچنین با تسلیت فرا رسیدن شهادت امام سجاد (ع) افزود: مهمترین کاری که امام سجاد(ع) انجام داد تکمیل نهضت جاوید عاشورای حسینی بود و اگر تلاشهای آن امام همام و حضرت زینب (س) نبود عاشورا تکمیل نمیشد و ابلاغ پیام به درستی صورت نمیگرفت.
وی از صحیفه سجادیه به عنوان یادگار امام سجاد (ع) یاد کرد و افزود: این کتاب ارزشمند که از آن به عنوان قرآن ساعد و زبور آل محمد(ص) یاد میشود گنجینه ارزشمندی است که باید در راستای تبیین و ترویج مفاهیم عالی آن تلاش کرد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه در ادامه به بیان دستور جلسه این شورا پرداخت و خواستار اعلام گزارش اعضای جلسه در خصوص مصوبات گذشته و اقدامات صورت گرفته شد و گفت: در خصوص ساماندهی هیئتهای مذهبی لازم است با شناسنامهدار کردن هیئتها، حسینیهها و مداحان بر نحوه برگزاری برنامهها نظارت دقیق شود.
وی در خصوص فعالیتهای ستاد اقامه نماز و پررنگ شدن فضای معنوی شهر و جذب جوانان به مساجد به عنوان دستور دوم جلسه شورای فرهنگ نیز گفت: ستاداقامه نماز با همکاری فرمانداری، آموزش و پرورش و اداره کار بررسی کنند در چه تعدادی از مدارس، کارخانجات و ادارات نماز جماعت برپا میشود و دلیل عدم برگزاری آن نیز بررسی شود.
به گفته امام جمعه ساوه بنا بر اصل سوم قانون اساسی دولت مکلف است که تمامی امکانات را برای توانمندسازی روحیات دینی و اعتقادی مردم بسیج کند و برای ما قابل قبول نیست در یک شرکتی که بیش از 500 کارگر در آن مشغول کار هستند نماز جماعت برگزار نشود.
وی در خصوص گزارش دانشگاه آزاد اسلامی ساوه به منظور برنامهریزی برای برگزاری جلسات کرسیهای آزاداندیشی در مراکز آموزش عالی شهرستان نیز گفت: با توجه به اینکه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عضو شورای فرهنگ عمومی است و بدون اطلاع و هماهنگی این شورا اخیرا ریاست این واحد تغییر پیدا کرده است لذا در اعتراض به این گونه انتصابات از رئیس جدید برای جلسه شورای فرهنگ دعوت بعمل نیامد و بنده نیز ایشان را به حضور نخواهم پذیرفت
وی همچنین تصریح کرد: با وجود اینکه در بین نیروهای بومی شاغل در دانشگاه آزاد از اعضای هیئت علمی، استادیار و دانشیار نیز وجود دارد اما متاسفانه فردی که دارای مدرک فوق لیسانس است در مسند ریاست دانشگاه آزاد واحد ساوه قرار گرفته است که بنده نیز هم در نماز جمعه و هم در این جلسه مراتب اعتراض خود را اعلام کردم.
حجتالاسلام حسینی در ادامه به برگزاری کنگره بین المللی علامه عسکری ساوجی اشاره کرد و افزود: در صدد برگزاری این کنگره بینالمللی هستیم و با دعوت از مسئولان استانی و ملی به منظور هماهنگی برگزاری این مراسم جهانی برنامهریزی خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا، در ادامه حجتالاسلام یزدان دوست رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساوه فلسفه تشکیل سازمان تبلیغات را تقویت بنیه دینی و اعتقادی مردم دانست و سرکشی از هیئات مذهبی در ماه محرم و نیز اعزام مبلغ به روستاها و نظارت بر نحوه فعالیت هیئات مذهبی را از جمله اقدامات این سازمان در اجرای دستور جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بیان کرد.
در ادامه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز در خصوص اجرای طرح مدیریت شادی صحیح که دیگر دستور جلسه شورای فرهنگ بود، گفت: به منظور فرهنگ سازی برای جلوگیری از اجرای برنامههای شاد در مجالس جشن و عروسی که از نظر دین مبین اسلامی مردود شناخته شده است گروه های تئاتر و نمایش و موسیقی سنتی در سطح شهرستان ساماندهی شدند.
حسین محمودی فر افزود: 12 گروه از شهرستان ساوه، قم و سایر شهرهای استانی مرکزی اعلام آمادگی کردند و با ساماندهی آنان این طرح را به صورت آزمایشی اجرا خواهیم کرد.
وی بیان کرد: چندین نفر از هنرمندان شهرستان به لحاظ مدیریت صحیح شادی در تالارهای عروسی و جشن به عنوان مدیر تالار مشغول به کار شدهاند و مستقیما برنامههای اجرایی تالار را مدیریت میکنند.
رئیس ارشاد ساوه ساوه از اعزام چندین گروه نمایشی و موسیقی در دهه ولایت به تالارهای عروسی خبر داد که با استقبال مردم مواجه شده است و افزود: ایرادات و موانع اجرای این طرح نیز بررسی و برای اعلام نظر شورای فرهنگ در جلسات آتی مطرح خواهد شد.
در ادامه شهردار ساوه به ارائه گزارشی در خصوص برپایی ایستگاههای صلواتی اشاره کرد و گفت: مجموعه شهرداری به منظور مدیریت صحیح و نظارت بر عملکرد ایستگاههای صلواتی و نیز خدماتدهی مناسب به عزاداران در آمادگی کامل بودند.
کامران جوادی افزود: به منظور ساماندهی ایستگاههای صلواتی جلسه توجیهی با حضور مسئولان ایستگاهها در شهرداری برگزار و آموزشهای لازم در خصوص ایمنی و نیز مدیریت پسماند و آموزش شهروندی ارائه شد.
وی با اشاره به تقاضای بیش از 140 نفر از مسئولان ایستگاههای صلواتی به منظور خدماتدهی در حوزههای گوناگون حوزه مدیریت شهری افزود: این تعداد متقاضی علاقمند در قالب ngo ظرفیت بالایی برای اجرای طرحهای داوطلبانه د رحوزه مدیریت شهری دارند.
به گفته جوادی برگزاری جلسه توجیهی با این افراد علاوه بر آموزش شهروندی با هدف تقویت پیام اصلی عاشورا و معرفتافزایی بوده است و با شناسنامهدار کردن آنان آمادگی لازم را برای اجرای هر طرح داوطلبانه دارند.
در ادامه احمدپرهیزکار مسئول ستاد اقامه نماز نیز از برگزاری جلساتی با حضور کارشناسان به منظور تقویت حضور جوانان و بررسی موانع حضور بیشتر آنان در مساجد خبر داد و افزود: در همین رابطه طرحی آماده شده و برای اجرای آن نیازمند تخصیص اعتبار هستیم.
وی توزیع کتابهایی با موضوع نماز، اجرای طرح نماز در بازار و اصناف، احیای نماز جماعت صبح در مساجد، نشستهای تخصصی و دوره های توانمندسازی معلمان و مربیان و نیز توانمندسازی زوجهای جوان در حوزه نماز و تاکید بر اقامه نماز جماعت در کارخانجات، مدارس، ادارات و اماکن دیگر را از جمله فعالیتها بیان کرد.
سرهنگ پرویز اسدی فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان ساوه نیز بر استفاده از ابزارهای تبلیغی به منظور پخش تیزرهای هشداری دهنده در خصوص تهدیدات فضای مجازی تاکید کرد.
در ادامه این جلسه حجتالاسلام انواری عضو شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی به بیان نحوه برگزاری کنگرههای بین المللی بزرگداشت چهرههای ماندگار از قبیل علامه عسکری ساوجی اشاره کرد و گفت: در ابتدای کار باید ابعاد اجرایی این کنگره مشخص و اگر بنا بر این شد که کنگره به صورت بینالمللی برگزار شود باید با مدیریت مسئولان ارشد استانی و با هماهنگی وزارت امورخارجه، وزارت ارشاد و نهادهای امنیتی برنامهریزی کرد.
وی دیدار با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب و مسئولان ارشد کشوری را پیش نیاز برگزاری این کنگره دانست و تصریح کرد: پس از انجام این مقدمات و نوشتن طرح برگزاری کنگره و مطرح کردن آن در شورای فرهنگ استان الزامات آن بررسی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، ارائه پیشنهادات با توجه به الزامات و مقررات و آئین نامهها در خصوص برگزاری کنگره بینالمللی علامه عسکری و نیز ارائه طرح جامعی در خصوص مدیریت شادی صحیح و تفریحات سالم و نیز مشکلات احتمالی از جمله مصوبات این جلسه بود.