امام جمعه ساوه گفت: دشمنان به دنبال احیا و ترویج اسلام منهای شریعت اسلامی هستند.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجتالاسلام سید ابراهیم حسینی در گردهمایی ائمه جماعات، طلاب و روحانیان ساوه که در محل سد الغدیر و با هدف آگاهی روحانیان از آخرین وضعیت منابع آبی شهرستان و انجام کار تبلیغی در بین مردم برای صرفهجویی در مصرف آب برگزار شده بود، افزود: انقلابی ماندن و نهادینه کردن تفکر انقلابی موجب خنثیسازی این توطئه دشمنان خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه در بین مسلمانان لیبرال از اسلام فقط اسمی باقی مانده است، افزود: مسلمانان لیبرال و دانشگاههای سکولار با اباههگری و ولنگاری فرهنگی در مسیر تهاجم فرهنگی قرار دارند و به دنبال کوبیدن اسلام هستند.
امام جمعه ساوه جایگزینی تفکر جنگ نرم در مقابل جنگ سخت را راهکارهای مقابله دشمنان با اسلام دانست و تصریح کرد: برای مقابله با جنگ نرم باید به دنبال تقویت قدرت نرم باشیم.
وی ترویج سبک زندگی اسلامی را نمونهای از تولید قدرت نرم دانست و تصریح کرد: تغییر رفتار غربی به سمت ارزشهای اسلامی و دینی که در جامعه ترویج یافته است مصداق بارز قدرت نرم است و هر وقت شاکله و بینش غربی در جامعه تغییر پیدا کرد آن موقع است که در تولید قدرت نرم موفق عمل کردهایم.
حجت الاسلام حسینی در ادامه احیای امر به معروف و نهی از منکر را در تقویت قدرت نرم ضروری دانست و تصریح کرد: با برگزاری دورههای آموزشی و ترویج سبک زندگی اسلامی و مقابله با ناهنجاریها میتوان به احیای این فریضه کمک کرد.
وی ترویج سبک زندگی اسلامی را در گرو فعال بودن مبلغان و علمای دینی دانست و افزود: باید در همه حوزهها با برنامه ورود پیدا کرده و از ظرفیت مبلغان دینی بهرهبرداری بهینه کرد.
امام جمعه ساوه تشویق مردم به مصرف بهینه آب و جلوگیری از اسراف را مورد تاکید قرار داد و افزود: ائمه جماعات و مبلغان دینی از ظرفیت بالایی برای آگاهی بخشی مردم بویژه کشاورزان برای مصرف بهینه آب برخوردارند و میتوانند در مساجد یا مراسم مختلف ملی مذهبی مردم را نسبت به رعایت الگوی مصرف هوشیار کنند.
وی تصریح کرد: منطقه ساوه جزو نقاطی است که میزان بارندگی در آن از میانگین استانی کمتر است و جزو مناطق خشک استان محسوب میشود از این رو باید از تمامی ظرفیتهای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی برای آموزش مردم به منظور مصرف بهینه آب استفاده کرد.
به گزارش ایسنا، رئیس امور بهرهبرداری از سد الغدیر ساوه نیز با اشاره به اینکه سد الغدیر ساوه برای ذخیرهسازی 290 میلیون متر مکعب آب طراحی شده است، افزود: در حال حاضر حجم این سد به کمتر از 20 میلیون متر مکعب آب رسیده است.
سید جلال شاهرخ با اشاره به اینکه بخشی از آب ذخیره شده در پشت سد الغدیر به منظور حفظ سد باید باقی بماند، افزود: با احتساب این میزان حجم قابل حفظ به منظور زنده ماندن سد، حجم کمی برای نیاز کشاورزی و آب شرب شهر ساوه اختصاص مییابد که پاسخگوی نیازهای شهرستان نیست.
وی با تاکید بر اینکه در سد الغدیر آب بسیار محدودی را در اختیار داریم، افزود: در حال حاضر حدود 30 درصد آب شرب شهر ساوه از سد الغدیر تامین می شود.
شاهرخ با توصیه به مردم در خصوص صرفهجویی در مصرف آب با توجه به شرایط بحرانی آب در ساوه تصریح کرد: پرهیز کشاورزان از کشت محصولات پرآببر و رعایت الگوی مصرف خانگی میتواند شهرستان را از بحران کمآبی نجات دهد.
وی تصریح کرد: کمبود آب منجر به اخلال در توسعه پایدار شده و نگرانکننده است از این رو توصیه ما به کشاورزان، صنعتگران و عموم شهروندان صرفهجویی و مصرف بهینه این مایع حیاتی است.
شاهرخ از روحانیان خواست تا با راهنمایی مردم و آموزش جزوههایی که از طریق متولیان حوزه آب در اختیار آنان قرار میگیرد مردم را نسبت به بحران آب هوشیار کنند.
در این جلسه جمعی از روحانیان و طلاب حوزههای علمیه به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود در حوزههای گوناگون تبلیغی پرداختند.