نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: خطاهای عمومی موجب بدبینی مردم به نظام اسلامی میشود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ساوه بروز خطاهای عمومی در سطح جامعه را نوعی منکر دانست و افزود: تاثیر منفی خطاهای عمومی در جامعه به مراتب بیشتر از خطاهای فردی است.
وی با تاکید بر اینکه باید امر به معروف و نهی از منکر را از بدنه اجرایی جامعه آغاز کنیم، اظهار کرد: احیای این فریضه در بدنه اجرایی جامعه مانع بروز خطاهای عمومی خواهد شد.
وی خطاب به مدیران ادارات و کارمندان دستگاههای اجرایی کشور گفت: مسئولان باید طوری رفتار کنند که در مظان اتهام مردم قرار نگیرندو فضای ناسالم اداری پدیدار نشود.
این نماینده مردم در خانه ملت با تاکید بر اجرایی کردن کامل قانون امر به معروف و نهی از منکر گفت: جلسات ستاد احیای این فریضه نیز باید به صورت مستمر و با حضور اکثریت اعضا تشکیل شود و مانند مجلس شورای اسلامی به حد نصاب اکثریت برسد تا مصوبات آن با تایید اعضای بیشتری تصویب شده و به مرحله اجرا درآید.
وی با اشاره به لزوم برخورد قانونی با منکرات جامعه گفت: فرهنگسازی و آموزش در وهله اول مورد تاکید است و اگر احتمال تاثیر داده نشده برخورد قانونی از طریق دستگاه قضائی صورت گیرد تا مشکلات جدیدی را متوجه جامعه نکند.
منصوری با تاکید بر اینکه پیشگیری مقدم بر برخورد است، تصریح کرد: هرگونه اقدام و برخورد قانونی باید توام با آموزش باشد و با فرهنگسازی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه دامنه امر به معروف و نهی از منکر بسیار وسیع است، گفت: دعوت مردم به تمامی خوبیها و حسنات و لزوم ترک منکرات وظیفه شرعی و تکلیف همگانی است.
به گزارش ایسنا؛ امام جمعه ساوه نیز گفت: امر به معروف و نهی از منکر تنها یک وظیفه شخصی نیست بلکه یک وظیفه حکومتی است.
حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی با اشاره به تمایز دولتهای لیبرال و سکولار با دولت اسلامی و دینی تصریح کرد: دولت اسلامی به تعالی جامعه میاندیشد و در حوزه خصوصی مردم وارد نمیشود بلکه پرداختن به آنچه در فضای عمومی صورت میگیرد و اگر احیانا بر خلاف دستور اسلام است رویکرد دولت اسلامی است.
وی با تاکید بر اینکه در احیای این فریضه نباید فقط کار سلبی صورت گیرد، گفت: کار ایجابی از ارکان تحقق این فریضه است، بدین معنا که اگر خواستیم منکری را از جامعه حذف کنیم زیرساخت تعریف معروف جدیدی را فراهم کنیم.
امام جمعه ساوه کارزار فرهنگی را مهمتر از کارزار نظامی دانست و افزود: تهاجم فرهنگی و فرهنگ مهاجم نباید جامعه را منفعل کند چرا که پذیرفتن تهاجم دشمن خطاست و باید از چنین شرایطی پرهیز کرد.
وی تصریح کرد: برخورد حکیمانه و براساس قانون با معضلات فرهنگی و آسیبهای اجتماعی جامعه و علاج بیماری های اجتماعی و فرهنگی موجب تشکیل جامعهای متعالی و عاری از منکر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه دعوت به معروف و ترک منکر را نباید فقط در رفتار شهروندی اجرایی کنیم، افزود: مهمترین اصل در احیای این فریضه اجرایی کردن قانون در حوزه اداری و تلاش بر ریشهکن کردن فساد اداری است.
حجتالاسلام حسینی بر نظارت پنهان بر عملکرد ادارات و دستگاههای اجرایی تاکید کرد و افزود: در حکومت اسلامی باید مناسبات نیز براساس موازین اسلامی باشد.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان از فعالترین ستادهای استانی است.
محمد بهاروند تشکیل به موقع جلسات و مصوبات تاثیرگذار این ستاد را عاملی برای احیای صحیح این فریضه در سطح شهرستان دانست و افزود: راهاندازی پایگاهها و شوراهای امر به معروف و نهی از منکر و ارائه آموزشهای مناسب در ادارات از جمله مصوبات این ستاد بوده است.
وی با اشاره به اینکه ساوه به دلیل ویژگی صنعتی بودن بیش از 45 هزار کارگر بیمه شده را در خود جای داده است، افزود: با هماهنگی اداره صنعت معدن و تجارت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در واحدهای تولیدی و صنعتی نیز فعالیت میکنند.
فرماندار ساوه مردم این شهرستان را مردمانی با غیرت دینی و تعصب اسلامی توصیف کرد و افزود: ساوه شهری مذهبی و برخوردار از فرهنگ غنی اسلامی است و احیای این فریضه را برای خود یک تکلیف شرعی و قانونی میدانند.
وی نظارت بر اماکن عمومی و حضور آمران به معروف و ناهیان از منکر در قالب تیمهای تذکر لسانی در اماکن عمومی، بازار، رستورانها، پارکها را از جمله فعالیتهای ستاد شهرستانی بیان کرد و افزود: اقدامات فرهنگی صورت گرفته در این شهرستان و تعصبات دینی مانع از ترویج بیبندوباری و اشاعه منکرات در این شهرستان شده است.