پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

نمایندگان کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با هدف گسترش تعاملات آموزشی و افزایش بهره‌وری صبح امروز از مدرسه در حال ساخت میهمانشهر ساوه بازدید کردند.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش ساوه نمایندگان کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با حضور معاون اداره کل امور امنیتی، انتظامی اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی و مدیر آموزش و پرورش ساوه با هدف گسترش تعاملات آموزشی و افزایش بهره وری صبح امروز به میهمانشهر ساوه سفر کردند.

در این سفر، از پروژه ساخت دبستان 12 کلاسه افاغنه بازدید شد و روند اجرا و احداث مدرسه توسط مهندسین ناظر تشریح شد.

به گزارش ایسنا، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در این بازدید گفت: این پروژه از 6 تیر ماه آغاز شده است و مطابق برنامه زمان‌بندی پیش بینی شده، طی 85 روز به بهره‌برداری خواهد رسید.

محمدصادق قائمی افزود: خوشبختانه با گذشت 30 روز شاهد پیشرفت چهل درصدی پروژه هستیم و کلیه اصول فنی و مهندسی در ساخت این دبستان مطابق استانداردهای موجود به کار گرفته شده است.

مدیر آموزش و پرورش ساوه  نیز در نشست هم اندیشی خود با نمایندگان کمیساریای عالی و معاون اداره کل امور امنیتی اتباع و مهاجرین خارجی استانداری گفت: شهرستان ساوه پذیرای 3852 تبعه خارجی است. تعداد 1011 دانش آموز هم اکنون در مدارس میهمانشهر مشغول به تحصیل هستند و مابقی با حضور در مدارس سطح شهر در کنار دانش آموزان ایرانی تحصیل می کنند.

عبدالله سالمی افزود: با توجه به رویکرد رافت اسلامی در ارائه خدمات آموزشی به اتباع خارجی و عدم نیاز به مدارک اقامتی در ثبت نام دانش آموزان و هم چنین ابلاغ موضوع تحصیل رایگان اتباع، امسال با رشد جمعیت دانش آموزان اتباع مواجه خواهیم بود لذا نیازمند تامین فضای فیزیکی و تجهیزات آزمایشگاهی، ورزشی و ... هستیم.

عبداله سالمی در خصوص اعزام نیروی انسانی به میهمانشهر گفت: تردد همکاران به این منطقه با انگیزه خدمت به همنوعان صورت می گیرد.

وی در ادامه خواستار در نظر گرفتن امتیازات ویژه برای نیروهای حاضر در این منطقه شد و با اشاره به برخی از فعالیت‌های آموزشی، خاطر نشان کرد: برای اولیای بی سواد اتباع که متقاضی آموزش هستند در سطح شهر کلاس های سوادآموزی تشکیل شده و ضمن آموزش های رسمی، آموزش های خانواده و تربیت فرزند نیز برگزار می‌شود.

همچنین آذری معاون اداره کل امور امنیتی، انتظامی اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی نیز با اشاره به تعداد پناهندگان تبعه افغان و سایر کشورها در سطح استان، خدمات ارائه شده توسط دولت جمهوری اسلامی ایران را در طول سال‎‌های گذشته مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بر اساس سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در خصوص حمایت از مردم مستضعف، خدمات رسانی به پناهندگان به ویژه در دو بخش بهداشت و آموزش در دستور کار دولت قرار دارد.  

وی ادامه داد: پناهندگان هر یک مبلغ و سفیرانی برای ارائه فرهنگ کشور هستند.

نمایندگان کمیساریای عالی سازمان ملل متحد ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته اعلام کردند: با پیگیری‌های مجدانه صورت پذیرفته توسط اداره کل اتباع استان و آموزش و پرورش، خوشبختانه اعتبار لازم جهت تاسیس یک مدرسه در میهمانشهر پیش بینی شد. عدم نگاه تفکیکی بین هموطنان ایرانی و اتباع خارجی ناشی از عدالت اسلامی دولت ایران است.

این نمایندگان در بخش دیگری از سخنان خود هزینه‌های مدیریت اتباع را قابل توجه دانستند و در ادامه به تشریح برنامه های آتی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان پیرامون افزایش بهره‌وری بخش آموزش، افزایش جذب اتباع دختر به تحصیل، فرهنگ سازی و همچنین ارتقای دانش بهداشتی با مشارکت آموزش و پرورش پرداختند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group