ساخت دبستان شش کلاسه اقدس طهمورثی با مشارکت خیر ساوجی در فضایی به مساحت دو هزار و 100 متر مربع و با اعتبار بالغ بر 25 میلیارد ریال آغاز شده است.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان ساوه در آیین عملیات اجرایی این طرح آموزشی گفت: زیر بنای این دبستان 800 متر مربع است و در دوطبقه ساخته می شود.
عبدالله سالمی بیان کرد:150 میلیون ریال از هزینه های ساخت این دبستان توسط خیر نیک اندیش تامین شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: تراکم جمعیت دانش آموزی در مناطق محروم و حاشیه ای شهرستان ساوه نیاز به توسعه فضاهای فیزیکی را دو چندان کرده و با محدودیت اعتبار، همراهی خیران در حل معضل کمبود فضای آموزشی حیاتی است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی گفت: مدرسه سازی فرصتی است که به افراد خیر داده شده تا به نحوی در سرنوشت این کشور سهیم باشند.
محمد رضا منصوری بیان کرد: عمران و آبادی فضاهای آموزشی کشور و رونق فضای تولید علم نیازمند عزم جدی همه مسئولان و عموم جامعه است وخیران ساوجی در این مسیر توفیق خوبی داشته اند.
وی افزود: تاسیس مجمع خیران مدرسه ساز در کشور شیوه ای ابتکاری برای رونق فضای آموزشی است که باید با قدرت بیشتری دنبال شود.
معاون استاندار مرکزی و فرماندار شهرستان ساوه نیز در این آیین در سخنانی گفت: این شهرستان در بهره گیری از ظرفیت های خیران در حوزه آموزش و پروش یکی از مناطق پیشگام استان مرکزی است.
محمد بهاروند بیان کرد: بیشترین سرانه فضای آموزشی شهرستان ساوه با مشارکت خیران ساوجی بنیان شده است.
وی افزود: با توجه به کمبود اعتبار، حضور مسئولانه خیران در حوزه توسعه فضای آموزشی گامی ارزشمند در حمایت دولت از برنامه های آموزش محور و تقویت بسترهای نسل آینده است.
35 درصد از مجموع مدارس شهرستان ساوه، خیرساز هستند و این امر تقویت فضای آموزشی را در این شهرستان دو چندان کرده است.
بیش از 48 هزار و 500 دانش آموز در یک هزار و 752 کلاس درس درشهرستان ساوه مشغول تحصیل هستند.
شهرستان ساوه به عنوان دومین کانون جمعیتی استان مرکزی بیش از 260 هزار نفر جمعیت دارد.