پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

مسئولان استانی و شهرستانی در بازدید خود از جشنواره اقوام ایرانی در ساوه با حضور در بین جوانان و نوجوانانی که در محل دریاچه تفریحی ساوه که محل برگزاری جشنواره بود، اقدام به کشیدن قلیان می کردند در یک کار فرهنگی نمادین با اهدای توپ ورزشی از آنان خواستند تا به فکر سلامت بدن خویش بوده و از کشیدن قلیان خودداری کنند.

محمد بهاروند در حاشیه بازدید از جشنواره ملی فرهنگی هنری اقوام ایرانی که با حضور 18 استان کشور در ساوه دایر شده است، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، افزود: راه‌اندازی جشنواره ملی فرهنگی و هنری اقوام ایرانی را یک کار فرهنگی بزرگ و تاثیرگذار دانست و افزود: برپایی چنین برنامه‌هایی موجب ارتقای شاخص‌های فرهنگی جامعه خواهد بود و هر چقدر شاخص‌های فرهنگی جامعه ارتقا یابد آسیب‌های اجتماعی کاهش خواهد یافت.

وی ایجاد شور و نشاط در بین شهروندان را از دستاوردهای برپایی اینگونه جشنواره‌ها دانست و افزود: شور و نشاط بوجود آمده در بین مردم منجر به ایجاد هم‌افزایی و مشارکت خواهد شد که یکی از مهم‌ترین اهداف تحقق سند فرهنگی است.

وی استقبال کم نظیر مردم شهرستان ساوه از این جشنواره را بیانگر نیاز شهروندان به برپایی چنین جشنواره‌هایی دانست که علاوه بر بهره‌برداری از برنامه‌های جانبی آن با آداب و رسوم و نحوه زندگی اقوام مختلف ایرانی از نزدیک آشنا می شوند که مصداق بارز معرفی سبک زندگی اسلامی ایرانی است.

فرماندار ساوه تاکید کرد: ترویج و گسترش سبک زندگی براساس آموزه‌های دینی و توسعه کمی و کیفی مشارکت‌های مردمی باید در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مسئولان نهادینه شود تا جامعه در سمت و سوی این نوع سبک زندگی حرکت کند و از آسیب‌های اجتماعی مصون بماند.

به گفته بهاروند استفاده از توانایی و ظرفیت جوانان در اجرای برنامه‌های فرهنگی از اهمیت خاصی برخوردار است و بر برای اجرای برنامه‌های فرهنگی می‌توانیم از توانایی و استعدادهای نوجوانان و جوانان نیز بهره برداری کنیم.

دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره ملی فرهنگی هنری اقوام ایرانی در جریان این بازدید با اهدای لوح تقدیر تجلیل شدند.

 

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی از برگزاری دور دوم هفته‌های فرهنگی در تمامی شهرستان‌های استان مرکزی خبر داد.

"غلامرضا فتح آبادی" در حاشیه بازدید از جشنواره ملی فرهنگی هنری اقوام ایرانی که با حضور 18 استان کشور در ساوه دایر شده است، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، افزود: برای توسعه برنامه‌های فرهنگی اجتماعی و همسو کردن فعالیت‌های فرهنگی در استان مرکزی سند توسعه فرهنگی اجتماعی تدوین شده که این سند دارای هفت محور اصلی است.

وی ادامه داد: یکی از محورهای این سند برگزاری هفته‌های فرهنگی در تمامی شهرستان‌های استان است که این برنامه‌های هفته فرهنگی در 11 شهر استان طی مدت یکسال برگزار شد، اما در ساوه به دلایلی این امر صورت نگرفت. در این راستا شورای برنامه‌ریزی سند توسعه‌ای تصویب کرده است تا مجددا این هفته‌های فرهنگی و سند توسعه فرهنگی استان اجرایی شود و بزودی این برنامه‌ها تدوین شده و با رویکردهای جدید به شهرستان‌ها ابلاغ خواهد شد.

فتح آبادی افزود: هدف ما تقویت هویت فرهنگی، محلی و بومی است که به طور مستقیم بر روی نشاط و کاهش آسیب‌های اجتماعی تاثیرات چشمگیری دارد، لذا ما هر چند بتوانیم این برنامه‌های فرهنگی را تقویت کرده و اوقات فراغت مردم را پر کنیم در کاهش آسیب‌های اجتماعی گام‌های موثری برداشته‌ایم.

وی ادامه داد: هفته‌های فرهنگی در تمامی شهرستان‌ها به جز شهرستان ساوه برگزار شده و تاثیر برنامه‌ها در این شهرستان‌ها براساس ارزیابی‌های صورت گرفته بیش از 95  درصد بوده است. 60 درصد دستگاه‌های اجرایی نیز در این برنامه‌ها حضور داشتند.

به گفته این مقام مسئول در استانداری مرکزی، افزایش فرهنگ عمومی، ارتقاء نشاط اجتماعی، ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، افزایش فرهنگ عفاف وحجاب، تقویت همگرایی و تقویت روحیه خودباوری بین آحاد جامعه و نیز فعال کردن دستگاه‌های اجرایی از مهمترین اهداف برگزاری این هفته بود.

وی همکاری مجموعه مدیران شهرستان ساوه را در اجرای برنامه‌های فرهنگی مطلوب دانست و افزود: توجه شورای اسلامی شهر و  شهردار ساوه که از مفاخر مدیریت شهری استان هستند به برنامه های فرهنگی قابل تقدیر است و ارزیابی مدیریت شهری ساوه در زمینه فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی بسیار عالی بوده است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group