نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تولید علم اساس توسعه همهجانبه کشور است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در نشست با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه با اشاره به ضرورت تقویت و حمایت مراکز آموزش دانشگاهی گفت: در جهان امروز پیشرفت و توسعه کشور بر مبنای علم و دانش استوار است و پژوهش و تولید علم و فناوری از مهمترین عناصر رشد و توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، صنعتی و سیاسی کشور محسوب میشود.
وی افزود: تاکنون کشوری در جهان دیده نشده است که بدون توسعه همهجانبه علمی به توسعه اقتصادی و صنعتی برسد، لذا در این راستا ضروری است پژوهش و فناوری به عنوان یک مسئله حیاتی و به عنوان نیروی محرکه پیشرفت و توسعه پایدار و رسیدن به رفاه و استقلال جامعه در اولویت قرار گیرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه تصریح کرد: در همین راستا با پیگیریهای انجام شده موافقت رشته دکترای پزشکی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اخذ شده است و سعی خواهم کرد تعامل خوبی با دانشگاه آزاد اسلامی ساوه داشته باشم و از مدیریت این دانشگاه برای اجرای تصمیمات بهتر و رفع مشکلات مالی این مجموعه حمایت خواهم کرد.
وی با اشاره به اینکه رویکرد مجلس دهم کمک به رشد اقتصادی و خروج از رکود با تاکید بر رونق کسب و کار و حمایت از تولید ملی است، اظهار کرد: کمک به بهبود فضای کسب و کار از مهمترین عوامل ایجاد رونق اقتصادی است.
وی حضورش در کمیسیون صنایع را برای ساوه با توجه به برخورداری آن از یک شهر صنعتی بزرگ موثر دانست و افزود: با کمک به تولیدکنندگان و مسئولین مربوطه میتوانیم در حوزه صنعت قدمهای موثری برداریم.
منصوری تصریح کرد: برای اولین بار در تاریخ شهرستانهای ساوه و زرندیه اولین نمایندهای هستم که به طور همزمان عضو دو کمیسیون شدهام که هر دو چه کمیسیون اصل نود و چه کمیسیون صنایع جزو مهمترین کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی است و امیدوارم این عضویت با تلاش و پیگیری مداوم جهت بهبود و ارتقاء وضعیت صنعت و به تبع آن ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری جوانان و نیز پیگیری شکایات و تخلفات و جلوگیری از فساد و تبعیض موثر واقع شود.
وی با اشاره به اقداماتی که تاکنون در بخشهای مختلف انجام داده است به پیگیری اصلاح ورودی شهر آوه اشاره کرد و گفت: توافق احداث یک پل غیر همسطح با اعتبار 10 میلیارد ریال در ورودی شهر آوه به منظور کاهش تصادفات اخذ شده و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
وی همچنین افزود: با پیگیریهای انجام شده در وزارت نیرو دستور انتقال آب از پروژه سرشاخههای دز به شهر ساوه از وزیر نیرو اخذ شده است و این اقدام مشکل آب شرب شهرستان را حل خواهد کرد.
وی افزود: مهمترین پروژه مورد نظر جهت پیگیری در غرقآباد صنعت آن است که ایجاد زیرساختها و سرمایهگذاران در این حوزه باید مد نظر قرار گیرد و در همین راستا احداث یک واحد صنعتی بزرگ در غرقآباد آغاز شده است.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نیز در این نشست گفت: با توجه به افزایش مراکز آموزش عالی در شهرستانهای ساوه و زرندیه و سایر نقاط کشور و نیز کاهش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی و به تبع آن مشکلات مالی دانشگاه، اخذ مجوز و افزایش رشتههای کارشناسی ارشد و دکترا در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه قرار گرفته است.
وی با اشاره به افزایش رشتههای کارشناسی ارشد و دکتری در رشتههای خاص در این دانشگاه، رویکرد پژوهشی را از دیگر برنامههای این دانشگاه عنوان کرد.
دکتر گندمکار تصریح کرد: ارتباط نزدیک با ادارات، موسسات دولتی و اداری، خصوصی و بخش صنعت و برگزاری سمینارها و همایشهای علمی و پژوهشی با همکاری ارگانهای مختلف مورد توجه قرار گرفته و در همین راستا همایش و سمینارهایی برگزار شده است.