مدیرآموزش و پرورش ساوه از فعالیت 25 پایگاه اوقات فراغت با ظرفیت پذیرش چهار هزار دانش آموز در این شهرستان خبر داد.
عبداله سالمی با اشاره به اینکه سال گذشته افزون بر سه هزار دانش آموز در پایگاههای اوقات فراغت آموزش و پرورش به مهارتآموزی پرداختند، اظهار کرد: امسال نیز 23 پایگاه شهری و دو پایگاه روستایی به اجرای طرح غنیسازی اوقات فراغت اختصاص داده شده است که ظرفیت پذیرش چهار دانش آموز را دارند.
وی با اشاره به اینکه ثبتنام متقاضیان برای شرکت در کلاسهای تابستانی از طریق پایگاهها انجام میگیرد، افزود: در طرح غنیسازی اوقات فراغت کلاسهای آموزشی مختلفی شامل آموزش قرائت، مفاهیم حفظ، روخوانی و روانخوانی و تجوید قرآن کریم، آموزش رایانه، رباتیک، زبان انگلیسی، خوشنویسی، نقاشی و طراحی، فن بیان و آیین سخنوری، کلاسهای تقویتی درسی و کلاسهای ورزشی شامل فوتبال، فوتسال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، بدمینتون، ژیمناستیک، شنا، بدنسازی، دارت، طناب کشی از اول تیر ماه برگزار میشود.
سالمی بیان کرد: برگزاری اردوهای زیارتی، تفریحی و جنگ شادی از دیگر برنامههای اجرایی در طرح غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان است که در سالنهای ورزشی، کانونهای فرهنگی و تربیتی و برخی از مدارس اجرا میشود.
وی بر لزوم ایجاد تنوع و آرامش فکری برای دانشآموزان پس از 9 ماه فعالیت و کوشش درسی تاکید کرد و گفت : غنيسازي اوقات فراغت دانشآموزان و برنامهريزي صحيح، اصولي و هدفمند براي شكوفا كردن استعدادها و توانمندیهای آنها در خلال اوقات فراغت از مهمترين اركان نظام تعلیم و تربیت است.
مدیرآموزش و پرورش ساوه ادامه داد: در این راستا هم به ایجاد فضای سالم و شاداب و هم به فرهنگ اسلامی و مقابله با تهاجمات فرهنگی توجه شده است.