پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: نخبه پروری، ماهیت مهم جهاددانشگاهی است.

 

محمدرضا منصوری در نشستی با دانشجویان نخبه مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه که موفق به کسب عنوان جوان برتر استان مرکزی در سه سال اخیر شده‌اند، افزود: یکی از اقدامات مبارک جهاددانشگاهی تاسیس مراکز علمی کاربردی در این مجموعه عظیم علمی کشور است که شتاب نخبه‌پروری و تربیت جوانان برتر را دو چندان کرده است.

وی با اشاره به کسب عنوان جوان برتر توسط دانشجویان مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه در سه سال متوالی اظهار کرد: این باعث افتخار جهاددانشگاهی است که در بین دانشگاه‌های مطرح دیگر به این عنوان ارزشمند دست یافته است.

وی تربیت کارآفرین را از دیگر امتیازات مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در کنار نخبه‌پروری دانست و تصریح کرد: جهت‌دهی صحیح و هدایت تفکر دانشجویان این مجموعه آموزش عالی موجب رقم خوردن این افتخارات شده است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در ادامه خواستار تجهیز دانشجویان مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی به علم روز به منظور برآوردن مطالبات علمی کشور شد و افزود: تجهیز به علم روز موجب تربیت دانشجویانی کارآفرین و صاحب فکر و مهارت خواهد شد و جریان نخبگی و فرهیختگی در کشور در مسیر صحیح و درست خود جاری و ساری خواهد شد.

وی خواستار ادامه فعالیت‌های مراکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی با تاسی به روحیه جهادی که خصلت بارز جهادگران جهاددانشگاهی است، شد و تاکید کرد: تقویت حوزه پژوهش در کنار آموزش نیز از انتظارات جامعه از این نهاد علمی است که زمینه توسعه کشور را دو چندان خواهد کرد.

منصوری خاطرنشان کرد: همانطور که بنیانگذاران جهاددانشگاهی در بخش‌های علمی، پژوهشی و فناوری اقدامات تاثیرگذاری را بنا نهادند، وظیفه ادامه‌دهندگان راه آنها نیز استمرار این حرکت ارزش‌مدار و تحقق اهداف آنهاست.

به گزارش ایسنا؛ مدیر مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه نیز گفت: پیاده‌سازی علوم توسط دانشجویان از ویژگی‌های بارز دانشگاه‌های نسل سوم که همان دانشگاه‌ کارآفرین یا جامع علمی کاربردی به شمار می‌روند، است.

رضا معماریان گفت: پیاده‌سازی و عملیاتی کردن علم، ‌محور فعالیت‌های علمی و دانشجویی دانشگاه‌های نسل سوم است که در مراکز علمی کاربردی نهادینه شده است.

وی ادامه داد: مركز آموزش علمي كاربردي جهاد دانشگاهي ساوه امسال نيز براي سومين سال پياپي تنها جوان برتر در زمينه فعاليت‌هاي علمي و دانشجويي استان را معرفی کرد و در سطح استان نیز موفق به کسب رتبه برتر شد.

به گفته وی، در سال 1393 "منصوره میرزایی" دانشجوی رشته فناوری اطلاعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه به عنوان جوان برتر شناخته شد.

وی ادامه داد: در سال 1394 "سیما طهماسبی وفا" و در سال 1395 "میثم خسروی" و "شیما عباسی" دانشجویان رشته فناوری اطلاعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه به عنوان جوان برتر شناخته شدند.

به گفته وی، این دانشجویان با ارایه پروژه‌های پژوهشی که بیشتر تحت وب بودند توانستند این موفقیت‌ها را کسب کنند و بر افتخارات این مجموعه دانشگاهی بیفزایند.

معماریان خاطرنشان کرد: همکاری در طراحی بازی‌هایی چون نیکای2، نیکای ریاضی‌دان، مسابقه بله و نه ... با مضامین فرهنگ اسلامی و ایرانی براساس هوش و استعداد از جمله این پروژه‌هاست.

وی اضافه کرد: همه دانشگاه‌های استان شامل پیام نور، آزاد، دولتی، علوم پزشکی و علمی کاربردی دانشجویان برتر خود را در زمینه علمی معرفی می‌کنند و در نهایت توسط اداره کل ورزش و جوانان یک نفر به عنوان جوان برتر استان مرکزی انتخاب می‌شود.

به گفته معماریان، خوشبختانه امسال در زمینه علمی دو نفر جوان برتر معرفی شد که هر دو از ساوه و از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه بودند و این افتخاری است برای مردم فهیم ساوه و همه این موفقیت‌ها نشان می‌دهد مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه در رشته فناوری اطلاعات قطب استان به حساب می‌آید.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group