نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: مجموعه جهاد دانشگاهی بازوی قوی توسعه علمی کشور است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- محمدرضا منصوری در بازدید از مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه تاسیس این مجموعه در کشور را موجب بروز تحول در عرصه علمی و پژوهشی دانست و افزود: فعالیت این نهاد علمی و پژوهشی وابستگی کشور را به نیازهای جامعه در این عرصه کاهش داد و توانست ابداعات، اختراعات و مطالبات فعالان این حوزه را برآورده کند.
وی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است که فعالیت آن در روند توسعه کشور تاثیرگذار بوده است، افزود: ساختار گسترده این مجموعه به گونهای تعریف شده است که علاوه بر برآورده کردن مطالبات علمی و پژوهشی توانسته است بسیاری از مشکلات جامعه را برطرف کند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت از جهادگران جهاد دانشگاهی به عنوان افرادی فرهیخته و دارای سوابق علمی و پژوهشی یاد کرد که اکثرا اساتید دانشگاه هستند و افزود: برخورداری از چنین نیروی انسانی ارزشمند و پرتوان در جهاد دانشگاهی موجب شناخت کافی از خلاءها و کمبودهای جامعه شده و این مجموعه توانسته است در عرصه علمی و پژوهشی در سطح بالای ملی و بینالمللی با موفقیت ورود پیدا کند.
وی در ادامه با اشاره به انتظارات رهبری و جامعه از مجموعه جهاد دانشگاهی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار مجموعه جهاد دانشگاهی، لازمه ادامه پرشتاب و صحیح حرکت علمی کشور را کار و مدیریت جهادی و تقویت روحیه "ما میتوانیم" با حفظ جهتگیریهای انقلابی و اسلامی و ترسیم دقیق جایگاه و وظایف، در چهارچوب نقشه جامع علمی بیان فرمودند.
منصوری جهاد دانشگاهی را مهمترین ارگان تاثیرگذار در پیشرفت علمی و خودکفایی برشمرد و تصریح کرد: ترویج فرهنگ اسلامی، عملیاتی کردن تحقیقات کاربردی، حمایت از دانشجویان و پژوهشگران مستعد و برگزاری دورههای آموزشی به منظور ایجاد اشتغال پایدار از دیگر انتظارات کشور از جهاد دانشگاهی است.
به گزارش ایسنا؛ مدیر مرکز آموزش علمیکاربردی جهاد دانشگاهی ساوه نیز گفت: جهاد دانشگاهی ساوه از سال 1385 فعالیت خود را (اولین شهر در استان) در حوزه آموزشهای تخصصی کوتاهمدت آغاز کرد و در سال 1387 با راهاندازی مرکز آموزش علمی کاربردی در حوزه تربیت دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی فعالیت خود را ادامه داد.
رضا معماریان افزود: در حال حاضر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه با تربیت دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دو گروه اصلی کامپیوتر و حسابداری به رسالت خود ادامه میدهد.
وی گفت: همچنین مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه با برگزاری دورههای آموزشی عمومی و تخصص کوتاهمدت در گروههای صنایع، فنی و مهندسی، پزشکی، کامپیوتر، زبانهای خارجی و ... نیز فعالیت دارد.
وی با قدردانی از نماینده مردم ساوه و زرندیه به دلیل بازدید از پروژههای پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی که در سطح شهرستان تعریف شده بود در روزهای اولیه شروع فعالیت در خانه ملت اظهار کرد: فاز اول و دوم پایگاه اطلاعرسانی (نقشه مشاغل ساوه) که در راستای خدمترسانی به اصناف شهرستان ساوه و جذب توریست طراحی شده، توسط این مجموعه تعریف و راهاندازی شده است.
به گفته وی پایگاه اطلاعرسانی (ستاد بازسازی عتبات عالیات ساوه) که در راستای اطلاعرسانی از فعالیتهای ستاد و گسترش جذب مشارکتهای مردمی در بازسازی عتبات عالیات است، از جمله این طرحهای پژوهشی بود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه که در اولین ماه کاری خود انجام شد، ضمن بازدید از قسمتهای مختلف این مجموعه آموزش عالی با کارکنان آن به گفتوگو پرداخت و با حوزههای مختلف فعالیت جهاددانشگاهی ساوه آشنا شد.
دیدار با نخبگان علمی و پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی و حضور در دفتر خبرگزاری ایسنای استان مرکزی در ساوه برای دومین بار پس از انتخاب مردم شریف ساوه و زرندیه به عنوان نمایندگی این حوزه انتخابیه از دیگر برنامههای منصوری بود.
در جریان این بازدید از پایگاه اطلاعرسانی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی که توسط دانشجویان این مرکز طراحی و اجرا شده بود، رونمایی شد.