رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه آسیب روحی و افسردگی جوانان را نتیجه بیتوجهی به اوقات فراغت بیان کرد.
حسین محمودیفر با اشاره به اجرای طرح غنیسازی اوقات فراغت در این شهرستان اظهار کرد: توجه به اوقات فراغت جوانان و نوجوانان یکی از مسائل مهم در تعلیم و تربیت این قشر آیندهساز است.
به گفته وی بهینهسازی اوقات فراغت باعث آزاد شدن انرژی جوانان شده و مناسبترین شرایط را برای شکوفایی و بالا بردن قدرت ابتکار و خلاقیت در آنان ایجاد میکند.
وی تصریح کرد: نبودن برنامهریزی مناسب صدمات روحی و انحرافات اجتماعی افراد را در فصل تابستان به لحاظ عدم انجام فعالیت خاص توسط این قشر به وجود میآورد.
محمودیفر ادامه داد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان یکی از دستاندرکاران بهینهسازی توسعه فرهنگی، نشاط و سرزندگی در جامعه با بهرهگیری از امکانات موجود خود همچون انجمنهای فرهنگی هنری، مجتمع دیجیتال، سینما، کانونهای فرهنگی و هنری، تئاتر و ... سعی در غنی کردن بهینه اوقات فراغت جوانان و نوجوانان دارد.
وی با اشاره به اجرای طرح غنیسازی اوقات فراغت تابستان 1395 اظهار کرد: انجمنهای فرهنگی هنری دوره های آموزشی شامل عکاسی، خوشنویسی، طراحی و نقاشی کودکان، طراحی مقدماتی، طراحی پیشرفته، داستاننویسی، فننویسندگی، فیلمنامه نویسی، کارگاه آموزشی موسیقی محلی، کارگاه آموزشی موسیقی سنتی را در برنامه دارند.
به گفته وی در مجتمع فرهنگی دیجیتال، آموزش کامپیوتر کودکان مقدماتی و تکمیلی، آموزش ویندوز، آموزش فتوشاپ و کورل، اینترنت، آموزش word-Excel-Access-Power point، آموزش شبکه، آموزش برنامه نویسی، طراحی صفحات وب و وبلاگ نویسی، شهروندالکترونیک، تولید محتوی آموزشی captivate و آموزش مقالهنویسی و روش تحقیق از جمله فعالیتهاست.
رئیس ارشاد ساوه در خصوص فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد نیز گفت: آموزش قرآن(روخوانی و روانخوانی ومفاهیم و...)، آموزش مذهبی(امام شناسی،مهدویت و...)، آموزش هنر(خوشنویسی،طراحی،نقاشی و...)، کامپیوتر(گرافیک،برنامه نویسی،مبانی و...)، هنرهای تزئینی (گلدوزی،سفره آرایی،عروسک و ...)، کلاس های ورزشی (شنا،پیاده روی و...) و مسابقات فرهنگی و اردوهای تفریحی از فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد به شمار می رود.