معاون امور ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ورزش از جمله شاخصهای توسعهیافتگی جوامع به شمار میرود.
محمدرضا رستمی در گردهمایی اعضای نظام مهندسی ساختمان شهرستان ساوه ضمن تجلیل از خانواده ورزشکار ساوجی با بیان اینکه یکی از شاخصهای توسعهیافتگی هر کشور ضریب و میزان ورزشی است که مردم آن کشور انجام میدهند، افزود: جذب منابع بخش خصوصی و سرمایهگذاری در این بخش نقش موثری در توسعه ورزش دارد که این امر توجه ویژه مسئولان را میطلبد.
وی بیان کرد: دولت به تنهایی پاسخگوی نیازهای ورزشی کشور نیست از این رو لازم است تا با حضور بخش خصوصی و سرمایهگذاری در این عرصه زمینه توسعهیافتگی کشور سرعت بیشتری به خود بگیرد.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرحهای ورزشی در ساوه که به همت مجموعه مدیریت شهری صورت میگیرد، اظهار کرد: طرحهای ورزشی ساوه مورد حمایت ویژه قرار میگیرند.
معاون وزیر ورزش و جوانان در ادامه گفت: به دلیل فعالیتهای انجام شده شورای اسلامی شهر و شهرداری ساوه در امور ورزشی بویژه ساخت اماکن مورد نیاز طرحهای ورزشی این شهر مورد حمایت ویژه قرار خواهند گرفت.
رستمی در ادامه با تبریک به مهندس سقایی قهرمان پرسسینه رقابتهای آفریقای جنوبی در سال 2016 و خانواده این ورزشکار ساوجی افزود: با وجود قهرمانان بزرگی مانند سقایی امکان برند کردن این شهرستان در بحث ورزش وجود دارد.
به گزارش ایسنا، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس نیز گفت: نبود کارگروههای تخصصی در بخشهای مختلف مانند صنعت یک خلاء است و نظام مهندسی ساختمان در بخش ساختمان نمونه این کارگروه تخصصی است.
محمدرضا منصوری پیشرفت و توسعه كشورها را بر مبنای علم و دانش دانست و تصریح کرد: پژوهش و تولید علم و فناوری از اصلیترین عناصر رشد و توسعه همه جانبه به شمار میروند.
به گفته وی، بدون توسعه همهجانبه علمی توسعههای دیگر غیرممکن است و مجموعه نظام مهندسی ساختمان به عنوان یک مجموعه علمی در حوزه ساختمان نقش فعالی را در توسعه متوازن بر عهده دارد.
منصوری در ادامه با تجلیل از افتخارآفرینی خانواده سقایی در مسابقات قهرمانی پرس سینه جهان در آفریقای جنوبی تصریح کرد: همه ساله شاهد افتخارآفرینی رئیس نظام مهندسی ساختمان ساوه در مسابقات بینالمللی هستیم و امسال نیز این افتخار آفرینیها با حضور خانواده وی دو برابر شد.
به گزارش ایسنا، شهردار ساوه نیز در این مراسم گفت: فرصتها و پتانسیلهای فراوانی برای همکاری شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان وجود دارد و تحقق افزایش کیفیت ساختوساز در شهر در گرو تعامل شهرداری و نظام مهندسی است.
کامران جوادی تعامل نظام مهندسی و شهرداری را موجب و منشاء برکات فراوانی برای شهر دانست و افزود: رسیدن به کیفیت مطلوب ساختمان و جلوگیری از هدررفت سرمایههای عظیم ملی که سالانه در این عرصه هزینه میشود به تعامل شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان بستگی دارد.
وی با اشاره به پتانسیل سازمان نظام مهندسی ساختمان ساوه اظهار کرد: مدیریت شهری این سازمان را مجموعهای توانمند با پتانسیلهای والا میداند و از سازمان نظام مهندسی دعوت میکند تا ایدهها و نظرات خود را برای توسعه شهر ارائه کند.
شهردار ساوه ارتقاء برنامهمحوری و مدیریت علمی شهر را از اهداف مهم مدیریت شهری ساوه برشمرد و افزود: اگر میخواهیم از پوسته مدیریت سنتی خارج شویم و بتوانیم آینده شهرمان را بسازیم باید ساختن مدیران توانمند در میان ما نهادینه شود و به مهندسان جوان اعتماد کنیم.
وی با بیان اینکه دیگر فرصتی برای آزمون و خطا و به هدر دادن منابع وجود ندارد، تصریح کرد: توسعه پایدار نخستین گام برای اعمال مدیریت است یعنی نباید منابع را طوری استفاده کنیم که برای نسلهای آینده چیزی باقی نماند، لذا با توجه به مهندسان و مدیران توانمند، نسبت به آینده شهر ساوه خوشبین بوده و از همه نخبگان جامعه بخصوص جامعه مهندسی دعوت میشود تا با احساس مسئولیت بیشتر روند توسعه ساوه را تسریع کنند.
شهردار ساوه در ادامه رضا سقایی را افتخار شهر و کشور دانست و بیان کرد: وی در عرصههای مختلف علمی و ورزشی و فردی موفق بوده و توانسته با تلاش و پشتکار در امر ورزش پرچم پر افتخار ایران اسلامی را در مسابقات پرس سینه قهرمانی جهان در آفریقای جنوبی در سال 2016 به همراه فرزندانش به اهتزاز دربیاورد.
در این مراسم از رضا سقایی و دو فرزندش مهدی و حسین جهت کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای پرس سینه جهان در آفریقای جنوبی در سال 2016 با اهدای لوح تقدیر شد.