نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: بهبود فضای کسب و کار، تسهیل امور سرمایهگذاری و رفع موانع تولید اولویت مجلس دهم است.
محمدرضا منصوری در حاشیه بازدید از هشت واحد تولیدی و صنعتی از حمايت جدي مجلس دهم از صنعت خبر داد و گفت: بايد با اعطاي تسهيلات كمبهره براي تامين سرمايه در گردش و مواد اوليه به واحدهاي توليدي كمك كرد.
وی خواستار تشکیل کارگروههایی برای حل مشکلات صنایع شد و افزود: در شهرستان ساوه به دلیل برخورداری از بزرگترین شهر صنعتی کشور با توجه به اینکه صنعت از مهمترین مسائل این شهرستان است و در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نیاز است کارگروههایی با حضور صاحبان صنایع و متولیان امر برگزار شود.
وی خروجی این جلسات و کارگروهها را رصد کردن و بررسی مشکلات دانست و افزود: واحدهاي توليدي هم بايد با بالا بردن كيفيت به منظور افزايش توليد، صادرات و اشتغالزايي تلاش كنند.
به گفته منصوری تلاش برای برطرف کرن مشکلات بخش صنعت و صاحبان صنایع بایستی در اولویت نخست مسئولان اجرایی و نهادهای تصمیم گیرنده قرار گیرد.
مدیرکل صنعت و معدن استان مرکزی گفت: سهم استان مركزي از تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده برای تامين نقدينگي بنگاههاي كوچك و متوسط حداقل 450 ميليارد تومان براي فعال سازي 355 واحد صنعتي كوچك و متوسط است.
محمدرضا حاجي پور در حاشیه بازدید نماینده ساوه و زرندیه از هشت واحد تولیدی و صنعتی ساوه گفت: در راستاي تامين نقدينگي بنگاههاي كوچك و متوسط مقرر شده حدود 16 ميليارد تومان تسهيلات بانكي در اختيار 10 هزار واحد صنعتي براي راه اندازي قرار گيرد.
وي افزود : واحدهايي كه با مشكل روبرو هستند بايد در سامانه بهينه ياب ثبت نام كنند و پس از تشكيل كارگروه رونق استان و بررسي درخواستها تسهيلات بانكي مصوب ميشود و به بانكهاي عامل معرفي ميشوند و بانكها نيز بايد حداكثر ظرف مدت يك ماه تسهيلات بانكي را در اختيار واحدهاي صنعتي قرار دهد.
فرماندار ساوه هم با اشاره به آسيب شناسي واحدهاي صنعتي و مشخص شدن دلايل ركود، گفت: مديران بايد همكاري لازم را انجام دهند چرا كه يك وظيفه ملي و حاكميتي است و نياز اصلي كشور براي اشتغال و خروج از ركود اقتصادي است.
محمد بهاروند افزود: مديراني كه نميتواند همكاري كنند، بهتر است قبل از برخوردهاي اداري و سخت جاي خود را به مديري ديگر بدهند.
مدير عامل يك واحد توليدي هم كه اولين ستاد اقتصاد مقاومتي ساوه با حضور استاندار مركزي در فروردين ماه در همين شركت برگزار شده بود، گفت : كمكهاي زيادي به ما كردند و ما توانستيم ظرفيت توليد را به 80 درصد برسانيم.
وی افزود :از ابتداي سال تاكنون 200 نفر نيروي كار مشغول به كار شدند و پيش بيني ميشود با راه اندازي خطوط جديد نورد ميلگرد و تير آهن براي هزار نفر ديگر فرصت شغلي ايجاد شود.
به گزارش ایسنا؛ حدود بيست درصد از واحدهاي توليد و صنعتي ساوه تعطيل و بيست درصد هم نيمه تعطيل هستند.
مديركل صنعت، معدن و تجارت استان، نماينده مردم ساوه و زرنديه و فرماندار ساوه براي برطرف كردن مشكلات صنايع از هشت واحد توليدي بازديد كردند.
مهمترين مشكلات واحدهاي توليدي عدم نقدينگي و سرمايه در گردش، تامين مواد اوليه، معوقات بهاي آب، برق، گاز و بيمه و پرداخت حقوق كارگران است.