امام جمعه ساوه با بیان اینکه نماز سیمای مکتب اسلامی است، گفت: فضای جامعه فضای مطلوب نماز نیست.
حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی در جلسه ستاد اقامه نماز ساوه با تاکید بر اینکه نماز به منزله پرچم و نشانه مکتب است، افزود: نماز عالیترین و بارزترین نوع عبادت و بندگی و نشانه کرنش در برابر خداوند متعال است.
وی از نماز به عنوان وسیله سنجش مردم یاد کرد و افزود: متاسفانه نماز که وسیله ای برای تشکر از خداست و اولین سوالی است که از انسان در روز قیامت پرسیده میشود، بعضا سبک شمرده شده و ما شاهد حضور کمرنگ جوانان در مساجد هستیم.
وی با اشاره به آیات و روایاتی در باب نماز گفت: نماز به عنوان عاملی برای دوری از فحشاء و منکرات در جامعه بیان شده است و نتیجه تضییع این واجب الهی بروز بزهکاری و آسیب های اجتماعی است.
امام جمعه ساوه تصریح کرد: حکومت اسلامی وظیفه دارد نماز را زنده نگه دارد چرا که اگر نماز زنده نماند آسیبهای اجتماعی بیشتر شده و اصل حرکت انقلاب با کندی مواجه خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه مساجد باید پایگاه نشر معارف اسلامی باشند، تصریح کرد: همه ما وظیفه احیای مساجد را برعهده داریم تا در سایه اقامه نماز که درهم کوبنده شیطان است، به یک تکلیف بزرگ الهی عمل کرده باشیم.
حجت الاسلام حسینی ارزش گذاردن به نماز را نشانه ایمان به خدای تعالی دانست و افزود: نباید نسبت به این پیمان خداوندی انسان با معبود خویش بیاعتنا باشیم چرا که این بی اعتنایی بیانگر ضعف و سستی در ایمان است.
وی خواستار اهتمام همه دستگاههای اجرایی و ستاد اقامه نماز به منظور بررسی علل کاهش حضور جوانان در مساجد شد و بر شناسایی عوامل پیوند دهنده جوانان با مساجد تاکید شد.
به گزارش ایسنا؛ در این جلسه که به منظور بررسی علل کاهش حضور جوانان در مساجد و ارائه راهکارهای لازم مطرح شد مواردی شامل ناهماهنگی بین ارکان مسجد اعم از هیئت امنا، خادم، پایگاه بسیج و کانون فرهنگی هنری، عدم توجه به نیازهای جوانان در مساجد، نبود اجرای برنامههای سمعی و بصری، عدم تناسب سنی بین امام جماعت و نمازگزاران جوان، نبود سیاستهای تشویقی، جلوتر بودن تهاجم فرهنگی دشمن از کارهای فرهنگی در مساجد، عدم معرفی جوانان برتر و الگو از جمله دلایل کاهش حضور جوانان در مساجد بیان شد.
در ادامه توسط اعضای ستاد اقامه نماز، آشنایی امام جماعت با مسائل تربیتی، دعوت از شخصیت های محبوب بین جوانان در مساجد، فعال کردن پایگاه های بسیج، تدوین و اجرای برنامه های جذب کننده جوانان، برگزاری اردوهایی با رویکرد تربیتی و معرفتی، ایجاد صندوق های قرض الحسنه در مساجد و برگزاری مسابقات ورزشی و هنری و فرهنگی از جمله راهکارهای جذب جوانان به مسجد عنوان شد.