پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: ارتقای سطح سلامت اجتماعی محوری ترین سیاست دولت یازدهم است.

 

محمد بهاروند در جلسه کارگروه تخصصی امور فرهنگی و اجتماعی با اشاره به اهمیت فرهنگ افزود: تقویت فرهنگ عمومی و اجتماعی قطعا در تامین امنیت جامعه و سلامت اخلاقی اجتماع تاثیرگذار است.

وی گفت: با آسیب‌شناسی دقیق اجتماعی و ارائه راهکارهای فرهنگی می توان زمینه‌های لازم را جهت کاهش معضلات ناشی از تهاجم فرهنگی، ناهنجاری‌های اجتماعی و بی‌انضباطی‌های اخلاقی فراهم کرد.

وی تشکیل کارگروه‌های فرهنگی اجتماعی را لازمه یک شهر سالم دانست و افزود: حضور مسئولین و اهتمام به کار این کارگروه نشان دهنده تاثیرگذاری آن در پاکسازی ناهنجاری های موجود در سطح شهرستان است.

بهاروند تشکیل مرکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توسط شهرداری ساوه را بعنوان یک امر مهم در زمینه ارتقای فرهنگ اجتماعی دانست و افزود: تشکیل چنین مرکزی با هدف ایجاد شهر سالم و بدون متکدی در سطح استان و حتی استان‌های همجوار کار بدیعی است که به همت و خلاقیت شهرداری ساوه و مساعدت مقامات قضایی، کمیته امداد امام خمینی (ره)و اداره بهزیستی شهرستان انجام شده است.

فرماندار ساوه گفت: با فعالیت مرکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی درصد قابل ملاحظه‌ای از جرایم کاهش یافته است که اتفاق خوب و مفیدی برای شهر ساوه محسوب می‌شود.

وی خواستار حفظ وضعیت موجود و تکمیل فرآیند این مرکز شد و خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه تحقیقات و مطالعات فراوانی در راستای فعالیت این مرکز شکل گرفته می‌بایست با اهتمام و تلاش بیشتر با حفظ وضیعت موجود فرآیند تکمیل مرکز پیشگیری پیگیری شود.

بهاروند ادامه داد: قطعا مشارکت مردم می‌تواند تاثیر بسزایی در تقویت سلامت جامعه داشته باشد چرا که آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی عمومی در زمینه کاهش تکدی‌گری کمک شایانی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد و از ایجاد شغل‌های کاذب نیز جلوگیری می‌کند.

وی اساس کار این مرکز را افزایش سلامت اجتماعی و بازگرداندن کرامت انسانی دانست و عنوان کرد: البته که این اقدامات همکاری دیگر دستگاه‌ها را هم می‌طلبد چرا که صرفا جمع آوری و نگهداری افراد متکدی یا نابهنجار باعث معضلات دیگری نیز خواهد شد و رفع کامل این معضل نیازمند ایجاد فرصت‌های مناسب جهت اشتغال و بکارگیری اینگونه افراد است.

فرماندار ساوه ایجاد مرکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را از کارهای بزرگ فرهنگی شهرداری ساوه دانست و تصریح کرد: فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی اقداماتی ماندگار هستند که از ثواب بالایی برخوردار بوده و افراد فعال در این زمینه از پاداش اخروی بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش ایسنا؛ معاون خدمات شهری شهرداری ساوه نیز گفت: با راه‌اندازی این مرکز بستری فراهم شد تا با گردهمایی تمامی دستگاه‌های ذیربط یک پازل برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در ساوه شکل بگیرد.

مصطفی احمدی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اهداف این مرکز این است که مددجویان پس از بهبودی به چرخه جامعه بازگردانده شوند، لذا افراد در ابتدای ورود پس از انجام مراحل اولیه مانند استحمام، ثبت اطلاعات، تشخیص هویت و راستی‌آزمایی با تشکیل جلسه کمیسیون که با حضور نماینده دستگاه‌های مختلف حاضر برگزار می‌شود، مورد ساماندهی قرار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه مرکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شهرداری ساوه دارای شش بخش زنان، مردان، دختران، پسران، زنان پرخطر و مردان پرخطر است، افزود: از ابتدای فعالیت این مرکز تاکنون حدود نیمی از سرقت‌های خرد ساوه کاهش یافته است.

احمدی موفقیت در جمع‌آوری متکدیان از سطح شهر را در گرو مشارکت شهروندان دانست و افزود: از شهروندان انتظار می‌رود در صورت مشاهده چنین پدیده ناخوشایندی مراتب را به واحد اجرائیات شهرداری انعکاس دهند.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group