جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: صنعت برق از بهترین نوع پدافند غیرعامل در کشور برخوردار است.

 

 سردار محمدعلی مطیعی در افتتاحیه نخستین کارگاه منطقه‌ای تسهیل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در بخش توزیع برق که به میزبانی شرکت توزیع برق استان مرکزی در ساوه برگزار می‌شود، افزود: تامین بسیاری از زیر ساخت ها و خدمات، متاثر از صنعت برق است از این رو عملکرد مثبت صنعت برق بیانگر برخورداری این مجموعه از بهترین پدافند غیرعامل در کشور است.

وی با اشاره به حساسیت پدافند غیرعامل در حوزه صنعت برق، بیان کرد: اهمیت نقش برق در زندگی روزمره مردم بر کسی پوشیده نیست از این رو در سایه تلاش مدیران و کارکنان صنعت برق کشور روز به روز بر توفیقات این مجموعه افزوده می‌شود.

وی از پدافند غیرعامل به عنوان اقدامی غیر مسلحانه در برابر اقدامات دشمن یاد کرد و افزود: در این میان شناخت دقیق دشمن از اهمیت خاصی برخوردار است.

سردار مطیعی کار اصلی پدافند غیرعامل را رصد دقیق فعالیت‌های دشمن و اقدامات تهدیدگونه آن دانست و تصریح کرد: در پدافند غیرعامل تهدیدی به عنوان تهدید طبیعی معنا ندارد و آنچه برای ما مهم است تهدیدات دشمن است که ممکن است متاثر از تهدید طبیعی باشد.

وی شناسایی دشمن در حوزه توزیع برق را انتظار پدافند غیرعامل در صنعت برق بیان کرد و افزود: خصوصیت توزیع برق رویارویی مستقیم وزارت نیرو با مردم است و علیرغم هر حاشیه مالی یا غیرمالی که در این مجموعه بوجود آید، انتظار مردم این است که باید توزیع برق جوابگو باشد. از این رو شرکت توزیع برق به مراتب در حوزه پدافند غیرعامل از حوزه‌های تامین آن با اهمیت تر است.

به گفته وی گستردگی تجهیزات و ارائه خدمات دو ویژگی مهم شرکت توزیع برق است و این شرکت با فضای سایبر ارتباط تنگاتنگ دارد.

وی از فعالیت شرکت‌هایی نظیر شرکت توزیع برق به عنوان مجموعه‌های مردم محور یاد کرد و افزود: یکی از تهدیدهای احتمالی دشمن در آینده تهدید مردم محور است که شبکه‌هایی نظیر توزیع آب و برق متاثر از آن است چرا که این شبکه‌ها با آستانه تحمل مردم ارتباط دارد.

سردار مطیعی با تاکید بر اینکه خروجی این کارگاه باید اتخاذ راهکارهایی قاطع و عملی برای مقابله با تهدیدات صنعت برق باشد، افزود: شناسایی وضع موجود و رصد اسناد مربوط به آن از یک سو و اتخاذ راهکارهای مقابله از سوی دیگر از موضوعاتی است که باید در این کارگاه بدان پرداخته شود.

به گفته وی تهدیدات سایبری مساله اول کشور است و این موضوع مهمی است که مورد تاکید رهبری معظم انقلاب قرار گرفته است و از اهمیت خاصی برخوردار است.

 

دبیر کمیته پدافند غیرعامل شرکت توانیر گفت: تدوین سناریو مقابله با تهدیدات، نخستین گام در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- سعیدرضا خادم‌المله در افتتاحیه نخستین کارگاه منطقه‌ای تسهیل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در بخش توزیع برق که به میزبانی شرکت توزیع برق استان مرکزی در ساوه برگزار می‌شود، افزود: در خصوص وضعیت اضطراری در مواقع بحران تدوین سناریو برای بدترین شرایط ضروری است.

وی تدوین این سناریو را پیش مقدمه جاری شدن مدیریت مطلوب در شرایط اضطرار دانست و افزود: در این صورت است که ستادهای بحران وارد میدان عملیاتی شده و با تعیین وظایف به اجرای ماموریت‌های محوله خواهند پرداخت.

دبیر کمیته پدافند غیر عامل شرکت توانیر در ادامه، تلاش جهت ایجاد ادبیات و فرهنگ مشترک را از اهداف برگزاری این کارگاه دانست و گفت: افزایش سطح دانش مدیران و پرسنل در پدافند غیرعامل و آمادگی در برابر وضعیت اضطراری از دیگر اهداف این کارگاه است.

وی گفت: تبدیل ستادهای بحران در گروه های عملیاتی، ارزیابی توانمندی مدیران و پرسنل برای تشخیص توانایی آنان و فراهم کردن شرایط تبادل نظر بخش دیگری از اهداف این کارگاه است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل در صنعت برق اظهار کرد: پدافند غیر عامل یکی از شریان‌های حیاتی مطرح در ایستایی و حفظ تعادل کشور است و صنعت برق نقش و جایگاه مهمی در این مهم دارد. اولویت اساسی تصمیم‌سازان صنعت برق در مقوله پدافند غیرعامل افزایش میزان قدرت تنش‌پذیری و تاب‌آوری در برابر تهدید و حادثه احتمالی است.

به گفته خادم‌المله در پدافند غیرعامل پیش‌بینی، پیشگیری و مقابله سه عنصر حیاتی محسوب می‌شود و صنعت برق ضمن درک این مهم با برگزاری کارگاه‌های تخصصی پدافند غیرعامل و مانورهای مختلف درصدد ارتقای توان عملیاتی خود است.

به گزارش ایسنا؛ مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی نیز با اشاره به محورهای برگزاری این همایش از تهدیدات سایبری به عنوان اولین محور این همایش یاد کرد و افزود: استفاده از سیستم های رایانه‌ای به عنوان یک اسلحه یا به عنوان ابزاری برای خرابکاری در صنعت توزیع برق در حوزه تهدیدات سایبری مطرح است.

محمد اله‌داد از تهدیدات الکترومغناطیس و تهدیدات خرابکاری را دو محور دیگر این همایش دانست و گفت: تاثیرات امواج الکترومغناطیس بر تاسیسات سخت افزار و نرم افزار صنعت توزیع برق و خرابکاری عمدی در تاسیسات شبکه توزیع برق در این حوزه مدنظر است.

وی با اشاره به برگزاری این کارگاه با حضور شرکت‌های توزیع برق استان های لرستان، اصفهان، همدان، قم و مرکزی به میزبانی شرکت توزیع برق استان مرکزی در ساوه اظهار کرد: در این کارگاه 120 نفر شرکت دارند که پس از اجرای دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی استان هایی که در حوزه پدافند غیرعامل مشکلاتی دارند شناسایی و برای برطرف کردن نواقص موجود راهکارهای لازم اتخاذ خواهد شد.

وی شناسایی نواقص مورد نظر و تبادل اطلاعات و تجربیات را از اهداف برگزاری این کارگاه‌ها دانست و افزود: برگزاری کارگاه‌های منطقه‌ای پایلوتی برای تسری آن به دوره‌های کشوری خواهد شد.

اله‌داد با اشاره به بیان مشکلات و تهدیدات پیش رو در پدافند غیرعامل تصریح کرد: در این کارگاه‌ها اساتید دانشگاه و مقامات مسئول به تعریف این موضوع پرداخته و به منظور شناسایی آسیب‌ها و ارائه راهکارها به صورت برنامه‌محور عمل خواهند کرد و ناظرین بر اجرای این کارگاه نیز ضمن ارزیابی امتیازات لازم را منظور خواهند کرد.

وی با تاکید بر اینکه پدافند غیرعامل ضامن پایداری و تسهیل در مدیریت بحران است، افزود: پیشگیری، مقابله و بازسازی از مولفه‌های پدافند غیرعامل به منظور شناسایی و مقابله با تهدیدات است.

به گفته وی خروجی این کارگاه‌ها برنامه‌ریزی برای تقویت ناوگان توزیع برق خواهد بود چرا که توزیع برق متولی و عهده‌دار تامین برق است تا بتواند در سایه اجرای چنین برنامه‌هایی خدمات بهتری را به مشترکین ارائه دهد.

اله‌داد در ادامه گفت: این دوره آموزشی به مدت سه روز جهت بالا بردن سطح علمی و آموزشی مدیران و پرسنل در حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران، تلاش در جهت ادبیات فرهنگ مشترک، ارزیابی توانمندی مدیران در مدیریت بحران و...برگزار می‌شود.

به گفته وی شرکت کنندگان در این دوره با مباحثی همچون تعاریف و اصلاحات پدافند عامل و غیر عامل، انواع دفاع غیر عامل و اهمیت آن، نظریه‌های استراتژیک و اهمیت و لزوم توجه به دفاع غیر عامل، تاریخچه پدافند غیر عامل و ... آشنا می‌شوند .

به گزارش ایسنا؛ اولین کارگاه آموزشی تسهیل مدیریت بحران و پدافند غیر عامل بخش توزیع برق پنج استان کشور در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه 25تا 27 اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در شهرستان ساوه در حال برگزاری است.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group