جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی گفت: بعد از اراک شهرستان ساوه بیشترین مشکلات را در حوزه تامین فضای آموزشی به خود اختصاص داده و با کمبود مدرسه مواجه است.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- محمدصادق قائمی در دهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز ساوه اظهار کرد: دست‌یابی به عدالت آموزشی و اجتماعی مهم‌ترین هدفی است که با کمک خیرین مدرسه‌ساز امکانپذیر است.

وی بیان کرد: اعتبارات دولتی به تنهایی پاسخگوی تامین نیازهای مردم در حوزه فضای آموزشی و درسی نیست از این رو مشارکت خیرین می‌تواند دولت را در اجرای طرح‌های آموزشی و کمبود مدارس یاری بخشد.

وی گفت: با وجود کمبود بضاعت دولت، اما در شهرستان ساوه کارهای بزرگی در حوزه مدرسه‌سازی انجام شده است. البته علاوه بر مشارکت خیرین دولت نیز در حوزه مقاوم‌سازی اقدامات موثری انجام داده است.

قائمی با اشاره به تخریب، بازسازی و مقاوم‌سازی بیش از 400 کلاس درس در این شهرستان گفت: در این شهرستان طی سال‌های اخیر با صرف اعتباری بالغ بر 1.5 میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی 236 کلاس درس به سیستم گرمایشی تجهیز شده‌اند.

وی تصریح کرد: هم اکنون به منظور تجهیز فضای آموزشی، استقرار سیستم هوشمند و ایجاد فضاهای کارگاهی و آزمایشگاهی در سال جاری بیش از 1.5 میلیارد تومان پیش بینی شده است که امیدواریم بتوانیم بزودی محقق کنیم.

به گفته وی، تجهیز مدارس مطابق با استانداردهای جهانی مطالبه دانش‌آموزان است و این مهم میسر نخواهد شد مگر با مشارکت خیرین مدرسه ساز که در سطح استان خوش درخشیدند.

این مقام مسئول در ادامه گفت: در حال حاضر در کشور سالانه بالغ بر هزار میلیارد تومان از سوی دولت برای امر مدرسه سازی اختصاص می یابد که معادل اعتباری است که از سوی خیرین تعهد می‌شود.

وی گفت: در استان مرکزی نیز در سال گذشته بالغ بر 43 میلیارد تومان توسط خیرین تعهد شده است و امیدواریم در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان که پنجم خردادماه در اراک برگزار خواهد شد کارنامه قابل قبولی ارائه شود و این میزان رشد یابد.

وی با بیان اینکه سازمان نوسازی مدارس همواره با همکاری مجامع خیرین مدرسه‌ساز و مشارکت‌های مردمی سعی دارد آموزش و پرورش را برای رسیدن به اهداف معنوی و مادی یاری کند، افزود: همه ساله در راستای بهره‌برداری از پتانسیل‌های خیرین مدرسه‌ساز طی یک بازه زمانی 20 روزه در اردیبهشت‌ماه تا اوایل خردادماه این جشنواره برگزار شده و از خیرین مدرسه‌ساز تجلیل و تقدیر به ‌عمل می‌آید.

قائمی از مسئولان شهرستانی خواست به منظور استانداردسازی فضاهای آموزشی و تجهیز مدارس به سیستم گرمایشی در کمیته اعتبارات شهرستان ردیف و فصل آموزشی را افزایش دهند تا با کمک خیرین بتوان این مهم را در تمامی مدارس استان عملیاتی کرد.

به گزارش ایسنا، رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان مرکزی نیز گفت: خیرین مدرسه ساز خلاء ناشی از کمبود اعتبارات دولتی را برطرف کرده‌اند.

علی فخاری افزود: هم اکنون دغدغه خیرین مدرسه‌ساز حفظ و نگهداری فضاهای آموزشی است که توسط مدرسه‌سازان بنا شده است، از این رو باید دستگاه‌های دولتی در حفظ آنها تلاش جدی داشته باشند.

وی بیان کرد: بیش از 40 درصد بناهای آموزشی با صرف میلیاردها تومان هزینه توسط خیران مدرسه ساز احداث شده است و این بیانگر نگاه ژرف و عمیق خیران به امر مدرسه سازی است.

به گفته وی، استان مرکزی همواره در حوزه خیرین مدرسه ساز پیشگام بوده است و شهرستان ساوه رتبه برتر استان را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group