مديرجهاد كشاورزي شهرستان ساوه از صدور 150 تن تخم مرغ در سال جاري از اين شهرستان به مقصد كشورهاي عربي از جمله عراق خبر داد.
حسن شريفي افزود: دوران پسابرجام فرصت مناسبي براي بهره گيري از ظرفيت هاي بازارهاي جهاني است كه شهرستان ساوه با توانمندي هاي خاص خود در حوزه توليدات كشاورزي و دامي مي تواند الگويي براي توسعه اقتصادي كشور باشد.
وي ادامه داد: رايزني براي صادارت تخم مرغ توليد كنندگان ساوجي به كشورهاي حوزه خليج فارس از جمله عمان در دستور كار قرار گرفته و پيش بيني مي شود نخستين محموله صادراتي به اين كشورها در ماه آتي انجام شود.
شريفي بيان كرد: دو هزار تن تخم مرغ در سال گذشته از شهرستان ساوه به كشورهاي تركمنستان، افغانستان و عراق صادر شد كه با توجه به اجراي برجام و تسهيل در امرر صادرات، محصولات صادراتي بخش كشاورزي ساوه از جمله تخم مرغ به صورت مستقيم از مبدا اين شهرستان صادر مي شود.
وي اظهار كرد: پنج هزار و 449 تن تخم مرغ در سال گذشته در واحدهاي مرغداري ساوه توليد و روانه بازار مصرف داخلي و خارجي شد.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان ساوه گفت: شهرستان ساوه با توليد 33 محصول صادراتي درحوزه كشاورزي، دام وطيور و شيلات سهم بسزايي در اقتصاد كشاورزي استان و كشور دارد.
وي افزود: پنج واحد بزرگ مرغ تخمگذار با ظرفيت 406 قطعه مرغ در شهرستان ساوه فعاليت دارد.
وي ادامه داد: تامين نقدينگي و ارائه مشوق هاي صادراتي از جمله راهكارهايي است كه مي تواند رشد اقتصادي شاخص هاي توليدات بخش كشاورزي و دام وطيور ساوه را تثبيت و زمينه حضور در بازارهاي جهاني را فراهم آورد.
شريفي افزود: هشت هزار و 305 تن گوشت مرغ و 18 هزار تن گوشت قرمز در سال گذشته در ساوه توليد و روانه بازار مصرف شد.
وي بيان كرد: شهرستان ساوه در توليد گوشت سفيد و قرمز رتبه نخست استان مركزي را دارد.
شهرستان ساوه با جمعيت بيش از 260 هزار نفر به عنوان يكي از قطب هاي شاخص كشاورزي و صنعتي كشور و استان مركزي به شمار مي رود.
ساوه با بيش از 10 هزار هكتار باغ انار به عنوان يكي از بزرگترين شهرستان هاي توليد كننده اين محصول كشور است كه سالانه حدود 150 هزار تن انار در آن توليد مي شود.