رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی از تحصیل 11 درصد دانشجویان استان مرکزی در مراکز علمی کاربردی این استان خبر داد.
عبدالعلی ذوالانواری در حاشیه مراسم گرامیداشت هفته معلم ویژه اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی شهرستان ساوه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- افزود: از مجموع 83 هزار دانشجویی که در سطح استان مشغول علمآموزی و تحصیلات عالیه هستند 16 هزار دانشجو سهم مراکز علمی و کاربردی استان مرکزی است.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علمی کاربردی یک مجموعه آموزش عالی پویاست، اظهار کرد: برای تقویت این پویایی رشتههایی در این دانشگاه تعریف میشود که مطابق نیاز جامعه باشد چرا که علمآموزی با کسب مهارت مهمترین هدف این دانشگاه است.
به گفته وی، به دلیل تعریف رشتههای مورد نیاز جامعه نه تنها تعداد دانشجویان این دانشگاه کاهش پیدا نکرده بلکه سال به سال شاهد افزایش آنها هستیم، به عبارتی صندلی خالی در این دانشگاه وجود ندارد.
وی تاکید کرد: علاوه بر نیازسنجی و رصد دقیق جامعه برای افزودن رشتههای مورد نیاز جامعه، اگر احساس کنیم یک رشته در بین دانشجویان اشباع شده و استقبالی از ادامه تحصیل در این رشته صورت نمیگیرد اقدام به حذف آن کرده و مطابق نیاز جامعه رشته جدیدی را تعریف می کنیم.
ذوالانواری تصریح کرد: از این رو هم افزایش رشتهها خصوصا رشتههای تخصصی و حرفهای را در دستور کار داریم و هم نسبت به حذف رشتههایی که دانشجویی برای ادامه تحصیل در آنها جذب نمیشود برنامه داریم.
وی با اشاره به فعالیت 23 مرکز علمی کاربردی در استان مرکزی گفت: از این تعداد 6 مرکز سهم شهرستان ساوه است و آمار دانشجویان آن نیز قابل قبول است.
وی از فعالیت 1100 استاد در دانشگاه علمی کاربردی استان خبر داد و گفت: از این میزان حدود 200 استاد در ترم جاری مشغول علم آموختن به دانشجویان ساوجی هستند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در ادامه با گرامیداشت فرا رسیدن هفته معلم و سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری گفت: به همین منظور گردهمایی اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی استان مرکزی را در ساوه برگزار و برای شهرهای اراک، خمین و نیمور محلات نیز در 15 اردیبهشتماه برنامه خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: معلمین و اساتید دانشگاه عمر خود را صرف آموزش به سرمایههای جاویدان جامعه میکنند و تجلیل از مقام آنان کمترین کاری است که میتوان انجام داد.