معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: کاهش هزینهها و افزایش درآمد از مصادیق تحقق اقتصاد مقاومتی است.
محمد بهاروند در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه، صرفهجویی و پرهیز از اسراف را از توصیههای دین مبین اسلام دانست و افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی مدیریت مصرف را بخصوص در ادارات باید سرلوحه امور قرار داد.
وی مصرف انرژی در ایران را 6 برابر کشورهای اروپایی توسعه یافته اعلام کرد و افزود: توسعهیافتگی در کشورهای اروپایی در سایه مدیریت مصرف و کاهش هزینهها بوده است و الگویی برای کشور ما به شمار میرود.
فرماندار ساوه افزایش درآمد را از دیگر مولفههای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: براساس قانون بودجه باید در سال جاری شاهد رشد پنج درصدی باشیم و برای تحقق این امر تلاش مضاعف لازم است.
وی ادامه داد: قطعا در شهرستان ساوه با توجه به ظرفیتهای موجود در حوزه صنعت و کشاورزی میتوان از میانگین کشوری نیز عبور کرد تا شاخصهای توسعهای رشدی بالاتر از پنج درصد را نشان دهند.
بهاروند خواستار حمایت همه دستگاههای اجرایی از تولید شهرستان چه در حوزه صنعتی و چه در حوزه کشاورزی شد و تاکید کرد: تمامی واحدهای نیمهفعال و نیمهتعطیل شهرستان باید فعال شوند و با ظرفیت بالاتری تولید کنند.
وی اضافه کردن برخی واحدهای تولیدی را از برنامههای شهرستان در سال جاری دانست و افزود: با حمایت دولت بستر فعالیت چندین واحد تولیدی در شهرستان فراهم شده است و هماکنون به صورت آزمایشی فعالیت میکنند و قرار است در سفر استانی ریاست جمهوری که پس از انتخابات مرحله دوم مجلس برگزار میشود به صورت رسمی مورد بهرهبرداری قرار گیرند.
وی با اشاره به موفقیتهای شهرستان در حوزه جهاد کشاورزی نیز گفت: در حوزه جهاد کشاورزی بهترین عملکرد را در سطح کشور به خود اختصاص دادهایم به طوری که میزان تولید محصولات کشاورزی از 4.5 میلیون تن در سالهای گذشته را به هشت میلیون تن در سال 94 افزرایش دادهایم.
بهاروند با اشاره به کمبود آب شرب و کشاورزی در شهرستان ساوه تصریح کرد: برای ارتقای بهرهوری لازم است با بکارگیری روشهای نوین آبیاری به افزایش میزان تولید و مدیریت مصرف آب کمک کنیم که خود مصداق بارز اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی است.
به گفته وی، در سال گذشته شهرستان ساوه توانست تجارت خارجی خود را بهبود بخشیده و با طراز مثبت در حوزه صادرات موفقتر عمل کند.
فرماندار ساوه در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه، تشویق مردم به حضور حداکثری را اولویت کاری مسئولان دانست.
وی با بیان اینکه هیچ تفاوتی میان مرحله اول و دوم انتخابات وجود ندارد، گفت: به همان میزان که مردم در مرحله اول احساس وظیفه کردند و حماسه سیاسی باشکوهی را هفتم اسفندماه خلق کردند با همان میزان باید در مرحله دوم نیز حضوری گسترده داشته باشند.
به گفته وی، هرچقدر نماینده منتخب با پشتوانه مردمی بالاتری انتخاب شود قدرت چانهزنی و اقتدار وی افزایش یافته و میتواند در راستای برطرف کردن مطالبات مردمی تلاش موثرتری داشته باشد.
بهاروند سلامت انتخابات را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: هیچ فرد دولتی حق ندارد از امکانات دولتی له یا علیه هر یک از نامزدها استفاده کند.
وی تاکید کرد: باید فضای انتخابات طوری بسترسازی شود که مردم یقین پیدا کنند مجریان و دست اندرکاران امر انتخابات بیطرفند که مصداق برگزاری یک انتخابات سالم و قانونمند است.
به گزارش ایسنا، امام جمعه غرقآباد نیز در این جلسه حضرت فاطمه زهرا(س) را حجت الهی دانست و گفت: آن بانوی مکرم اسلام سرور زنان و الگوی بشریت است.
حجتالاسلام علی جنتینیا سال 1395 را معطر به نام حضرت صدیقه طاهره(س) دانست و افزود: سالی که آغاز و پایان آن سالروز ولادت آن بانوی اسلام است قطعا مورد عنایات حضرتش خواهد بود.
وی تصریح کرد: حضرت زهرا(س) چه در حیات طیبهاش و چه در عالم برزخ در هر لحظه از انفاس قدسی خود انسان را مشمول ادعیه خاص قرار میدهد.
امام جمعه غرق آباد در ادامه ایمان و رعایت تقوای الهی را مورد تاکید قرار داد و افزود: تقویت ایمان و رعایت تقوای الهای برکات الهی را بر روی انسان میگشاید.
وی مسئولیت در نظام اسلامی را افتخاری بزرگ دانست و افزود: در کنار این افتخار بزرگ باید تلاش کرد تا خدمتگزاری برای ملت و مردم بود.
به گزارش ایسنا در ادامه این جلسه مدیر آموزش و پرورش و مدیر امور مالیاتی شهرستان به بیان گزارشی از وضعیت مجموعه تحت مدیریت خود پرداختند.