استاندار استان مرکزی گفت: احداث نخستین شهرک صنعتی سرمایهگذاری و تجارت خارجی در استان مرکزی موجب ایجاد موقعیتی ممتاز برای جذب سرمایهگذاری خارجی در این استان مهم کشور خواهد شد.
محمود زمانیقمی افزود: ایده نامگذاری دومین شهر صنعتی ساوه با عنوان شهرک صنعتی تجارت و سرمایهگذاری خارجی از سوی استانداری به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال شد و نهایتا با بررسیهای بعمل آمده از سوی این وزارتخانه این عنوان به تصویب رسید.
وی با اشاره به ظرفیت صنعتی بالای ساوه به دلیل استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در این شهرستان اظهار کرد: جانمایی احداث این شهرک صنعتی به دلیل برخورداری شهرستان ساوه از ویژگیها و پتانسیلهای لازم در این منطقه بدرستی انجام شده است.
استاندار مرکزی برخورداری از بزرگترین شهر صنعتی کشور در ساوه و فعالیت منطقه ویژه اقتصادی را موجب توسعه اقتصادی و صنعتی این شهرستان دانست و تصریح کرد: با تامین زیرساختهای لازم شامل تامین آب از تصفیهخانه فاضلاب این شهرستان و برق فشار قوی بزودی شاهد احداث واحدهای صنعتی و تولیدی با هدفگذاری که صورت گرفته است، خواهیم بود.
به گفته وی، ساوه به دلیل برخورداری از ظرفیت بالای توسعهای همواره مورد توجه سرمایهگذارانی از سراسر جهان بوده است و راهاندازی دومین شهرک صنعتی در این شهر، انگیزه سرمایهگذاری خارجی در این منطقه را بیشتر خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی تسهیل در واگذاری راه دسترسی شهر صنعتی سرمایهگذاری و تجارت خارجی استان مرکزی ساوه از اتوبان و تامین برق را از جمله نیازهای ضروری و اولیه این شهرک صنعتی بیان کرد.
مصطفی آمره در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- مساحت نخستین شهرک صنعتی سرمایهگذاری و تجارت خارجی استان مرکزی که در ساوه در حال احداث است را بالغ بر پنج هکتار در فاز اول دانست و گفت: شبکههای توزیع آب و فاضلاب و برق و گاز، همچنین زیرسازی و تا حدودی محوطهسازی شهرک اجرا شده است.
وی فاز نخست عملیاتی را ۲۲۷ هکتار بیان کرد و گفت: فاز دوم عملیاتی با احتساب فاز یک به مساحت ۴۰۰ هکتار افزایش یافته است.
آمره ارزش ریالی این پروژهها را 75 میلیارد ریال بیان کرد و افزود: در حال حاضر پروژههای زیرسازی و آسفالت شبکه جمعآوری فاضلاب و شبکه توزیع آب باقی مانده از فاز عملیاتی اول و روشنایی معابر و کاشت فضای سبز در حال اجراست.