رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: سطح سواد سلامت افراد مختلف جامعه پائین است.
جلیل کوهپایهزاده در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه اظهار کرد: سواد سلامت، بیانگر ميزان ظرفيت هر فرد براي كسب، تفسير و درك اطلاعات اوليه از خدمات سلامتی است.
وی با تاکید بر اینکه ارتقای سطح سواد سلامت منجر به بهبود وضعیت سلامت و بهرهمندی از خدمات مرتبط آن خواهد بود، افزود: این مهم در برنامهریزیها و سیاستگذاریهای نظام سلامت لحاظ شده است.
وی با اشاره به نقش رسانهها در بهبود سواد سلامت جامعه تصریح کرد: فرهنگ سازی و آموزش برای ارتقای سطح سواد سلامت جامعه و بهبود الگوی بهره گیری از خدمات سلامت، همکاری و هماهنگی نزدیک نظام سلامت، کار آموزشی و تلاش رسانه ها را می طلبد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی با تاکید بر اینکه نوع آموزش در نگرش ما به سلامت تاثیرگذار است، تصریح کرد: در ارتقای سطح سلامت جامعه 80 درصد مولفه های اجتماعی مانند آموزش عمومی و 20 درصد مولفههای اختصاصی که بر عهده وزارت بهداشت است موثر است.
وی با تاکید بر اینکه ارتقای سطح سلامت منحصرا به خدمات عمومی ارائه شده از سوی وزارت بهداشت مانند تامین مراکز درمانی و تجهیز آنها بستگی ندارد، افزود: 80 درصد ارتقای سلامت جامعه به مشارکت مردم وابسته است و کار بین بخشی میطلبد.
وی به اجرای طرح سفیران سلامت در این راستا اشاره کرد و افزود: برای تحقق مشارکت اجتماعی بیش از نیمی از خانوارهای ساوجی تحت پوشش اجرای دورههای آموزشی با عنوان سفیران سلامت قرار گرفتهاند.
کوهپایه زاده در ادامه از آمادگی ناوگان بهداشتی و درمانی شهرستان در ایام تعطیلات نوروزی برای ارائه خدمات به مسافران خبر داد.