جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

مدیرکل فنی و حرفه ای استان مرکزی گفت: جهان در تکاپوی شناسایی و بکارگیری منابع جدید انرژی است.

 

سید بهرام نجفی زاده در مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی "هضم بی‌هوازی منابع زیست توده، تولید انرژی و محیط زیست" که در مرکز فنی و حرفه‌ای ساوه برگزار شد، افزود: رشد روزافزون جمعیت و گسترش استفاده از منابع موجود، چاره‌ای برای جامعه بشری جز روی آوردن به منابع جدید انرژی نگذاشته است.

وی بیان کرد: آلایندگی زیست‌محیطی ناشی از سوخت مواد فسیلی و بسیاری از عوامل دیگر موجب تغییر رویکرد علم به انرژی‌های تجدیدپذیر طبیعی شده و فصل تازه‌ای در پیشرفت علمی و فناوری در مهار سوخت فسیلی و جایگزینی انرژی‌های جدید را بر روی بشر گشوده است.

وی با تاکید بر لزوم دستیابی به انرژی‌های جدید با مشارکت بین بخشی اظهار کرد: از این رو تفاهم‌نامه همکاری فیمابین سازمان انرژی‌های نو ایران و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور منعقد شده است.

مدير كل فني و حرفه‌اي استان مركزي با اشاره به برگزاری این کارگاه آموزشی که از مفاد این تفاهم‌نامه است، گفت :‌ در اين دوره روش‌هاي استفاده از انرژي‌هاي نو در بخش زيست‌توده و استفاده از فضولات انساني و حيواني در توليد گاز و انرژي آموزش داده مي‌شود.

وی فرهنگ‌سازی و تشویق جامعه به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، آموزش سرمایه انسانی و ارتقاء سطح مهارتی نیروی کار فعال کشور در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، شناسایی و بومی‌سازی استانداردهای شغلی و اجرای دوره‌های آموزشی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در مشاغل جدید، ایجاد و توسعه مشاغل و حرفه‌های مرتبط با انرژی‌های تجدیدپذیر و تقویت قابلیت حضور در بازارهای داخلی و بین‌المللی با توسعه سرمایه‌های انسانی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را از جمله اهدافی دانست که در این تفاهم‌نامه بدان اشاره شده است.

نجفي زاده افزود: در اين دوره كه با همكاري سازمان انرژي‌هاي نو ايران برگزار شده است،  مربيان فني و حرفه‌اي‌ سراسر كشور حضور دارند.

به گزارش ایسنا؛ رئیس مرکز فنی حرفه‌ای ساوه نیز گفت: مراکز فنی حرفه‌ای در راستای تحقق اهداف و ماموریت‌هایی که بر عهده دارند به دنبال تربیت و پرورش نیروی انسانی ماهر در حوزه انرژی‌های نو و تجدیدپذیر هستند.

محسن ناظرفخاری با تاکید بر اینکه مراکز فنی حرفه‌ای گام نخست را برای دوره‌های آموزشی انرژی‌های نو برداشته‌اند، اظهار کرد: آموزش مهارتی در این حوزه منجر به فرهنگ‌سازی و شکل‌گیری استفاده پایدار از این انرژی‌ها خواهد شد.

وی از مصرف انرژی به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی نام برد و اظهار کرد: بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر در کشورهای توسعه‌یافته نشان از اهمیت آن دارد از این رو در مراکز فنی و حرفه‌ای به دنبال اختصاص سهم بیشتری از این حوزه هستیم.

ناظر فخاری ادامه داد: با اجرای این کارگاه آموزشی زمینه مناسب برای آموزش و تربیت تکنسین‌های ماهر و نیمه‌ماهر در حرفه‌های مورد نیاز استفاده از انرژی خورشیدی در راستای اشتغال مولد و پایدار فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: در همين راستا دوره آموزشي كشوري در مركز آموزش فني و حرفه‌اي ساوه با حضور مدرس آلماني برگزار می‌شود.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group