شنبه 10 آذر 1403 | Saturday 30 November 2024

تمامی اخبار

مدیرعامل موسسه خیریه پیروان امام حسین(ع) مرکز حمایت از بیماران سرطانی گفت: ابتلا به بیماری سرطان رو به افزایش است.

 

سید سبحان حبیبی در جلسه هیئت مدیره این موسسه با اشاره به اینکه براساس آمار منتشر شده سالانه از هر 100 هزار نفر 130 نفر در کشور مبتلا به سرطان می‌شوند، اظهار کرد: با احتساب جمعیت شهرستان ساوه سالانه 390 نفر به آمار مبتلایان به سرطان در این شهرستان افزوده می‌شود.

وی بیان کرد: سرطان به عنوان یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر افراد در دنیا و ایران شناخته شده است و همه ساله تعداد زیادی از موارد فوتی در اثر عوارض بدخیم این بیماری اتفاق می‌افتد.

به گفته وی، هم‌اکنون سرطان‌ها سومین علت مرگ‌ومیر در کشور محسوب می‌شوند، اما با روند کنونی در سال‌های آینده یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در کشورمان ابتلا به سرطان است.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر شیوع ابتلا به سرطان در ایران نسبت به کشورهای دیگر کمتر است، افزود: کاهش استعمال دخانیات، کاهش مصرف غذاهای آماده، مدیریت استرس، مصرف زیاد میوه و سبزیجات، کاهش مصرف چربی و گوشت قرمز و ورزش از عوامل کاهش‌دهنده آمار مبتلایان به سرطان است.

مدیرعامل موسسه خیریه پیروان امام حسین(ع) با اشاره به اینکه هم‌اکنون سرطان پستان و معده به عنوان شایع‌ترین سرطان‌ها در بین زنان و مردان شناخته شده‌اند، افزود: بالغ بر 80 درصد از بیماران سرطانی به این موسسه را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود 190 بیمار سرطانی تحت پوشش خدمات این موسسه خیریه قرار دارند، اظهار کرد: از این تعداد 17 کودک زیر 14 سال قرار دارند.

حبیبی با اشاره به مشکلاتی که بیماران سرطانی این شهرستان با آن مواجه هستند، تصریح کرد: هزینه‌های درمانی بیماران سرطانی شوک‌آور است و این بیماران از هزینه بالای دارو و درمان رنج می‌برند.

وی با اشاره به راه‌اندازی بخش خون‌شناسی در بیمارستان شهید مدرس ساوه اظهار کرد: فعالیت این بخش تا حدودی توانسته است مشکلات درمانی این بیماران و عدم مراجعه آنان به شهرهای همجوار را برطرف کند.

وی تصریح کرد: بسیاری از بیماران سرطانی این شهرستان از قشر نیازمند و طبقه محروم جامعه هستند از این رو مشارکت خیرین در تامین هزینه‌های درمان آنان آرام‌بخش رنج ناشی از این بیماری است.

به گفته حبیبی ساوه با برخورداری از 550 واحد صنعتی و تولیدی می‌تواند با تخصیص نیم درصد از درآمد صاحبان صنایع به بیماران سرطانی بخش قابل توجهی از نیازهای آنان را برطرف کند.

وی با اشاره به اینکه میانگین سن افراد مبتلا به بیماری‌های سرطانی از 35 سال به 25 سال کاهش پیدا کرده است، اظهار کرد: آموزش و پیشگیری از ابتلا به سرطان در کاهش این بیماری موثر است از این رو مشارکت بین‌بخشی در سطح مدیران شهرستان و همکاری دانشکده علوم پزشکی، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و نیروی مقاومت بسیج ضروری است.

حبیبی با اشاره به تامین کمک هزینه درمانی و بخشی از نیازهای معیشتی بیماران سرطانی به عنوان مهم‌ترین هدف تشکیل این موسسه اظهار کرد: معرفی به مراکز درمانی تخصصی درمان سرطمان، اهدای سبد کالا و بن مواد غذایی، معرفی به آزمایشگاه و رادیولوژی پرداخت فاکتورهای بیمارستانی و نسخه های دارویی بخشی از کمک های این موسسه به بیماران تحت پوشش است.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش مالی ماهانه موسسه با حضور شرکت‌کنندگان در خصوص برنامه‌های آینده و اتخاذ تدابیر برای تقویت حوزه آموزش و پیشگیری از ابتلا به سرطان بحث و تبادل نظر شد.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group