جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با بیان اینکه باید کار را خلق کرد، افزود: نباید فقط به پشت میزنشینی فکر کرد. توسعه متوازن کشور با آموزش و بکارگیری نیروی انسانی ماهر و توانمند محقق می‌شود.

 

 "عبدالعلی ذولاانواری" در همایش "درس‌های عاشورایی" ویژه دانشجویان علمی کاربردی شهرستان ساوه افزود: دولت باید زمینه ایجاد کار در سایه مهارت‌آموزی را برای جوانان فراهم کند.وظیفه دولت ایجاد زمینه کار برای اقشار مختلف جامعه است.نه ایجاد شغل. چنین شیوه‌ای در کشورهای توسعه‌یافته بکار گرفته می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مهارت‌آموزی باید در دانشگاه‌ها صورت بگیرد، افزود: در کشور آلمان از مجمع دو میلیون و 400 هزار دانشجو، یک میلیون و 100 هزار نفر در مراکز علمی کاربردی مشغول به تحصیل هستند، در حالی که در کشور ما از چهار میلیون و 700 هزار دانشجو تنها 700 هزار دانشجو در این مراکز در حال علم‌آموزی هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در ادامه گفت: در کشورهای توسعه‌یافته برای مقطع فوق لیسانس 120 واحد درسی در نظر گرفته‌اند، اما در کشور ما با 32 واحد می‌توان این مقطع را به پایان رساند، این تفاوت چشمگیر نشان از عقب‌ماندگی ما در حوزه علمی و مهارت‌آموزی دارد.

وی بیان کرد: در کشور ما دانشجویان به زور و اجبار والدین به دانشگاه می‌روند، در حالی که در کشورهای توسعه یافته دانشجویان با اشتیاق و علاقه به مراکز آموزش عالی وارد می‌شوند و برای روزهای تعطیل خود نیز برنامه مدونی دارند.

ذوالانواری با بیان اینکه هم اکنون در کشور ما زیرساخت‌های آموزشی و علمی به نحو مطلوبی فراهم است، گفت: هم اکنون بسیاری از دانشجویان سایر کشورها برای ادامه تحصیل به ایران می‌آیند.

وی تصریح کرد: امنیت پایدار که حاصل رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و تلاش دستگاه‌های نظامی و امنیتی است، موجب حضور چشمگیر دانشجویان در کشورمان شده است.

به گزارش ایسنا، شهردار ساوه نیز گفت: فلسفه قیام حسینی ترویج امر به معروف و نهی از منکر بود که از ضروریات حکومت اسلامی است.

"کامران جوادی" افزود: علاوه بر درس ایستادگی که از قیام عاشورا می‌گیریم باید به درستی به احیای این فریضه دینی بپردازیم.

وی افزود: حوزه فرهنگی شورای اسلامی شهر و شهرداری ساوه آماده اجرای برنامه های فرهنگی با مشارکت مراکز آموزش علمی کاربردی شهرستان است.

به گزارش ایسنا، یک استاد حوزه علمیه ساوه نیز گفت: بسیاری از تئورسین ها و اندیشمندان اروپایی اذعان دارند که بخش اعظمی از دانش خود را مرهون دین مبین اسلام و مکتب اهل بیت(ع) هستند.

حجت الاسلام "غلامرضا رضازاده" افزود: دین مبین اسلام مکتب غنی برای پاسخگویی به تمامی شبهات و ابهامات است از این رو الگویی تمام عیار برای تمامی ملل است.

وی تاسی از فرهنگ عاشورا و بیان درس‌های این واقعه عظیم را مورد تاکید قرار داد و افزود: عاشورا به انسان‌ها درس ایثار و مقاومت و ظلم‌ستیزی می‌دهد و می‌فهماند که هم می‌توان در سپاه یزید بود و هم پیرو سپاه حسین(ع) که بهترین شیوه و منش زندگی است.

به گزارش ایسنا در این مراسم که به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه در سالم سلمان ساوجی این شهر و با حضور جمعی از مسئولان و دانشجویان برگزار شد، تئاتر "زینب در انتظار ظهور" به نمایش درآمد.

پخش کلیپ و سخنرانی کارشناسان مذهبی پیرامون درس های عاشورا و تجلیل از برگزیدگان علمی و فرهنگی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group