معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: پیشرفت کشور در سایه بهرهگیری از توان نخبگان است.
"محمد بهاروند" در جلسه شورای آموزش و پرورش ساوه گفت: تحول در کشور منوط به بهرهمندی از ایدهها و توانمندی نخبگان در عرصه های مختلف است.
وی ادامه داد: استفاده صحیح و مناسب از ظرفیتهای علمی نخبگان در راستای توسعه کشور و لزوم حرکت انقلابی در مسیر رفع موانع و مشکلات تولید دانش و جنبش نرمافزاری جزو مطالبات مقام معظم رهبری بوده و برای تحقق این مهم همه دستگاهها باید اهتمام ویژهای داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح حمایت از مخترعین و مبتکرین توسط بسیج دانش آموزی اظهار کرد: این طرح گامی ارزشمند در این خصوص است که با تایید مراجع ذیربط مبلغ پنج میلیون تومان وام حمایتی به نخبگان اعطا میشود.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان ساوه ضمن تقدیر از اجرای المپیاد هوش خلاق ریاضی در سال گذشته گفت: برگزاری المپیادهای مختلف بهترین ابزار برای شناسایی و هدایت استعدادها و ظرفیتهای علمی دانش آموزان است.
وی تصریح کرد: پس از شناسایی این افراد، میبایست کلاس ها و اردوهای آموزشهای ویژه و تکمیلی برای دانشآموزان به منظور تقویت خلاقیت و نبوغ فکری تشکیل شود.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش ساوه نیز گفت: قانون صیانت از حقوق شهروندی طبق مصوبه نشست شورای امنیت کشور در تمامی دستگاههای اجرایی کشور میبایست پیگیری شود که شامل هشت شاخص بوده و با ایجاد تیم بازرسی جهت بازدید این شاخص ها در مدارس نیز با جدیت پیگیری می شود .
"عبداله سالمی" هم چنین درخصوص مدارس بلااستفاده روستایی گفت: فروش مدارس در روستا طبق ضوابط موجود تنها در صورتی که روستا دارای بیش از یک مدرسه باشد صورت میپذیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برای انجام هر کاری نیاز به ایجاد فرهنگ و باور در میان آحاد جامعه است، لذا آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی که با قشر عظیمی از جامعه شامل فرهنگیان، دانش آموزان و اولیا در ارتباط است در این خصوص نقش اساسی دارد.
مدیر آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم حفظ محیط زیست افزود: سال گذشته، بستههای آموزشی مناسبی با همکاری مدیریت پسماند شهرداری و آموزش و پرورش تهیه و در مدارس توزیع شد، هم چنین تعدادی از دانش آموزان نیز با همکاری سازمان حفظ محیط زیست به عنوان همیار فضای سبز در این زمینه فعال بودند که نتایج خوبی داشت.
عبداله سالمی همچنین با تشریح طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان متوسطه دوره دوم بیان کرد: حمایت از دانش آموزان کمبضاعت و بیبضاعت در این طرح باید مدنظر باشد.
این جلسه با 6 دستورکار شامل طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان متوسطه دوره دوم، ستاد صیانت از حقوق شهروندی، دومین دوره المپیاد هوش خلاق ریاضی در مدارس، فروش مدارس بلا استفاده روستایی، طرح آموزش نگهداری فضای سبز در مدارس و طرح حمایت از مخترعین و مبتکرین توسط بسیج دانش آموزی با حضور اعضا تشکیل شد.