مدیر شبکه مستند گفت: تغییر نگرش به زندانیان جرایم غیرعمد باید به یک شاخص تبدیل شود.
"امیر تاجیک" در جریان بازدید مستندسازان حرفهای کشور از مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه وابسته به بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: در جریان بازدید از مجموعه مهارتآموزی ویژه زندانیان جرایم غیر عمد، شاهد رویکرد مثبت بنیاد تعاون زندانیان بودیم که در خصوص این قشر از جامعه به منصه ظهور پیوسته است.
وی با تاکید بر فرهنگسازی در خصوص تغییر نگرش نسبت به زندانیان جرایم غیرعمد اظهار کرد: مستندسازان شبکه مستند با ساخت مستندهایی در این حوزه زمینه این تغییر نگرش مردم را فراهم کرده و از طریق رسانه ملی این موضوع را به مردم القا میکنند.
به گفته وی قابلیتهای بنیاد تعاون زندانیان کشور در مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه مستندسازی خواهد شد و توانمندی این مجموعه خودگردان که هم مهارتآموزی و اشتغال ایجاد کرده و هم زمینه ایجاد شغل پس از طی دروان محکومیت آنان را فراهم میکند به تصویر در میآید.
این تهیهکننده مستندهای گزارشی در ادامه با تاکید بر اینکه نباید از مستندسازان بومی نیز غافل شد، افزود: در استان مرکزی نیز مستندسازان بومی حرفهای وجود دارند که لازم است به مسایل اجتماعی ورود پیدا کنند.
به گزارش ایسنا، مدیر مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه نیز با تاکید بر اطلاعرسانی به عنوان مهمترین ابزار معرفی توانمندیهای یک مجموعه تولیدی اظهار کرد: سیاست این مجتمع حضور اصحاب رسانه و به تصویر کشیدن فعالیتهای این مجتمع بزرگ در استان مرکزی است.
"عباس اصغری مقدم" افزود: در راستای به ثمر رسیدن تولیدات این مجتمع ضمن دعوت از خبرنگاران خبرگزاری ایسنا و ایکنای استان مرکزی و نیز مطبوعات محلی گامی در جهت معرفی توانمندیهای این مرکز برداشته شد و امروز نیز مستندسازان حرفهای کشور با حضور در این مرکز قابلیتهای تولیدی این مجتمع را به تصویر کشیدند.
وی در ادامه گفت: مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه دارای 420 هکتار اراضی کشاورزی است که 240 هکتار آن به باغ پسته اختصاص دارد و بقیه آن به طور متناوب زیر کشت گندم، جو، کلزا، ذرت و صیفیجات قرار میگیرد و در بخشهای زراعت، دامپروری، زنبورداری و پرورش ماهی نیز فعال است.
به گفته وی در این مجتمع زندانیانی که به تشخیص قاضی میتوانند دوران محکومیت را خارج از زندان سپری کنند با اشتغال در این مجتمع علاوه بر گذراندن این دوران، شرایط کسب درآمد برای تامین هزینه خانواده را پیدا میکنند.
وی تاکید کرد: اشتغال و حرفهآموزی نقش مهمی در اصلاح و تربیت مددجویان دارد و با تقویت اصولی این بخش، آمار بازگشت مددجویان به زندان، کاهش مییابد.
اصغری مقدم خاطر نشان کرد: به بار نشاندن 240 هکتار باغات پسته، احداث ترمینال فرآوری ضبط پسته، فعالیت به عنوان مرکز آموزش فنی و حرفهای کوثر در رشتههای هرس، پیوند، زراعت کار، پسته کار و باغبانی، تشکیل دورههای آموزشی کشاورزی و پسته کاری در این مرکز برای کشاورزان و کارشناسان، اشتغال و حرفهآموزی برای مددجویان، احداث باغ گل محمدی و کارگاه گلابگیری از جمله فعالیتهاست.
به گفته وی احداث کارگاه تولید تابلوفرش در بند زنان زندان مرکزی جهت مددجویان، کارگاه معرقکاری و اشتغالزایی، تولید صنایع دستی و بستهبندی در زندان مرکزی، پرورش قارچ، عضویت کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان، ارتباط و تعامل با ادارات و ارائه خدمات و پرورش گوسفند و حرفه دامداری از مهمترین فعالیتها و دستاوردهای این مجتمع است.
به گزارش ایسنا، مدیر شبکه مستند به همراه جمعی از مدیران تولید و تهیهکنندگان این شبکه و نیز مستندسازان حرفهای کشور در سفر یک روزه به ساوه از مجتمع کشت و صنعت کوثر ساوه وابسته به بنیاد تعاون زندانیان کشور بازدید کرده و از نزدیک در جریان فعالیت و حرفهآموزی مددجویان در این مجتمع قرار گرفتند.
مجتمع کشت و صنعت کوثر در حدود 40 کیلومتری جاده ساوه - همدان در دشت لویین ساوه واقع شده است