مديرعامل شركت توزيع برق استان مركزی گفت: با توجه به روند افزایش مصرف، نبود منابع جدید و کمبود آب در کشور، شهرستان ساوه در آینده از نظر تامین برق دچار مشکل می شود و نگرانی در این زمینه جدی است.
محمد الله داد در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار ساوه با بیان این که هم اکنون تامین برق در کشور به دلیل کمبود آب با مشکلات جدی مواجه است، اظهار داشت: ساوه امروز بیش از شهرهای دیگر استان باید این نگرانی را داشته باشد، چون با توجه به روند افزایش مصرف و نبود منابع جدید، در آینده از نظر تامین برق دچار مشکل خواهد شد.
وی افزود: علیرغم کاستی ها در شرکت توزیع برق، نیمه نخست امسال را با ۲۵درصد کاهش خاموشی سپری کردیم و در پیک تابستان علیرغم نگرانی ها در استان و ساوه با تامین شبکه پایدار، ۳۵درصد کاهش میزان خاموشی داشتیم.
محاسبه تعرفه برق ساوه به صورت گرمسیری مانند قم به دلیل شرایط آب و هوایی مشابه از درخواست های اعضای شورای اسلامی شهر ساوه بود که الله داد پاسخ داد: با توجه به کم توجهی به فرهنگ مصرف، امسال در شهر قم ۱۵درصد افزایش مصرف داشتیم که موجب شد شرکت توانیر دیگر رغبتی برای محاسبه تعرفه گرمسیری نداشته باشد.
وی به وجود انشعابات برق غیرمجاز در ساوه اشاره کرد و ابراز داشت: از مدیریت شهری ساوه درخواست داریم تا نسبت به ساماندهی برق های غیر مجاز منطقه پشت امامزاده سید اسحاق(ع) و سنگ بری های جاده نورعلی بیگ با شرکت توزیع برق همکاری کنند.
مدیرعامل شركت توزیع نیروی برق استان مركزی با اشاره به اینکه همکاری توزیع برق با مدیریت شهری در رفع بسیاری از مشکلات می تواند راهگشا باشد، تصریح کرد: هم اینک روشنایی معابر و خیابان های شهری به گونه ای با اقتصاد، امنیت و رفاه مردم گره خورده و نمی توان آن را نادیده گرفت، لذا آماده هر گونه مشارکت برای تامین روشنایی معابر شهری هستیم.
الله داد همچنین ضمن اعلام آمادگی برای تامین روشنایی اماکن پیرامون بناهای تاریخی و باستانی ساوه ابراز داشت: با توجه به اینکه تعداد زیادی از مفاخر کشور مربوط به استان مرکزی هستند، ما افتخار می کنیم که حق آنان را به خوبی ادا کنیم.
مدیرعامل شركت توزیع نیروی برق استان مركزی در پاسخ به درخواست اعضای شورای شهر ساوه برای تامین روشنایی راه ارتباطی ساوه- شهر صنعتی کاوه نیز خاطر نشان ساخت: ما مجاز به ایجاد شبکه بین راهی نیستیم اما به دلیل همکاری خوب مجموعه مدیریت شهری آماده هر گونه مشارکت برای ارائه خدمات در درون شهر هستیم.
الله داد با اشاره به اینکه ساوه نیازمند پیش بینی پست جدید برق است، ادامه داد: شبکه برق این شهرستان پاسخگوی نیاز فعلی ما نیست و با توجه به اینکه بیش از ۸۵درصد مصرف برق ساوه در بخش صنعت و کشاورزی است و هم اینک صنایع با ظرفیت کامل فعالیت نمی کنند، در صورت فعالیت صنایع میزان برق مورد نیاز این شهرستان به شدت افزایش پیدا می کند.
در پایان این نشست تفاهم نامه ای مبنی بر مشارکت برای بهبود و بهسازی روشنایی های سطح شهر ساوه توسط شهرداری و توزیع برق استان مرکزی تنظیم شد