جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

مشاور وزیر بهداشت و درمان و قائم مقام مجمع خیرین سلامت کشور گفت: دولت به تنهایی قادر به حل مشکلات سلامت نیست.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- سید "عباس پورهاشمی" در آئین بهره‌برداری از کلینیک مرکز جراحی محدود "دی" وابسته به تعاونی درمان‌گستر استاد شهریار ساوه افزود: سلامت موضوع اساسی و اصلی همه دولت‌ها بوده است و برای تامین سلامت مردم سرمایه‌گذاری بالایی کرده‌اند.

وی حجم کار و تنوع آن در حوزه سلامت را نشانگر رویکرد جدی دولت‌ها برای تامین سلامت به عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین نیاز مردم دانست.

وی افزود: در قبل از انقلاب تنها در 37 درصد از شهرهای بزرگ کشور درمانگاه یا بیمارستان وجود داشت، اما در حال حاضر بالغ بر 97 درصد شهرهای بزرگ کشور از بیمارستان و مراکز درمانی مجهز برخوردارند.

مشاور وزیر بهداشت با بیان اینکه با وجود اقداماتی که انجام شده است، اما با وضعیت مطلوب فاصله داریم، افزود: کمک‌های خیرخواهانه مردم در کنار کار علمی که در حوزه درمان صورت گرفته منجر به بهبودی شاخص‌های ارتقای سلامت در کشور شده است.

وی بخش دولتی، خصوصی و خیرساز را سه حوزه فعال در مقوله سلامت کشور برشمرد و افزود: بخشی از اعتبارات دولتی در حوزه سلامت هزینه می‌شود که با اجرای طرح تحول سلامت میزان این اعتبارات افزایش یافته است.

وی از بخش خصوصی نیز به عنوان یک نیروی جوان در حوزه سلامت یاد کرد و افزود: برطرف کردن موانع سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت منجر به پویایی بخش خصوصی خواهد شد.

قائم‌مقام دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور تصریح کرد: در حوزه خیرسازی نیز نهضت عظیمی در کشور در بخش خیرین و حوزه سلامت آغاز شده و با شکل‌گیری مجمع، فعالیت خیرین سلامت افزایش یافته است.

وی با اشاره به فعالیت 200 شعبه دفتر خیرین سلامت در سراسر کشور اظهار کرد: در این مدت افزون بر 3200 واحد درمانی از خانه بهداشت تا بیمارستان ساخته و تحویل شده است.

پورهاشمی تصریح کرد: در قانون مصوبات زیادی برای استفاده از مشارکت‌های مردمی پیش‌بینی و مورد حمایت قرار گرفته است تا زمینه‌های همکاری خیرین و ورود به این مهم هرچه بیشتر مهیا شود.

وی بیان کرد: هدف از تشکیل این مجمع عمل به رهنمودهای رهبری و کمک به دولت بوده است و خوشبختانه امروز این مجمع موفق به جمع‌آوری بیش از سه هزار میلیارد تومان کمک مردمی شده است.

در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خدمات هیئت موسس این مرکز تقدیر بعمل آمد.

 

 

 

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تثبیت اشتغال رویکرد مهم دولت تدبیر و امید است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- "ناصر شیخی" در آئین بهره‌برداری از کلینیک  جراحی محدود "دی" وابسته به تعاونی درمان گستر استاد شهریار ساوه افزود: امروز مشکل اصلی کشور ما اشتغال پایدار است و دولت برنامه‌های مهمی برای برطرف کردن این مشکل دارد.

وی بیان کرد: تا پایان امسال 11 هزار و 674 فرصت شغلی باید در استان مرکزی ایجاد شود که بیش از 40 درصد آن محقق شده است.

وی با بیان اینکه هزار و 600 فرصت شغلی در 6 ماهه نخست امسال در استان مرکزی ایجاد شده است، افزود: از این تعداد، هزار و 462 فرصت شغلی در بخش صنعت، دو هزار و 520 مورد در بخش خدمات و 618 فرصت شغلی در بخش کشاورزی است.

شیخی با بیان اینکه در استان مرکزی دو هزار و 237 تعاونی در 14 گرایش فعالیت دارند، افزود: در این میان 930 هزار نفر به شکلی عضو تعاونی‌ها هستند که بیانگر علاقه زیاد مردم به تعاونی‌هاست.

وی با بیان اینکه 19 هزار و 471 مورد اشتغالزایی توسط تعاونی‌های استان ایجاد شده است، افزود: بعد از شهرستان اراک شهرستان ساوه بیشترین تعاونی‌ها را در خود جای داده است.

وی از فعالیت 358 تعاونی در شهرستان ساوه خبر داد و افزود: این میزان تعاونی توانسته برای هزار و 320 نفر اشتغالزایی ایجاد کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فعالیت کلینیک دی که دستاورد شکل گیری یک تعاونی است، اظهار کرد: جای بسی خرسندی است که این تعاونی توانسته است برای تعدادی از هموطنان فارغ‌التحصیل ما در مقاطع آموزش عالی که نرخ بیکاری خاصی را به خود اختصاص داده‌اند شغل پایدار ایجاد کند.

وی تصریح کرد: بالغ بر یک میلیارد ریال از اعتبارات هزینه شده در این طرح از سوی بانک توسعه تعاون تامین و برای تجهیز آن نیز اعتبارات مورد نیاز پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایسنا، مشاور مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور نیز گفت: بانک توسعه تعاون افتخار دارد که تامین‌کننده بخشی از سرمایه این دی‌کلینیک است.

"مرتضی بنی‌جمالی" افزود: بانک توسعه تعاون از منابع مالی بالایی برخوردار است و آماده حمایت از طرح‌های اشتغالزایی در قالب تعاونی‌هاست.

مدیرعامل تعاونی گستر استاد شهریار ساوه نیز گفت: دی کلینیک جراحی محدود "دی" اولین دی‌کلینیک استان مرکزی و بزرگترین دی‌کلینیک از نظر مساحت در کشور است.

"سید مجتبی موسوی خوشدل" افزود: هر بیماری که در این مرکز جراحی می‌شود پس از اتمام عمل جراحی ظرف مدت 24 ساعت ترخیص می‌شود و این مشخصه بارز چنین مراکزی است.

وی با بیان اینکه بیش از 85 درصد از جراحی‌ها قابلیت انجام در مراکز دی‌کلینیک را دارند، اظهار کرد: برخی جراحی‌ها نظیر مغز و اعصاب است که باید در بیمارستان ها صورت گیرد.

وی از مراکز دی کلینیک به عنوان اتاق‌های عمل یک بیمارستان پیشرفته یاد کرد که فعالیت آنها منجر به کاهش هزینه‌های بیمارستانی و بستری شدن بیمار می شود.

به گفته وی ترخیص سریع بیمار، کاهش عوارض بیمارستانی مانند بیماری‌های عفونی و قلبی، هزینه کمتر و در نتیجه امکان ارائه خدمات بهتر از مزایای این مراکز است.

وی با اشاره به اینکه از سال 1384 پیگیر احداث این مرکز درمانی بوده‌ایم، افزود: با ثبت تعاونی در سال 1387 و تحویل زمین از سال 1390 عملا کار احداث این مرکز از سال 1392 آغاز و با صرف اعتباری بالغ بر 6 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

به گفته وی این مرکز در زمینی به مساحت هزار متر مربع و زیربنای بالغ بر سه هزار و 55 متر مربع و در سه طبقه احداث و در 6 رشته تخصصی جراحی با تجهیز چهار اتاق عمل و ظرفیت افزایش تا 20 تخت به مردم خدمت رسانی می کند.

وی تصریح کرد: با احداث این مرکز بسیاری از عمل‌های جراحی که حتی در سطح استان مرکزی سابقه انجام آن نبود را می‌توان انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: صدر اعظم دارایی‌های این مجموعه اعتماد عمومی مردم است و در سایه این اعتماد عمومی است که راه‌اندازی طب سنتی هم از برنامه‌های توسعه‌ای این مرکز است.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group