معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: پشتوانه مدیریت شهری تقویت اعتماد عمومی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- "هوشنگ خندان دل" در نشستی با اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار ساوه که با حضور معاون عمرانی استانداری مرکزی و فرماندار ساوه در دانشگاه علمی کاربردی شهرداری ساوه برگزار شد، افزود: یکی از راهکارهای تقویت اعتماد عمومی امور مربوط به منابع مالی در شهرداری هاست.
وی بیان کرد: اگر موضوع مالیه شهرداری ها بدرستی مورد توجه قرار نگیرد آسیب های جدی بین مردم و شهرداری ایجاد می کند که منجر به تضعیف اعتمادی عمومی خواهد شد.
به گفته وی خدشه دار شدن رابطه بین مردم و شهرداری که منجر به تضعیف اعتماد عمومی خواهد شد به سادگی قابل ترمیم نیست.
وی تصریح کرد: لایحه درآمد پایدار شهرداری ها وابستگی شهرداری به بخش های ساختمانی و ساخت و ساز را کاهش و مردم را به تشریک مساعی در تامین هزینه های کشور تشویق می کند و شرایط متعادل تر و پایدارتری را حاکم خواهد کرد.
معاون عمرانی وزیر کشور با تاکید بر مخاطره انگیز بودن کار در شهرداری ها اظهار کرد: شهرداری ها کارهای مخاطره انگیزی را انجام می دهند و همواره در معرض سوال و جواب و همچنین امر و نهی مردم قرار دارند از این رو باید شفافیت در امور را سرلوحه کارها قرار داد.
وی با بیان اینکه ناکارآمدی، ناکارآیی ایجاد می کند، افزود: اگر امور مربوط به مدیریت شهری و وظایف محوله به شهرداری ها به درستی و سرعت انجام نشود رابطه مردم با شهر مخاطره انگیز خواهد شد.
معاون عمرانی وزیر کشور در ادامه با بیان آماری در خصوص میزان هزینه ای که برای هر شهروند در سال 92 شده است، گفت: در تهران برای هر شهروند در سال 92 یک میلیون و 700 هزار تومان، در کلانشهرها 800 هزار تومان و در شهرهای کوچک 300 هزار تومان هزینه شده است.
وی ادامه داد: مادامی که این اختلاف در بین کلان شهرها و شهرهای کوچک وجود دارد و جذابیتی نیز ایجاد نشده نمی توان حداقل نیازها را در شهرها بوجود آورد و ثمره آن تقویت پدیده مهاجرت خواهد شد.
خندان دل در خصوص لایحه مدیریت شهری نیز به عنوان یکی از اقدامات مهم در راستای کاهش وظایف تصدی گرایانه اظهار کرد: در این لایحه بنا بر این شده است که اقداماتی که در حوزه تقسیم وظایف شهرداری ها انجام می شود در بخش دولتی انجام نشود.
به گفته وی براساس ماموریت برنامه پنجم توسعه این لایحه پس از بررسی و بحث در کمیسیون های دولت تقدیم مجلس خواهد شد که گام ارزشمندی در مدیریت شهری است.
به گزارش ایسنا رئیس شورای اسلامی شهر ساوه نیز گفت: به دلیل برخورداری از ویژگی مهاجر پذیری شهر ساوه شاهد رشد جمعیت شهری بودیم به طوریکه در دوره چهارم شورای شهر تعداد اعضا از هفت نفر به 13 نفر افزایش پیدا کرد.
"هاشم زال" افزود: با رویکرد تعامل گرایانه که در دوره چهارم شورای شهر در مدیریت شهری حکمفرما شده است یگ تحول نظام مند در شهر ساوه حاکم شده است که تنها دغدغه آن رشد و توسعه شهری است.
وی بیان کرد: تفکر جهادی حاکم در شورای شهر و شهرداری نتیجه تلاش شهردار و معاونت خدمات شهری است که طرح های عمرانی و خدماتی با برنامه ریزی اصولی و علمی اجرا می شود.
وی با اشاره به نظارت مطلوب شورای شهر و حمایت از طرح های شهری اجرا شده توسط شهرداری اظهار کرد: اجرای طرح های بزرگی نظیر تقاطع غیر همسطح و چندین سالن ورزشی و نیز پیاده راه از جمله اقدامات موثر مدیریت شهری بوده است.
به گفته رئیس شورای اسلامی شهر ساوه هر 40 روز یک طرح عمرانی و خدماتی در ساوه به بهره برداری می رسد که تجلی عینی کار جهادی و مدیریت علمی منطبق با اصول شهرسازی است.
زال در پایان با اشاره به دستورالعمل صادره از معاونت عمرانی وزارت کشور مبنی بر عدم فعالیت شهرداری ها در تیم داری ورزشی اظهار کرد: از آنجاکه شهر ساوه سابقه درخشانی در فعالیت رشته ورزشی فوتسال در سطح کشور داشته و استعدادهای فراوان ورزشی در بین جوانان وجود دارد لذا استدعا دارد در خصوص ادامه فعالیت تیم فوتسال شهرداری ساوه مساعدت کنند.