معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: از آنجاکه اکثر باغات زیتون ساوه در مناطقی احداث شده است که کاهش منابع آبی در حال حاضر چندان در آنها محسوس نیست، از این رو پدیده خشکسالی تاثیری بر عملکرد زیتون ساوه نداشته است.
"محمودرضا خلیلی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی - افزود: تغییرات ناگهانی جوی زیتون را از شکل طبیعی خود خارج کرده و ترکیب ظاهری آن را تغییر میدهد.
وی تصریح کرد: سرمای دیررس بهاره بر کیفیت محصول زیتون تاثیر میگذارد و شکل ظاهری درصدی از میوه تولیدی را بهم میریزد.
وی بیان کرد: در سالهای اخیر به جز سرمازدگی سال 86 که منجر به از بین رفتن سطح وسیعی از باغات زیتون شد، هیچ پدیدهای مانع از توسعه این محصول در شهرستان نشده و تنها تغییرات ناگهانی جوی است که درصد کمی از تولید زیتون را تحتالشعاع قرار میدهد.
معاون فنی و اجرایی جهادکشاورزی ساوه در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درخصوص تاثیر خشکسالی و کاهش بارندگیها بر عملکرد زیتون در این شهرستان اظهار کرد: از آنجاکه اکثر باغات زیتون این منطقه در مناطقی احداث شده است که کاهش منابع آبی در حال حاضر چندان در آنها محسوس نیست، از این رو پدیده خشکسالی تاثیری بر عملکرد زیتون ساوه نداشته است.
وی اضافه کرد: زیتون تولیدی در شهرستان ساوه به لحاظ برخورداری از مقدار بالای اسیدهای چرب مفید از جمله مرغوبترین زیتونهای کشور به شمار میرود و علاقمندان بسیاری در نقاط مختلف کشور پیدا کرده است.