جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

معاون دبیرکل خانه کارگر کشور گفت: با بیمه تکمیلی دستوری مخالف هستیم و آن را مغایر با سیاست های حمایتی جامعه کارگری می دانیم.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- "حسن صادقی" در گردهمایی مسئولان کمیته‌های بیمه و درمان خانه‌های کارگر سراسر کشور در ساوه با اشاره به اینکه بیمه پایه و تکمیلی از انواع بیمه هاست، افزود: باید بیمه های تکمیلی و مکمل آزادانه باشد، با بیمه تکمیلی بازنشستگان مخالفیم چراکه درمان مستقیم تامین اجتماعی و قانون الزام را حق مسلم خود می‌دانیم.

وی با بیان اینکه تامین‌اجتماعی حق‌الناس است و نباید قوانین حاکمیتی بر آن تحمیل شود، اظهار کرد: قانون تامین اجتماعی به گونه ای باید اصلاح شود که در مدیریت آن هر سه قشر کارگر، کارفرما و نماینده دولت دیده شوند.

وی با اشاره به اینکه نگاه دوگانه ای به بخش درمان وجود دارد و با بیان اینکه نمایندگان مجلس نباید در حوزه درمان سیاست بازی کنند، تصریح کرد: نگاه هر مسئولی در کشور در هر پست و مقامی به حوزه درمان نباید منفعت نگرانه باشد، بلکه دفاع از بیت المال و حمایت از جامعه هدف تامین اجتماعی و انتظار ماست.

وی با ابراز مخالفت نسبت به ادغام صندوق ها با سازمان تامین اجتماعی گفت: باید صندوق هایی نظیر صندوق آینده و ... را از پیش پای ملت و دولت بردارند.

به گفته وی متولیان سازمان تامین اجتماعی علیرغم فعالیت و تلاش‌های چشم‌گیر خود بایستی با پیگیری اموری از قبیل راه‌اندازی سیستم HIS در مراکز درمانی ، گزارش طرح جامع بیمارستانی، گزارش اجرای تعرفه ارزش نسبی خدمات سلامت، گزارش دریافت کمک‌های یارانه دولتی جهت ارایه خدمت به بیمه شدگان، ارایه گزارش هتلینگ بیمارستا ن‌ها با عنایت به بودجه مناسب و اخذ شده، جواب‌گوی مطالبات به حق خانه‌های کارگر کشور باشند .

وی با اشاره به اهمیت کمیته‌های بیمه و درمان خانه های کارگر بیان کرد: باید مسئولین کمیته بیمه و درمان، شاخص‌ها و مولفه‌های درمان را بدانند و افرادی در مباحث درمان ورود کنند که از مسایل درمان شناخت داشته باشند و با رصد کردن نارسایی ها و مشکلات در انتقال اطلاعات مناسب به منظور برطرف کردن مشکلات تلاش کنند.

به گفته وی در حال حاضر سیاست‌های درمانی وزارت بهداشت تاثیرات سویی بر منابع و سرمایه‌های سازمان تامین اجتماعی داشته و موجب بوجود آمدن مسائل و مشکلات برای این سازمان مهم شده است.

صادقی با اشاره به اهداف برگزاری این گردهمایی اظهار کرد: در این گردهمایی که نمایندگان کارگری در بخش درمان و شرکای تامین اجتماعی گردهم آمده اند باید تدبیری برای برون رفت از مشکلاتی نظیر عدم اجرای دقیق قانون الزام، بیمه تکمیلی جامعه کارگری، عدم تعهدان دولت در صندوق تامین اجتماعی و تحمیل سیاست گذاری های هزینه ساز دولت اندیشیده شود.

به گزارش ایسنا، دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه نیز در این نشست گفت: سازمان تامین اجتماعی از حیث جایگاه اجتماعی و از حیث گستردگی منابع مالی و اقتصادی جزو بزرگترین مجموعه‌های کشور است.

"مهدی زمانی نوری" افزود:  برازنده سازمان تامین اجتماعی نیست که حدود 75 الی 80 درصد مستمری بگیران با وجود 30 سال زحمت و تلاش صادقانه از حداقل مستمری برخوردار باشند و کارکنان سازمان تامین اجتماعی از محل حاصل دسترنج و تلاش و سرمایه کارگران صاحب حقوق‌های مکفی و کلان، 120 ساعت اضافه کار ثابت و ده‌ها مزایا و امتیاز دیگر و برخوردار از امکانات رفاهی و تفریحی باشند در حالیکه صاحبان سرمایه از حداقل امتیازات محروم هستند.

وی اظهار کرد: با وجود احراز تمامی شرایط، متاسفانه تامین اجتماعی با بهانه‌های واهی از تحقق بازنشستگی کارگران ممانعت می کند.

زمانی نوری خواستار همکاری و مساعدت مسئولان سازمان و تسهیل در اجرای قوانین بازنشستگی کارگران در کارهای سخت و زیان آور و ماده 10 قانون بازسازی و نوسازی صنایع شد.

وی با بیان اینکه درمان مستقیم تأمین اجتماعی خط قرمز کارگران، مستمری‌بگیران و بیمه‌شدگان تامین اجتماعی است، تصریح کرد: جامعه کارگری تحت هیچ شرایطی اجازه دست‌اندازی به حقوق خود را نخواهد داد و خواستار اجرای قانون الزام درمان سازمان تامین اجتماعی است.

 

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: یک سوم درآمد تامین اجتماعی در حوزه درمان هزینه می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- "کیومرث طهماسبی" در گردهمایی مسئولان کمیته‌های بیمه و درمان خانه‌های کارگر سراسر کشور در ساوه افزود: با توجه به شرایطی که در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی با آن روبروست در چند سال آینده توان اداره کردن آن را نخواهیم داشت و بلایی که بر سر بازنشستگان کشوری و لشکری آمده بر سر این سازمان نیز خواهد آمد.

وی با درخواست از مجلس برای حل مشکلات صنعت و تولید تصریح کرد: باید برای حل مشکلات واحدهای تولیدی توسط مجلس اقدام اساسی صورت گیرد چرا که فعالیت سازمان تامین اجتماعی منوط به چرخش چرخ کارخانجات است.

به گفته وی برای حفظ و نگهداری تامین اجتماعی در حوزه تخصصی باید چاره اندیشید چرا که صندوق های بیمه ای و تامین اجتماعی با انقلاب صنعتی بوجود می آید.

طهماسبی تصریح کرد: با کاهش تولید و توقف فعالیت واحدهای صنعتی درآمد سازمان تامین اجتماعی کاهش داشته و هزینه های آن افزایش می یابد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون مبلغی که مستمری بگیران سازمان در کشور دریافت می کنند حداقل 800 هزار تومان است، افزود: به طور میانگین هر مستمری بگیر بالغ بر یک میلیون و 200 هزار تومان و تا سقف یک میلیون و 500 هزار تومان از سازمان دریافت می کند اما این مبلغ پاسخگوی هزینه های درمانی بازنشستگان و مستمری بگیران نیست.

به گزارش ایسنا "محمد بهاروند" فرماندار ساوه نیز افزود: شهرستان ساوه با برخورداری از بزرگترین شهر صنعتی کشور که دارای 50 هزار بیمه شده تامین اجتماعی است باید از خدمات درمانی بیشتری در حوزه تامین اجتماعی برخوردار باشد.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف مهم دولت تامین سلامت مردم است، بیان کرد: انصافا با فعالیت دولت یازدهم اقدامات خوبی در حوزه سلامت انجام شده است اما لازم است در خصوص حمایت از اقشار کم درآمد خدمات درمانی با کمک تامین اجتماعی افزایش یابد.

فرماندار ساوه با اشاره به اینکه در شهرستان ساوه اتفاقات خوبی در حوزه درمان چه از سوی وزارت بهداشت و چه از سوی تامین اجتماعی رخ داده است، تصریح کرد: لازم است با تلاش همه دست اندرکاران حوزه سلامت وضعیت بهتری در این شهرستان رقم بخورد.

به گزارش ایسنا مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی نیز درمان را پیشانی عملکرد سازمان تامین اجتماعی دانست و افزود: حوزه درمان در سازمان تامین اجتماعی توانسته است اقدامات خوبی را به بیمه شدگان ارائه دهد.

"بابک عدلی" افزود: در استان مرکزی خدمات مستقیم درمانی این سازمان توسط سه مرکز درمانی بیمارستان امام خمینی(ره)، بیمارستان شهید چمران ساوه، بیمارستان شازند و پلی‌کلینیک تخصصی ابن سینا، درمانگاه‌های قدس، شماره سه اراک و درمانگاه‌های ساوه، محلات و خمین ارائه می‌شود.

به گفته وی در ارزیابی عملکرد مراکز درمانی استان، در سال گذشته درصد ضریب اشغال تخت بیمارستانی مراکز درمانی تامین اجتماعی به 85 درصد رسید و در بخش بستری نسبت به سال 91 در بازه زمانی سه ساله 25 درصد ضریب اشغال تخت استان افزایش داشته است.

 

 

 

 

معاون برنامه ریزی و نظارت اداره کل درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: آمار بستری در بیمارستان های تامین اجتماعی کشور 13 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- "مجید صادقی راد" در گردهمایی مسئولان کمیته‌های بیمه و درمان خانه‌های کارگر سراسر کشور در ساوه افزود: سال گذشته حدود 100 هزار بیمار خدمات بستری مراکز تامین اجتماعی کشور را دریافت کرده اند و در این حوزه رشد 13 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

وی با اشاره به ارائه خدمات تامین اجتماعی به بیش از 40 میلیون ایرانی، بیان کرد: در سال گذشته 55 میلیون نفر مراجعه به پزشک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی کشور گزارش شده است که با توجه به بضاعت این سازمان رقم قابل ملاحظه ای است.

وی با تاکید بر اینکه باید حافظ منابع سازمان باشیم، تصریح کرد: اولویت ما به موقع انجام دادن وظایف و اجرای قوانین و دفاع از حقوق مستمری بگیران است.

صادقی راد با بیان اینکه ماهانه چهار هزار میلیارد تومان مستمری از سوی این سازمان پرداخت می‌شود، افزود: از مجموع بودجه این سازمان 16.600 میلیارد تومان در حوزه درمان صرف می شود که رشد بسیار جهشی داشته است.

وی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت در کشور گفت: اجرای طرح تحول سلامت هزینه‌های سازمان را در حوزه درمان افزایش داده است.

این مقام مسئول در سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه شرایط سازمان در ابتدای طرح تحول سلامت مقداری بغرنج بود، افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته و اعمال سیاست های حمایتی در حوزه درمان توانستیم از این شرایط عبور کرده و خدمات خود را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه نباید نگاه ما به سازمان جزئی و منطقه ای باشد، اظهار کرد: باید کلان‌نگر باشیم و کلیت سازمان را بنگریم تا انتظارات مردم به طور عادلانه برآورده شود.

وی با اشاره به نوع خدماتی که از سوی سازمان تامین اجتماعی ارائه می‌شود، اظهار کرد: ارائه خدمات درمانی در نقاط مختلف کشور با توجه به شاخص هایی نظیر جمعیت، تعداد بیمه شدگان و توان سازمان انجام می گیرد و در حوزه خدمات توسعه‌ای نگاه ما کلان نگری است.

صادقی راد با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی به موازات وزارت بهداشت به مردم خدمات درمانی ارائه می دهد، افزود: این سازمان خدمات درمانی خود را مطابق با قوانین وزارت بهداشت انجام می دهد،  البته با توجه به حجم بیمه شدگان در هر منطقه به مراتب خدمات متنوعی ارایه می شود.

به گفته وی هم اکنون سازمان تامین اجتماعی به مانند وزارت بهداشت برنامه تربیت نیروی انسانی متخصص را در حوزه سلامت در دستور کار دارد تا بعد از تربیت نیروی انسانی متخصص به مجموعه خدمات درمانی برگشته و خدمت رسانی کنند.

وی تجهیز امکانات مراکز درمانی و نیز تامین آمبولانس و سایر خدمات درمانی را نیز از اولویت های این سازمان در حوزه درمان برشمرد.

صادقی راد در خصوص ضریب اشغال تخت های بیمارستان های این سازمان نیز گفت: طی سال 93 درصد اشغال تخت‌های بیمارستانی 76 درصد بود که کمتر از یک درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افرایش اشغال تخت را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: اعمال جراحی طی سال گذشته در بیمارستان‌های تامین اجتماعی برای 518 هزار و 438 بیمار انجام شد که بیش از دو درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن رشد داشته است.

به گفته وی سازمان تامین اجتماعی دارای 71 بیمارستان با 9 هزار و 18 تخت فعال، هفت دی کلینیک با 63 تخت فعال، 71 پلی کلینیک، 86 درمانگاه تخصصی، 113 درمانگاه عمومی، پنج کلینیک مستقل دندانپزشکی و یک مرکز طب سالمندان است .

صادقی راد خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو هزار و 251 پزشک عمومی، سه هزار و 202 پزشک متخصص، 416 داروساز، 465 دندانپزشک، 32 هزار و 796 کارمند سازمان تامین اجتماعی در بخش درمان مستقیم فعالیت دارند که مجموع کارکنان این سازمان در این بخش 39 هزار و 130 پزشک و سایر پرسنل است.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group