مهدی زمانینوری بعد از ظهر امروز در گردهمایی مدیران عامل و رؤسای هیئتمدیره تعاونیهای مصرف کارگران استان مرکزی در شهرستان ساوه گفت: درخواست ایجاد این تعاونی را با ارسال نامهای در ماه گذشته به مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره اتحادیه امکان اعلام کردیم.
وی با اشاره به تهی بودن سفره بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی کشور، اظهار کرد: این قشر از اولین اعضا و سهامداران، سرمایهگذاران و مؤسسین اتحادیه تعاونیهای مصرف کارگران ایران بودهاند، بنابراین تاسیس تعاونیهای مصرف زنجیرهای امکان به منظور رفاه حال آنان ضروری است.
بازرس اتحادیه امکان کشور بیان کرد: هماکنون در این استان بیش از 50 هزار نفر بازنشسته وجود دارد که باید به آنان خدماترسانی شود.
زمانینوری با اشاره به وضعیت نامطلوب اقتصادی بازنشستگان افزود: امروزه اتحادیه مرکزی تعاونیهای مصرف کارگران ایران (امکان) صاحب میلیاردها تومان ثروت است، اما سودی از آن عاید بازنشستگان و حتی تعاونیهای مصرف کارگری نمیشود.
وی تصریح کرد: سرمایه و مایملک اتحادیه امکان از محل حق عضویت و دسترنج کارگران تأمین و حقالناس است و مسئولان تعاونیهای مصرف کارگران سراسر کشور به عنوان نمایندگان کارگران و صاحبان سرمایه با وحدت و همدلی و حضور مستمر در عرصه تعاونیها و نظارت بر عملکرد اتحادیه باید از این اموال و داراییها حراست کنند.
زمانینوری با اشاره به برگزاری مجمع سالانه امکان در 31 تیر ماه در اتحادیه مرکزی، ادامه داد: این مجمع با حضور نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد که نمایندگان مجمع در خصوص تقویم و به روز کردن املاک مازاد اتحادیه امکان بحث و تبادل نظر کردند.
دبیر اجرایی خانه کارگر ساوه و زرندیه تقویم و به روز کردن تمامی مایملک اتحادیه در سراسر کشور و فروش املاک مازاد و تقسیم سود به تعاونیها به دلیل مشکلات مالی و نقدینگی و ورشکستگی تعاونیها را از خواستههای نمایندگان این مجمع عنوان کرد.
بازرس اتحادیه امکان کشور با اعلام مراتب اعتراض تعاونگران استان مرکزی در خصوص مالیات بر ارزش افزوده، خواستار پیگیری عاجل و حذف هرگونه مالیات بر ارزش افزوده از سیستم تعاونیهای مصرف کارگران سراسر کشور شد.
دبیر اجرایی خانه کارگر ساوه و زرندیه ادامه داد: ساوه شهرستانی صنعتی و کارگری و یکی از قطبهای عظیم صنعتی کشور است که نزدیک به 60 هزار بیمه شده اصلی و 10 هزار بازنشسته و مستمریبگیر تأمین اجتماعی دارد.
زمانینوری گفت: با احتساب خانوار کارگری 65 درصدی، جمعیت شهرستان را جامعه کارگری شکل میدهد از این تعداد حدود 40 هزار نفر در خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه عضویت دارند و از اعضاء رسمی و کارتدار محسوب میشوند.
وی در خصوص آموزشهای کوتاه مدت رایگان خانه کارگر اظهار کرد: آموزشهای این تشکیلات با سعی و تلاش وافر مسئول واحد آموزش در زمینههای علوم کامپیوتر، زبان انگلیسی، خیاطی، گلدوزی، بافندگی، سفره آرایی، نقاشی و شیرینیپزی ارائه میشود.
وی عضوگیری خانه کارگر را نیز بسیار مطلوب دانست و بیان کرد: ماهانه بین 500 تا هزار نفر عضوپذیری داریم.
دبیر اجرایی خانه کارگر ساوه و زرندیه اظهار داشت: در راستای ارتقاء تحصیلات عالیه کارگران در آینده نزدیک شاهد تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خانه کارگر ساوه خواهیم بود.
نماینده قانونی کارگران در مراجع حل اختلاف کار شهرستانهای ساوه و زرندیه یکی دیگر از اقدامات خانه کارگر را ارائه خدمات حقوقی به کارگران عزیز به منظور جلوگیری از تضییع حقوق حقه آنان با تنظیم شکایات به مسئولان، تنظیم دادخواست و لوایح به مراجع حل اختلاف کار، دیوان عدالت اداری و سایر سازمانهای ذیربط دانست.