جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

مدیران، متخصصین و کارشناسان یک واحد تولیدی مقره در ساوه با استفاده از دانش بومی موفق به تولید مقره اتکایی 230 کیلوولت شدند.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- مدیرعامل این واحد تولیدی با بیان اینکه این محصول برای اولین بار در ایران تولید می‌شود و پیش از این از دیگر کشورها وارد می‌شده است، گفت: با تولید انبوه این محصول می‌توان بیش از هفت میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی کرد.

"مهدی کورنگی" افزود: با راه‌اندازی خط تولید این محصول بیش از 150 نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی اضافه کرد: در صورت تولید انبوه این محصول، این واحد تولیدی می‌تواند سالانه حدود 11 هزار تن تولید و کشور را از این محصول بی‌نیاز کند.

مدیرعامل این واحد تولیدی با بیان اینکه ایستایی این صنعت نیازمند حمایت است، گفت: متاسفانه در حال حاضر مقره‌های بی‌کیفیت چینی را وارد کرده و در کارگاهی کلاهک بر روی آن مونتاژ و به عنوان تولید ملی عرضه می‌کنند.

کورنگی افزود: یک کارگاه کوچک در ایران رقیب بزرگترین واحد تولیدی مقره در ایران شده و اکنون نیازمند حمایت است.

به گزارش ایسنا، معاون تکنولوژی این واحد تولیدی نیز با بیان اینکه محصول جدید با نام مقره اتکایی 230 کیلو ولت با گواهینامه 30، 12.5 است، گفت: این محصول در خطوط توزیع، انتقال و پست‌های برق استفاده می‌شود.

"حسین اسفندیار" افزود : با استفاده از دانش فنی متخصصین دانشگاه و تجربه کارشناس این واحد تغییراتی در این محصول ایجاد شد و آزمایش‌های انجام شده نشان داد این محصول همانند و در برخی موارد با کیفیت‌تر از کشورهای بزرگ مقره‌سازی دنیا است.

به گزارش ایسنا، اهمیت دستیابی به این فناوری مسئولانی را از پژوهشگاه وزارت نیرو؛ برق منطقه‌ای تهران و حوزه مشاور معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور برای آزمایش این محصول به ساوه کشاند و آزمایشات نوعی بر روی مقره اتکایی 230 کیلوولت با موفقیت انجام شد.

به گفته مسئولان این واحد تولیدی تست خمش و پیچش بر روی این محصول با موفقیت انجام شد، در تست خمش  1250 کیلوگرم معادل 12 هزار و پانصد نیوتن مقدار نیرو وارد شد و در تست پیچش نیز 600 کیلوگرم معادل 6 هزار نیوتن در متر نیرو وارد شد.

مشاور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور گفت: تحریم واردات در دوران پساتحریم ضروری است.

"کاظم دلخوش" در حاشیه بازدید و آزمایش محصول جدید مقره در ایران(قطعه مورد نیاز محصول صنعت برق تولید شده در ساوه برای نخستین بار در کشور) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی افزود: در شرایط فعلی و در دوران برداشته شدن تحریم‌ها دولت باید از واردات کالایی که مورد نیاز مردم نیست، جلوگیری کند.

وی افزود: دولت باید پس از دریافت مطالبات خود اولین قدم را در جهت حمایت از تولید بردارد و به واحدهایی که نیازمند سرمایه در گردش، تسهیلات بانکی و کمک بلاعوض هستند، کمک کند تا بتوانند دست دولت، حاکمیت و نظام را بگیرند.

وی با انتقاد از سیستم بانکی در خصوص ارائه تسهیلات بانکی به تولید، اضافه کرد: بانک‌ها باید به پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان توجه بیشتری کند.

وی بیان کرد: سیستم بانکی باید با بازدید میدانی از صنایع ضمن بررسی مشکلات آنها نسبت به اعطای تسهیلات مورد نیاز برای افزایش نقدینگی در راستای برون‌رفت آنها از مشکلات اقدام کند.

قائم مقام معاونت طرح و توسعه برق منطقه‌ای تهران پس از انجام آزمایش بر روی محصول جدید مقره تولیدی در ایران با بیان اینکه برای تایید نهایی باید مراحل متفاوتی گذرانده شود، گفت: تایید‌یه‌های داخل ایران گرفته شده و برای تایید نهایی باید آزمایش در کشورهای اروپایی انجام شود تا گواهینامه‌های لازم اخذ شود.

"سید جلال موسوی جهرمی" در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص خرید از این شرکت پس از تولید انبوه گفت: قطعا در این خصوص امیدوار باشند.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group