مدیر بیمارستان شهید مدرس ساوه از دریافت استاندارد کنترل مخاطرات مواد غذایی در این بیمارستان خبر داد.
"سید مصطفی مرتضوی" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی - با اعلام این خبر افزود: این استاندارد در بیمارستان شهید مدرس ساوه برای اولین بار در بین بیمارستانهای دولتی استان مرکزی اخذ شده است.
وی بیان کرد: در مجموع، این بیمارستان دارای سه ایزوی آموزش، مدیریت کیفیت و استاندارد کنترل مخاطرات مواد غذایی (HACCP) است.
وی گفت: استاندارد کنترل مخاطرات مواد غذایی، برای پیشگیری، کاهش یا از بین بردن خطرات بیولوژیکی، شیمیائی و فیزیکی ایمنی غذایی بکار میرود که شامل مواردی میشود که با آلودگی تماسی در ارتباط هستند.
مرتضوی گفت: این ایزو تکمیلکننده سیستمهای مدیریت کیفی در بیمارستان است