جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

مدیر بیمارستان شهید مدرس ساوه از دریافت استاندارد کنترل مخاطرات مواد غذایی در این بیمارستان خبر داد.

 

"سید مصطفی مرتضوی" در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی - با اعلام این خبر افزود: این استاندارد در بیمارستان شهید مدرس ساوه برای اولین بار در بین بیمارستان‌های دولتی استان مرکزی اخذ شده است.

وی بیان کرد: در مجموع، این بیمارستان دارای سه ایزوی آموزش، مدیریت کیفیت و استاندارد کنترل مخاطرات مواد غذایی (HACCP) است.

وی گفت: استاندارد کنترل مخاطرات مواد غذایی، برای پیشگیری، کاهش یا از بین بردن خطرات بیولوژیکی، شیمیائی و فیزیکی ایمنی غذایی بکار می‌رود که شامل مواردی می‌شود که با آلودگی تماسی در ارتباط هستند.

مرتضوی گفت: این ایزو تکمیل‌کننده سیستم‌های مدیریت کیفی در بیمارستان است

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group