جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

در جهان معاصر موفقیت از آن افراد و یا جوامعی است که مولد و تولیدکننده‌اند نه مصرف‌کننده و مهارت‌آموختگان افرادی هستند که می‌توانند جامعه خود را به اوج پیشرفت برسانند و افتخاراتی را نصیب آن کنند. نقطه پیوند آموزش، اشتغال و رشد اقتصادی ظرفیت بالقوه و بالفعل اقتصاد کشور در جذب نیروی انسانی بالقوه موجود در بازار کار است .

 

اگر آموزش را مترادف با سرمایه‌گذاری در نیروی انسانی در نظر داشته باشیم، می‌توان ارتباط مستقیم و مثبت میان توسعه اقتصادی و بکارگیری مهارت و تخصص نیروی انسانی را به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل تولید تایید کرد.

به عبارت دیگر ارتباط بین آموزش و اشتغال از دیدگاه مثبت هنگامی پدیدار می‌شود که ساختار اقتصادی کشور توان جذب نیروی انسانی ماهر و متخصص را در زمینه‌های گوناگون مختلف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت فراهم آورد.

در این راستا مراکز فنی و حرفه‌ای نقش بسزایی در ارائه آموزش‌های مهارتی و پرورش نیروی کار ماهر به عنوان یکی از عوامل اصلی توسعه اقتصادی ایفا می‌کنند. بدین ترتیب که در جهت تقاضای بازار کار و متناسب با آن به پرورش نیروی انسانی ماهر می پردازد.

در همین رابطه رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای ساوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نجات‌بخش جامعه هستند و بسیاری از مشکلات جامعه از طریق آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برطرف می‌شود.

"محسن نظرفخاری" با بیان اینکه اساس کار کشورهای توسعه‌یافته بر مبنای ترویج آموزش های فنی و حرفه ای است، افزود: در سایه ترویج این نوع آموزش‌ها هم‌اکنون معضل اشتغال به عنوان اساسی‌ترین معضل جوامع در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته از بین رفته و یا به حداقل رسیده است.

وی با بیان اینکه اکثر معضلات اجتماعی ریشه در اشتغال دارند، اظهار کرد: یکی از راه‌های پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی توانمندسازی افراد و ارتقای دانش و سطح آگاهی آنان است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ساوه در ادامه با اشاره به فعالیت مرکز آموزش علمی-کاربردی فنی و حرفه ای مهارت وابسته به این مجموعه آموزشی گفت: این مرکز علمی زیر نظر دانشگاه جامع علمی و کاربردی که در این مرکز واقع شده است با بهره‌گیری از امکانات و کارگاه‌های آموزشی مجهز توانسته دانشجویان خود را هم از لحاظ تئوری و هم از لحاظ عملی در سطح قابل قبولی آموزش داده و آنان را نیز همانند کارآموزان خود البته به عنوان نیروی متخصص در مسیر اشتغال پایدار قرار دهد.

وی شعار مرکز آموزش علمی-کاربردی فنی و حرفه ای مهارت ساوه را "اخذ مدرک تحصیلی در کنار کسب مهارت و تجربه فنی" دانست و افزود: از این رو در راستای تحقق اهداف این مرکز به دنبال عینیت بخشیدن به شعار واقعی علمی کاربردی هستیم.

 

وی با بیان اینکه علم‌آموزی توام با کاربرد نیاز اصلی کشور است، تصریح کرد: به دنبال اخذ رشته‌هایی بوده‌ایم که هم مهارت‌آموزی را در آنها ترویج دهیم و هم برای جامعه کاربردی باشند، از این رو با پرهیز از توجه به رشته‌هایی که صرفا با هدف ارائه مدرک دانشجو جذب می‌کنند، به دنبال تحقق معنای واقعی مفهوم علمی کاربردی هستیم گرچه در این مسیر بسیار هم متضرر شدیم اما این مشکل ما را از هدف اصلی خود دور نکرده است.

نظرفخاری شهریه نیمه‌دولتی، برگزاری کلاس‌های مرکز در روزهای پایانی هفته به منظور سهولت برای حضور شاغلین و نیز برخورداری از امتیازات خاص را از ویژگی‌های دانشگاه مهارت دانست و افزود: برگزاری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و نیز برنامه مرکز مهارت که در مجاورت این مرکز فعالیت می‌کند به گونه‌ای تعریف شده است که در صورت اخذ گواهینامه از هر یک از این دو مجموعه آموزشی بتوان از سیاست های تشویقی اعمال شده در مجموعه دیگر برخوردار شد.

وی با اشاره به رشته های موجود در مرکز علمی کاربردی مهارت که مجهز به امکانات و کارگاه‌های آموزشی بوده و در سطح استان مرکزی بعد از مرکز استان بی‌نظیر است، افزود: این دانشگاه در مقطع کاردانی رشته‌های برق صنعتی، ماشین ابزار، جوشکاری و مکانیک خودرو و در مقطع کارشناسی در رشته‌های مهندسی جوش، مهندسی ماشین ابزار و مهندسی شبکه های توزیع برق دانشجو جذب می‌کند.

وی در ادامه گفت: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ساوه نیز با برخورداری از کارگاه‌های مجهز و پیشرفته و با در اختیار داشتن اساتید و مربیان مجرب و کار آزموده و محیطی وسیع در شهر صنعتی کاوه درصدد جذب و آموزش کارآموزان بصورت رایگان بوده و سعی کرده است برای دارندگان گواهینامه فنی‌وحرفه‌ای با رایزنی‌هایی که با اداره کار، دفاتر کاریابی و شرکت‌های واقع در شهرصنعتی کاوه انجام داده به اشتغال پایدار این کارآموزان در حد توان جامه عمل پوشانده و آنان را به بازار کار معرفی ‌کند.

به گفته وی به دلیل ارتباط واقعی این مرکز با صنعت می‌توان مدعی شد که فارغ‌التحصیلان این مرکز آموزشی بتوانند در شغل مورد علاقه و مطابق با مدرک تحصیلی اشتغال یابند، به عبارتی دانشگاه مهارت تضمین‌کننده اشتغال دانشجویان فارغ‌التحصیل خود است.

به گفته مرکز آموزشی فنی و حرفه‌ای ساوه با اعطای مدرک معتبر بین‌المللی مهارت در پایان دوره از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در رشته‌های تعمیرکار اتومبیل‌های سواری، بنزینی، تعمیرکار برق خودرو درجه دو تراش CNC، فرز CNC، برق صنعتی درجه دو، برق ساختمان درجه 1 و 2، مونتاژکار و نصاب تابلوی برق - کارور PLC، فن‌ورز شبکه هوایی برق درجه دو، تراشکاری، فرزکاری، اسپارک کار، وایرکات، لوله‌کش و نصاب وسایل بهداشتی درجه 1 و 2، تعمیرکار آبگرمکن دیواری، تعمیرکار پکیج شوفاز گازی، هیدرولیک‌کار صنعتی، پنوماتیک‌کار صنعتی، کارور SOLID WORKS، کارور MASTERCAM، جوشکاری سازه‌های فولادی با فرآیندSMAW، جوشکاری CO2، جوشکاری آرگون، آزمایش‌های غیرمخرب جوش(PT – MT – UT) به صورت رایگان کار‌آموز می‌پذیرد.

نظرفخاری گفت: این مرکز با تمامی توان به همراه آموزشگاه‌های وابسته به خود در بخش خصوصی آرمان خود را شکوفا ساختن استعداد و توان نیروی کار می‌داند که در جستجوی مهارت به این مرکز مراجعه می‌کنند.

وی خاطرنشان کردک آموزش‌های این مرکز مبتنی بر نیاز بازار کار در تمامی مقاطع سنی و تحصیلی و تا آخرین دوره تحصیلات تکمیلی ترسیم و بر اساس آخرین استانداردهای روز دنیا تدوین شده است.  

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group