جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ساوه گفت: نگاه راهبردی و تدوین قوانین کاربردی راهکار تقویت پژوهش در کشور است.

محمد جواد حضوری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی به مناسبت هفته پژوهش اظهار كرد: توجه به امر پژوهش و تدوین قانون‌های مناسب برای تقویت این مقوله حائز اهمیت است.

 

وی با تاکید بر جایگاه پژوهش و نقش تحقیقات علمی در توسعه پایدار کشور بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر درصد اعتبار تخصیصی برای این مهم شایسته توانمندی‌های کشورمان نیست و لازم است مجلس و دولت بدین مسئله توجه ویژه داشته باشند تا بتوان توسعه پایدار را ایجاد کرد.

 

حضوری توفیقات کسب شده برای کشورمان در عرصه‌های گوناگون را نتیجه کار پژوهشی و علمی دانست و تصریح کرد: گسترش ایده‌ها و طرح‌های تحقیقاتی کاربردی و حمایت از نخبگان و پژوهشگران در کنار توسعه کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های تخصصی رشته‌های مختلف اساس کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها و مراکز تولید علم است.

 

این پژوهشگر برتر استان مرکزی با تاکید بر حمایت از طرح های تحقیقاتی و اقتصاد دانش‌بنیان نیز گفت: کاربردی کردن طرح‌های پژوهشی مسئله بسیار مهمی است که لازم است مجموعه دولت آنرا مورد حمایت قرار دهد و مراکز آموزش عالی اين مهم را يك اولویت بدانند.

 

حضوری تحقق اقتصاد دانش‌بنیان را در گرو اقدامات تحقیقاتی و پژوهشی دانست و تصریح کرد: برگزاری دوره‌های آموزش مهارت در دانشگاه نیز موجب تربیت دانشجوی ماهر می‌شود.

 

وی در ادامه گفت: در سطح استان مرکزی نیز لازم است پژوهش‌ها با توجه به ظرفیت فنی که وجود دارد بیشتر به سمت محوریت بازار و با توجه به مسائل مبتلابه صنعت و کشاورزی سوق یابد.

 

وی اضافه کرد: البته استان مرکزی از جمله استان‌های برتر در سطح کشور است و بر این اساس از طرف وزارت کشور لوح تقدیر به استاندار استان به پاس تلاش در جهت بهبود شاخص‌های پژوهش در استان اهدا شده است.

 

رئیس دانشگاه پیام نور ساوه در ادامه با اشاره به نامگذاری هفته‌ای به عنوان هفته پژوهش در کشور گفت: نامگذاری این هفته سنت حسنه ای است که در سال های قبل در وزارت علوم به وجود آمد و بر اساس آن هفته چهارم آذرماه هرسال به عنوان هفته پژوهش انتخاب و پژوهش و پژوهشگران مورد توجه و تقدیر قرار می‌گیرند البته در گذشته متولی این امر وزارت علوم بود ولی در حال حاضر استان ها نیز دخالت موثری دارند.

 

وی با بیان نحوه انتخاب پژوهشگران برتر نیز گفت: به منظور بزرگداشت امر پژوهش ستادی در استان تشکیل می شود که ریاست ستاد با استاندار و دبیری ستاد برعهده یکی از روسای دانشگاه های سطح استان( ترجیحا بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی) نهاده می شود.

 

حضوری گفت: ستاد از طریق کمیته‌های علمی با تدوین شاخص‌های ارزیابی نسبت به جمع‌آوری مدارک و مستندات در سطوح مختلف ( موسسات، اعضای هيئت علمی، دانشجویان و...) اقدام و با ارزیابی آن مستندات، نسبت به انتخاب برترین‌ها و معرفی آنها اقدام می‌کند.

 

رئيس دانشگاه پیام نور مرکز ساوه نیز بدليل انجام پژوهش های کاربردی و تالیف کتب و مقالات در حوزه علوم انسانی حایز رتبه نخست شده و در مراسمی که در محل دانشگاه اراک و با حضور استاندار برگزار شد مورد تقدیر قرار گرفت.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group