بازار روز میوه و ترهبار نگین یک ساوه واقع در خیابان شهید زنجانی و خیابان شهید ابراهیمی مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
مدیر بازار روز نگین یک ساوه با اعلام این خبر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی افزود: این پروژه به صورت BOT با مشارکت شهرداری ساوه کلنگزنی شد.
حامد محمدی افزود: متراژ کل زمین این پروژه هزار و 600 مترمربع است که در زیر بنای هزار و 370 متر مربع احداث شده است.
وی اظهار کرد: این بازار روز 13 غرفه تفکیک شده دارد که بر اساس استانداردهای سازمان میادین و میوه و ترهبار شهرداری تهران احداث شده و با افتتاح آن برای 35 نفر به طور مستقیم و 70 نفر به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
وی بیان کرد: غرفههای این بازار روز شامل مجتمع نان، غرفه پروتئینی، غرفه میوه و صیفیجات، غرفه سبزی پاک و سبزی خرد شده، غرفه کالاهای اساسی، شوینده، بهداشتی، لبنیات، سوپرمارکت، پلاستیک و ... است.
وی با اشاره به اینکه این بازار روز ظرف مدت هشت ماه احداث شده است، افزود: قیمت میوه و ترهبار عرضه شده در این مرکز مطابق با قیمت میدان میوه و ترهبار تهران بوده و سایر اجناس نیز با تخفیف هفت الی 20 درصد عرضه میشود.
محمدی دلیل عرضه کالاهای این بازار روز با قیمت پائین را حذف حداقل چهار واسطه بیان کرد و افزود: حذف واسطه و دلالان نقش مهمی در کاهش قیمت محصولات عرضه شده به مصرفکنندگان دارد.
وی اضافه کرد: میوه و ترهبار در شهرستان ساوه با قیمتی بالاتر از تهران و برخی شهرهای همجوار عرضه میشود اما به دلیل تجربهای که مجموعه مدیریتی این بازار روز در مرکز کشور در خصوص عرضه این کالاها به شهروندان دارد تصمیم گرفتیم با انجام کار کارشناسی مرکزی را راهاندازی کنیم که با قیمت پائینتر به مردم خدمترسانی کند.
وی گفت: تک نرخی بودن مهمترین مزیت این مجموعه است ضمن اینکه نظارت و بازرسی بیشتری نیز صورت میگیرد و مراجعهکنندگان با خرید کالا با قیمت نازل ضمن دریافت فاکتور میتوانند با استفاده از ترازوهایی که در ورودی و خروجی بازار روز مستقر شده از درست بودن وزن کالای خریداری شده مطلع شوند چرا که معتقدیم باید کرامت یک مشتری حفظ شود.
وی با بیان اینکه سود نباید بر مشتری تحمیل شود، مردم را بهترین بازرسان دانست که میتوانند مجموعههای خدماتی را در خدمترسانی بهتر و بیشتر به خود یاری کنند.
محمدی با بیان اینکه معمولا قشر متوسط به پائین جامعه از اینگونه میادین خرید میکنند، تصریح کرد: این بازار روز قابلیت خدمات دهی به چهار هزار نفر را دارد و در واقع با احداث آن استانداردهای روز در خدمت این قشر از جامعه قرار میگیرد.
به گفته وی ظرفیت شهرستان ساوه به لحاظ وسعت و جمعیت تا حدی است که بتوان حداقل چهار بازار روز دیگر در سطح شهر احداث کرد چرا که در شهری مانند تهران که 178 بازار روز دارد 78 درصد شهروندان از چنین مراکزی خرید می کنند و قطعا برای پاسخگویی به حجم مراجعات این چنینی لازم است تا مراکز دیگر این چنینی در سطح شهر احداث شود.
به گفته وی، غرفههای این بازار روز از میدان مرکزی تهران تغذیه می شود و جای بازار روزهای محلی ساوه را می گیرد و از برنامههای این مجموعه احداث دو تا سه بازار روز دیگر در ساوه و در نقاط مختلف شهر است که توافقات آن انجام شده است.