یک صادركننده نمونه گفت: افزایش تجربیات و تبادل نظرات در حوزه نوآوری در تولیدات کشور، رونق اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و برخورد علمی با مشکلات در حوزههای مختلف تولیدی از برکات ارتباط و پیوند بین صنعت و دانشگاه است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، عباس اقبالیون در سلسله برنامههای كارگاه آموزشي با موضوع "كارآفريني و صنعت" که در مركز آموزش علمي كاربردي جهاد دانشگاهي ساوه برگزار شد، افزود: خودکفایی در تولید داخلی و عرضه محصولات با کیفیت ضمن برآوردن نیازهای بازار داخلی میتواند سهم بسزایی در تقویت صادرات داشته باشد و این از مصادیق تحقق افتصاد مقاومتی است.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت پیوند بین صنعت و دانشگاه، بیان کرد: افزایش تجربیات و تبادل نظرات در حوزه نوآوری در تولیدات کشور، رونق اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و برخورد علمی با مشکلات در حوزههای مختلف تولیدی از برکات ارتباط و پیوند بین صنعت و دانشگاه است.
وی بیان کرد: پیوند بین تولید و دانشگاه منجر به توسعه علم و دانش میشود و قطعا حضور دانشگاهیان در عرصه تولید و بازدید آنان از مراکز تولیدی و صنعتی در شهرستانی همچون ساوه که قطب صنعتی و تولیدی کشور محسوب میشود نقش تاثیرگذاری در همافزایی بین دو مجموعه داشته و قطعا منجر به تصمیمات راهبردی در شکوفایی علمی و صنعتی خواهد شد.
وی با بیان اینکه مهمترین نیاز روز کشور در حوزه صادرات توجه به ارتقای کیفیت کالاهای داخلی است، افزود: این مجموعه توانسته در کنار بهرهمندی از مزیت رقابتپذیری با بازارشناسی و راهگشایی آسان، نفوذ به بازارهای هدف را تسهیل كند. شناخت بازار از اركان مهم رقابتپذيري و توسعه است.
این صادرکننده نمونه استان مرکزی در ادامه با بیان دلایل انتخاب این مجموعه به عنوان صادرکننده برگزیده گفت : به منظور حضور مداوم در بازارهای داخلی و بینالمللی، ضمن رعایت استانداردهای بینالمللی محصولات خود را با قیمت مناسب عرضه و برآوردن انتظارات مشتری را از اهم امور خود قرار دادهایم و در این زمینه فعالیتهای خود را مطابق استانداردهای شناخته شده و الزامات مورد نظر مشتریان به انجام می رسانیم و ارتقاء ،مهارت، دانش، ایمنی و رضایت مشتریان را سرلوحه خود قرار دادهایم.