جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه دفاع مقدس را گنجینه بزرگی برای هنرمندان در راستای تولید آثار فاخر عنوان و خاطرنشان کرد: هنرهای نمایشی دوران زیبای دفاع مقدس را به تصویر می کشند تا بتوان آن دوران سراسر افتخار را به عنوان الگویی برای جامعه بشری مطرح کرد.

شهلا میرگلوبیات در آئین اختتامیه نخستین جشنواره منطقه‌ای تئاتر دفاع مقدس «یاقوت سرخ» با عنوان یادواره شهید مصطفی چمران افزود: از آنجاکه هنرمندان این مرز و بوم آثار خود را با تمام وجود خلق می کنند لذا تاثیر گذاری آن بیشتر است.

 

وی با بیان اینکه ایران حرف اول را در حوزه هنر در مجامع جهانی می زند، افزود: هنرمندان ایرانی شایستگی ها، حقیقت جویی ها و کمال انسان را به تصویر می کشند.

 

وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره های تئاتر با موضوع دفاع مقدس از ارزش بیشتری برخوردار است، افزود: هنرمندان کشورمان یکی از دوران های سراسر افتخار این مرز و بوم را با زبان هنر به تصویر می کشند و ارزش های بجا مانده از آن دوران مانند ایثارگری، رشادت، شجاعت و اخلاص را نسل به نسل منتقل می کنند.

 

میرگلوبیات با بیان اینکه ارزش های بجا مانده از دوران دفاع مقدس برگرفته از واقعه عاشوراست، تصریح کرد: همانطور که توانسته ایم واقعه کربلا را زنده نگه داریم با هنر تئاتر نیز می توان ارزش های دفاع مقدس را زنده نگه داشت و به نسل جوان نشان داد که مستکبران عالم با این مردم و این انقلاب چه کردند.

 

وی خاطر نشان کرد: هنرهای نمایشی دوران زیبای دفاع مقدس را به تصویر می کشند تا بتوان آن دوران سراسر افتخار را به عنوان الگویی برای جامعه بشری مطرح کرد.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید چمران گفت: دکتر چمران از افتخارات این کشور و فردی متخصص و مخلص بود که خدمات وی به نظام و رهبری بی شمار است و این آئین بهانه ای برای تجلیل از رشادت های این سرباز سرافراز انقلاب است.

 

وی از شهرستان ساوه به عنوان مهد هنرمندان و هنردوستان یاد کرد و افزود: ساوه دارای تاریخی کهن در تمامی عرصه هاست و جای جای این شهر ردپای بزرگان تاریخ این کشور همچون شهید چمران است.

 

میرگلوبیات تصریح کرد: تاریخ هنری ساوه با ریشه های مذهبی عجین است و همین مهم موجب خلق شاهکار های هنری در این شهرستان می شود.

 

وی در ادامه خواستار حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تخصیص اعتبار به منظور تکمیل خانه تئاتر ساوه به عنوان یکی از نیازهای جامعه هنری این شهرستان شد و افزود: هم اکنون احداث این خانه تئاتر حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امید است با اعتبارات دولتی و مشارکت خیرین به زودی به بهره برداری برسد.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه همچنین از نبود سینما در شهر ساوه گلایه کرد و افزود: در سالیان گذشته این شهرستان دارای سینما بوده است اما امروز جمعیت بیش از 200 هزار نفری شهر ساوه از داشتن یک سینما محروم است و امیدواریم با تامین منابع مالی این انتظار مردم این شهر برآورده شود.

 

وی همچنین خواستار حمایت مسئولان از تسریع در بهره برداری از مجتمع فرهنگی هنری شهرستان زرندیه شد.

 

به گزارش ایسنا معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز در این مراسم گفت: برگزاری این آئین ها در واقع مصداق تکریم و حفظ ارزش ها و تجلیل از رشادت ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس است.

 

محمد بهاروند افزود: هنر تئاتر عاملی برای بقای فرهنگ و ابزاری جهت تربیت صحیح نسل های آینده است و باید از این موهبت به نحو احسن استفاده کرد.

 

وی بیان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری همه قالب های هنری موهبت های خدایی اند که باید در خدمت خلق خدا و حامل آرمان های والای خدایی باشند.

 

بهاروند خاطر نشان کرد: هنرهای نمایشی همواره زنده اند و چون در برگیرنده فرهنگ و تمدن جامعه هستند پویا و کارآمدند.

 

به گزارش ایسنا مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی و رئیس ستاد جشنواره منطقه ای یاقوت های سرخ نیز گفت: این جشنواره یک رخداد بزرگ فرهنگی و هنری در سطح استان مرکزی است و علاوه بر آن یک رخداد ارزشی، دینی و ملی است که با نام دفاع مقدس در شهرستان علم و ادب و در ایام هفته بسیج و به نام شهید بزرگوار دکتر مصطفی چمران برگزار شده است.

 

حسین شاکری با بیان اینکه این جشنواره با حضور هشت استان لرستان، خوزستان، کرمانشاه، البرز، قزوین، همدان، مرکزی و قم برگزار شد، افزود: تجلیل و تکریم از مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس، اشاعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، توجه به فعالیت هنرمندان متعهد و ترویج معنویت و فرهنگ مقاومت، تقویت و استمرار حرکت‌های هنری متعهد و منطبق با اهداف والای فرهنگی و ایجاد فضای همدلی و هم‌اندیشی در حوزه تئاتر از اهداف برگزاری این جشنواره است.

 

وی دفاع مقدس، دفاع مقدس در آیینه عاشورا، ما و بازماندگان دفاع مقدس را از موضوعات جشنواره عنوان کرد و ادامه داد: از زمان اعلام فراخوان جشنواره در مجموع ۱۲۰متن نمایشی به دبیرخانه ارسال شد که از این تعداد ۷۵ اثر از سوی هیئت داوران به مرحله بازخوانی و نهایتا 10 اثر در مرحله بازبینی به جشنواره راه یافتند.

 

مدیرکل فرهنک و ارشاد اسلامی استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه هنر نمایش، قدمتی هزاران ساله و ریشه در اعماق تاریخ بشری دارد، افزود: هنر نمایش از ابزارهای کارآمد و همچنین از منابع اصیل و غنی برای شناخت تاریخ اجتماعی مردم یک جامعه است که در ایران اسلامی نیز در قالب هنرهای آیینی قدمتی طولانی دارد.

 

وی بیان کرد: با هنر نمایش می توان بسیاری از مفاهیم والا و دستاوردهای فکری و فرهنگی و به ویژه فرهنگ و آموزه های ارزشمند و متعالی قرآنی و دینی را به تصویر کشید و به جهانیان عرضه کرد.

 

شاکری خاطرنشان کرد: جشنواره های تئاتر همواره فرصتی مغتنم برای شکوفایی خلاقیت و توانمندی و نیز تبادل اندیشه و تجربه ها بوده است و فرصت خوبی است تا هنرمندان با اتکا به سرمایه تجربه، تعهد و دانش و توانمندی های خود آثار خلاق و ارزشمند و ماندگاری را به جامعه عرضه کنند.

 

وی به هنرمندان توصیه کرد تا این فرصت را مغتنم شمرده و با تأسی از پیشینه غنی فرهنگی به سمت خلق آثار هنری جدید و اثرگذار و ماندگارتری در عرصه فرهنگ و هنر کشور روی آورند.

 

به گزارش ایسنا در این مراسم که با حضور معاون استاندار مرکزی، جمعی از مقامات استانی و شهرستانی و علاقمندان به تئاتر در سالن سلمان ساوجی برگزار شد، تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جوایز نقدی به برگزیدگان بخش‌های کارگردانی، نویسندگی، بازیگری، طراحی صحنه و موسیقی اهدا و نمایش منتخب راه یافته به جشنواره تئاتر فجر معرفی شد.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group