معاون استاندار و فرماندار ساوه با بیان اینکه دانشجویان نیروی فعال عدالتخواه، پویا و با نشاطی هستند گفت: اجرای برنامههای فرهنگی و برگزاری کرسیهای آزاداندیشی میتواند آرامش را در مراکز علمی حاکم کرده و از بروز مسایل امنیتی جلوگیری کند.
محمد بهاروند در جلسه ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاههای شهرستان ساوه که در دانشگاه آزاد واحد ساوه افزود: حمایت از فعالیتهای علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگرفته از رهنمودهای امام راحل، منویات مقام معظم رهبری و سیاست های شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
وی بیان کرد: رؤسای مراکز آموزش عالی و اساتید دانشگاهها ارتقای فعالیت علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر را در اولویت قرار دهند چرا که این عزیزان حق بزرگی بر گردن یکایک ملت ایران دارند.
وی با بیان اینکه پاسداشت شهدا باید به یک فرهنگ تبدیل شود، اضافه کرد: فلسفه ستاد رسیدگی به امور دانشجویان شاهد و ایثارگر تقویت روحیه جهاد و شهادت و الگو بودن آنها برای تمامی دانشجویان است.
فرماندار ساوه گفت: دوران دفاع مقدس منشاء خیرات و برکاتی برای انقلاب بود و بقایای این فیض عظیم خانوادههای عزیز شاهد و ایثارگر هستند که در دانشگاهها مشغول به تحصیل هستند و خدمتگزاری به این عزیزان وظیفهای همگانی است.
به گفته وی حفظ حرمت شهدا و ایثارگران و خانوادههای ایشان از وظایف اصلی مراکز آموزش عالی است که موجب اجر معنوی و تکریم و پاسداشت رشادتهای شهدای عزیز خواهد بود.
به گزارش ایسنا امام جمعه ساوه نیز گفت: شهدای عزیز زندهاند و بر اعمال ما ناظر هستند لذا پاسداشت خون مطهر شهدا ما را در روز قیامت شرمنده آنها نخواهد کرد.
حجتالاسلام سید حسین تقوی افزود: شهدای عزیز الگوی ایثارگری، عاطفه، ستمستیزی، شجاعت و عبادت هستند و الگوگیری از این عزیزان مسئله مهمی است که باید در دانشگاهها و در بین نسل جوان نهادینه شود.
وی تجلیل از مقام شهدا را تقدیر از جانفشانی افرادی دانست که جان خود را برای دفاع از اسلام اهدا کردند و افزود: پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت مرتبه دوم تجلیل از رشادتهای رزمندگان و شهداست.
حجتالاسلام تقوی با بیان اینکه نیاز جامعه امروز تجلیل از فرهنگ ایثار و شهادت است، گفت: زنده نگهداشتن فرهنگ شهادتطلبی مهمترین اصل در خنثیسازی توطئه های دشمنان است.
به گزارش ایسنا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نیز گفت: خدمت به خانوادههای معظم شاهد و ایثارگر دانشجو در دانشگاهها افتخاری بزرگ برای مجموعه آموزش عالی کشور است.
مجید گندمکار افزود: در سایه اقدامات دانشگاهها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانشجويان امروز جامعه ما با اينكه در دوران مقدس حضور نداشتند ولي فرهنگ ايثارگري را به خوبي فرا گرفتهاند.
وی با باین اینکه مجموعه مراکز آموزش عالی در کشور مبدأ تحولات هستند، تصریح کرد: رسیدگی به امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و نیز ترویج فرهنگ شهادتطلبی از اولویتهای مراکز علمی کشور است.
وی با بیان اینکه هماکنون بالغ بر 700 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی و دانشکده سما مشغول به تحصیل هستند، گفت: از این تعداد 14 نفر در مقطع دکترا، 369 نفر در مقطع کارشناسی ارشد، 289 دانشجو در مقطع کارشناسی و 30 نفر در مقطع کاردانی تحصیل میکنند.
گندمکار با بیان اینکه درصد مهمی از دانشجویان این مرکز را دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکیل میدهند، افزود: خوشبختانه آمار دانشجویان شاهد و ایثارگر همواره در حال افزایش است.