مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی خواستار انجام اقدامات پژوهشی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور شد.
حجت الاسلام حسن هنرمند در جلسه ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاههای شهرستان ساوه افزود: ایثار و شهادت از عالیترین مفاهیم تأثیرگذار و حرکتآفرین است و انجام کار پژوهشی توسط جامعه دانشگاهی و ترویج آن منجر به بروز ارزشهای والایی در جامعه خواهد شد.
وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نیاز امروز جامعه دانست و افزود: فرهنگ شهادتطلبی گنجینه ارزشمندی است که به عنوان یک فرهنگ راهبردی موجب اقتدار و پویایی نظام اسلامی از ابتدای شکلگیری تاکنون بوده است.
وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را از مهمترین اولویتهای فرهنگی کشور دانست و افزود: بحمدالله جامعه دانشگاهی تاکنون در این حوزه بسیار موفق عمل کرده است و نتایج آن را چه در سطح جامعه و چه در مراکز آموزش عالی به خوبی مشاهده میکنیم.
به گفته وی مهمترین مطالبه و خواست شهیدان دوران دفاع مقدس و کسانی که برای حفظ این انقلاب و نظام جان عزیز خود را نثار کردند، صیانت از ارزشها و آرمانهای والای اسلامی و انقلاب است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی از خانوادههای معظم شاهد و ایثارگران به عنوان سندهای افتخار انقلاب یاد کرد و افزود: خانوادههای معظم شاهد و ایثارگران از جایگاه والایی در جامعه برخوردار هستند و هیچ فردی نمیتواند مثل این عزیزان ترویجدهنده فرهنگ ایثار و شهادت باشد لذا خدمت به آنان و برآوردن نیازهای آنها وظیفهای همگانی است.
وی تصریح کرد: خدمترسانی در حوزه تحصیل فرزندان شاهد و ایثارگر موجب اجر دنیوی و اخروی بوده و گامی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است. تکریم و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا و ایثارگران موجب سعادتمندی انسان میشود.
حجتالاسلام هنرمند در ادامه گفت: با تلاشهای مجموعههای دانشگاهی و تدبیر تصمیمسازان مراکز علمی هماکنون افزون بر 10 درصد از دانشجوهای نخبه کشور را فرزندان شاهد و ایثارگر تشکیل میدهند و این نشان از توجه ویژه مجموعههای دانشگاهی به فرزندان شاهد دارد.
وی با بیان اینکه بیش از پنج هزار دانشجوی استان مرکزی را فرزندان شاهد و ایثارگر تشکیل میدهند، گفت: از این میزان سهم شهرستان ساوه حدود 800 دانشجو است و این نشان از فرهیختگی این عزیزان و تلاش آنان در راستای کسب علم و دانش است.
این مقام مسئول در بنیاد شهید استان مرکزی در ادامه با اشاره به در پیش بودن 16 آذر روز دانشجو نیز گفت: این روز در واقع نقطه عطف انقلاب اسلامی بود.
وی بیان کرد: در 16 آذر دانشجویان پیرو خط ولایت فریاد ظلمستیزی سر دادند و اعلام کردند که حاضر نیستیم تحت ظلم و ستم مستکبران باشیم.
به گزارش ایسنا رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ساوه نیز گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از مهمترین نیازهای کشور برای پیشرفت و توسعه است که نهادینه کردن آن نیازمند استراتژی و برنامهریزی صحیح است.
سید مصطفی کشفی خواستار معرفی شهدا و ایثارگران به عنوان الگوهای راستین به جامعه دانشگاهی شد و افزود: به منظور تعمیق پیوندهای عمیق بین دانشگاهیان و الگوگیری از شهدا باید مجموعههای دانشگاهی این مهم را در اولویت برنامههای فرهنگی و آموزشی خود قرار دهند .
وی با بیان اینکه دانشگاهها به عنوان متولیان امور فرهنگی باید فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج دهند تصریح کرد: تعامل مجموعههای دانشگاهی شهرستان با بنیاد شهید و امور ایثارگران بسیار مطلوب بوده و ضمن پشتیبانی از برنامههای این نهاد، در خدمت به فرزندان شاهد و ایثارگر همواره در تلاش هستیم.
در این جلسه رؤسای دانشگاههای شهرستان ساوه به بیان دیدگاهها و برنامههای خود در حوزه ایثار و شهادت پرداختند.