جمعه 9 آذر 1403 | Friday 29 November 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: استقرار اداره استاندارد مهمترین اقدام برای ارتقای کیفیت محصولات تولیدی در این شهرستان است.

شهلا میرگلوبیات در بازدید از یکی از شرکت‌های صنایع سلولزی تولیدکننده انواع دستمال کاغذی در ساوه با اشاره به اینکه بزرگترین شهر صنعتی کشور در ساوه قرار دارد، افزود: احداث ساختمان اداره استاندارد ساوه که از سال 89 آغاز شده به دلیل مشکلات مالی و قضایی متوقف شده بود.

 

وی اضافه کرد: مشکلات مالی با پیگیری و هماهنگی مسئولان برطرف شده و امیدواریم با استقرار اداره استاندارد در این شهرستان حجم مراجعات تولیدکنندگان این شهرستان به مرکز استان کاهش یابد.

 

وی بیان کرد: صاحبان صنایع در این شهرستان بدلیل فعال نبودن اداره استاندارد برای انجام کوچکترین آزمایشی مجبور به طی مسافت ساوه تا اراک هستند که این خود مشکلات و مسائل دیگر را رقم می‌زند.

 

وی ادامه داد: ساوه و زرندیه به عنوان قطب صنعت استان و یکی از قطب‌های صنعتی کشور محسوب می‌شوند که لازم است برخی زیرساخت‌ها و امکانات در این شهرها فراهم شود.

 

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید خود از این مرکز تولیدی مهمترین مشکل این واحد تولیدی را مالیات عنوان کرد و گفت: بسیاری از شرکت‌ها با این مشکل روبرو هستند و با هماهنگی اداره دارایی این مشکل را حل می‌کنیم.

 

میرگلوبیات افزود: این واحد تولیدی محصولات بهداشتی متنوعی با کیفیت بسیار خوب تولید می‌کند و اگر مشکل استاندارد آن برطرف شود می‌تواند سهم بسزایی در صادرات داشته باشد.

 

وی خواستار تقویت و توسعه صادرات شد و افزود: توسعه صنعتی و بالطبع آن تقویت صادرات منجر به تولید اشتغال پایدار و حل بسیاری از مشکلات اجتماعی و معضلات فرهنگی می‌شود.

 

به گزارش ایسنا نماینده مردم ساوه و زرندیه به همراه مدیرکل استاندارد استان مرکزی و جمعی از مسئولان شهرستان در جریان بازدید از این واحد تولید کننده محصولات بهداشتی مسایل و مشکلات آن را بررسی و راهکارهای لازم برای برطرف شدن آن اتخاذ شد.

 

مدیر کل استاندارد استان مرکزی تثبیت جایگاه برند ایران، را یکی از اولویت‌های مجموعه استاندارد برشمرد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، سید سعید میرنظامی در بازدید از یک شرکت صنایع سلولزی در ساوه با بیان اینکه تسهیل فرایند استانداردسازی برای صادرات مهمترین اولویت است، گفت: در برخی از کشورها استانداردسازی نهادینه نشده یا استانداردهای آنان با ایران مطابقت ندارد.

 

وی افزود: این مشکل توسط اتاق بازرگانی و سازمان مرکزی برای تسهیل شدن صادرات بررسی و حل خواهد شد.

 

وی ادامه داد: ارتقای کیفیت کالای داخلی، تثبیت جایگاه برند ایران، نظارت بر صادرات و واردات، آزمایش و نمونه‌گیری از محصولات و تطبیق با استانداردهای مربوطه و... از دیگر اولویت‌های مجموعه استاندارد به شمار می‌رود.

 

مدیر عامل شرکت صنایع سلولزی ماریناسان نیز با اشاره به اینکه در سال گذشته به کشورهای ارمنستان، گرجستان، تاجیکستان، ازبکستان، عراق و افغانستان صادرات داشته است مهمترین مشکل خود را استانداردسازی محصولات برای صادرات عنوان کرد و گفت: حدود شش درصد از تولیدات خود را در حال حاضر صادر می‌کنیم.

 

حمیدرضا واعظ‌پور با اشاره به اینکه در کشورهای مختلف سلیقه‌های استانداردی متفاوت است، افزود: با رفع این مشکل و بودجه و بازارسنجی انجام شده، در سال جاری 20 درصد از تولید خود را صادر خواهیم کرد.

 

وی با اشاره به ایجاد اشتغال برای 365 نفر در این واحد تولیدی گفت: در این مجموعه تولیدی با بهره‌مندی از آخرین تکنولوژی و برخورداری از نیروی انسانی بومی توانسته‌ایم نیاز خارج از کشور و شرکت‌های خارجی را برآورده کنیم و سهم بسزایی در صادرات داشته باشیم.

 

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group