معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: افزون بر 41 هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت پائیزه رفت.
محمودرضا خلیلی اظهار کرد: این میزان شامل 11 هزار و 900 هکتار گندم آبی، 22 هزار هکتار گندم دیم و شش هزار 580 هکتار جو است.
وی با بیان اینکه 540 هکتار از اراضی شهرستان نیز به کشت کلزا اختصاص یافته است، ادامه داد: پیشبینی میشود سطح زیر کشت پائیزه در شهرستان افزایش یابد.
وی با بیان اینکه میزان سطح زیر کشت پائیزه در سال جاری تفاوتی با سال گذشته نداشته است، اضافه کرد: محدودیت منابع آبی و خاکی مهمترین عامل در عدم افزایش میزان سطح زیر کشت پائیزه است.
این مقام مسئول در جهاد کشاورزی با توصیه به کشاورزان در خصوص کشت پائیزه و راهکارهای مقابله با مخاطرات آن گفت: مهمترین مسئله در کشت پائیزه کاشت به موقع و رعایت تاریخ کشت است تا کشاورز با مشکلاتی از جمله بارش برف، یخزدگی زمین، سرمازدگی محصول، رشد کم گیاه و سایر موارد مواجه نشده و عوامل محیطی محصول تولیدی را به مخاطره نیندازد.
وی به دیمکاران توصیه کرد: قبل از فرا رسیدن فصل سرد زمین را برای کشت آماده کنند چرا که در زمان کشت بارش برف و باران مانعی برای آمادهسازی زمین خواهد شد.
خلیلی خواستار ارتقای دانش فنی کشاورزان به منظور افزایش میزان عملکرد سطح زیر کشت شد و تصریح کرد: جهاد کشاورزی شهرستان برنامهریزیهای لازم را برای تحقق این امر انجام داده است.