مدير عامل جمعيت هلال احمر استان مركزي گفت: با عنایت به اهمیت راهاندازی استخر سرپوشیده جمعيت هلال احمر ساوه و با توجه به اینكه اخيراً اين جمعيت به عنوان يكي از پنج مركز آموزشهاي تخصصي كشور معرفي شده است با پیگیریهای انجام شده مشکل فنی ایجاد شده رفع شده است.
مرتضي سليمي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه مرکزی، با اشاره به فعالیت استخر سرپوشیده شهرستان ساوه در چند سال گذشته به عنوان ميزبان دورههاي كشوري و استفاده عموم مردم ساوه ، افزود: با توجه به اینکه استخر سرپوشیده جمعيت هلال احمر شهرستان ساوه در مركز شهر قرار دارد همواره مورد استقبال مردم شهرستان و نواحی همجوار نيز قرار دارد.
وي با اشاره به محدودیت منابع اعتباری خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه این جمعيت با كمبود منابع مالي مواجه بود، با بخش خصوصي وارده مذاكره شديم و با پیگیریهای صورت گرفته مشکل فنی ایجاد شده رفع و استخر سرپوشیده جمعيت هلال شهرستان ساوه در كمتر از پنج ماه از 15 آذرماه دوباره به روی علاقمندان بازگشایی خواهد شد.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان مركزي گفت: در مجموع جهت رفع مشکل فنی استخر سرپوشیده جمعيت هلال احمر ساوه پنج ميليارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وي در خصوص اقدامات انجام شده در اين استخر گفت: كاهش عمق استخر از 3.8 به 2.5 متر جهت مناسبسازي عمق براي استخر تفريحي، نصب سقف كاذب و ديوار پوش pvc، تعويض لوله هاي تصفيه و گرمايشي استخر با لولههاي پلي اتيلن، تعويض لولههاي سيستم جت و تصفيه جكوزي و حوضچه سرد، ايجاد سيستم تصفيه براي جكوزي و حوضچه سرد از جملهی این اقدامات محسوب میشود.
سلیمی در پایان اضافه کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در استخر ساوه میتوان به تعويض پمپهاي جت جكوزي، ايجاد سيستم تصفيه فاضلاب، احداث اولين سيستم گندزدايي آب استخر در سطح استان مركزي توسط الكتروليز نمك طعام، ايجاد سيستم گرمايش از كف جهت محوطه كاسه استخر، تعويض كليه سراميكهاي كاسه استخر، افزايش حجم جكوزي از شش نفر به 18 نفر، احداث حمام سنتي با سوناي خشك و بخار مجزا، افزايش تعداد دوشهاي استخر از شش به 20 دوش، ايجاد سيستم تهويه استخر با استفاده از كورههاي هواي خشك، ايجاد سيستم برق اضطراري و استفاده بيش از 20 تن ميلگرد اشاره کرد.