مدیر جهاد کشاورزی ساوه از افزایش 15 درصدی تولید شلیل، هلو و انجیر در این شهرستان خبر داد.
حسن شریفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی اظهار کرد: سطح زیر کشت هلو و شلیل شهرستان ساوه 200 هکتار است که به طور متوسط از هر هکتار سی تن برداشت میشود.
وی با بیان اینکه برداشت هلو و شلیل از اول تیرماه آغاز شده و تا پایان شهریور ادامه دارد، اظهار کرد: بالا رفتن سن درختان شلیل و هلو و شرایط مناسب آب و هوایی منجر به گلدهی مناسب و افزایش میزان تولید این دو محصول شده است.
شریفی تصریح کرد: خوشبختانه شهرستان ساوه با توجه به دارا بودن شرایط اقلیمی مناسب و خاک حاصلخیز و بالا بودن قیمت ارقام زودرس از ظرفیت لازم برای تولید این میوهها برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی ساوه در بخش دیگری از این گفتوگو با بیان اینکه شهرستان ساوه رتبه نخست تولید محصول انجیر پوست پیازی را در استان به خود اختصاص داده است، گفت: هماکنون 380 هکتار باغ انجیر در ساوه وجود دارد و پیشبینی میشود امسال هزار و 900 تن انجیر در ساوه برداشت شود که در مقایسه با سال گذشته 15 درصد افزایش خواهد داشت.
وی اظهار کرد: این میزان انجیر بصورت پراکنده در داخل باغات انار ساوه وجود دارد و به طور متوسط از هر هکتار پنج تن محصول به دست میآید.