برنامه تفریحی فرهنگی شهر به شهر با همکاری فرمانداری و شهرداری ساوه و شبکه آفتاب و با حضور مردم و مسئولان شهرستان در دریاچه تفریحی امام خمینی(ره) برگزار شد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک سال جدید آموزشی، گفت: سالن بلکباکس این شهرستان پس از کلنگزنی به علت کمبود بودجه متوقف شده بود که با رایزنیهای انجام شده تا دو ماه آینده راهاندازی میشود.
شهلا میرگلوبیات با اشاره به برخی کمبودها در حوزه برنامههای فرهنگی در ساوه و زرندیه، اظهار کرد: بسیاری از شهرهای بزرگ کشور مانند اراک از نعمت داشتن این سالن محروم هستند اما، بزودی سالن مدرن بلکباکس ساوه افتتاح و در راستای تولیدات فرهنگی شروع به کار میکند.
وی افزود: همچنین تصفیهخانه آب شرب ساوه مهرماه سال جاری با حضور وزیر نیرو به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در ادامه با اشاره به کنارگذر ساوه گفت: 21 کیلومتر از این کنارگذر آماده است و تا پایان آذرماه به مرحله بهرهبرداری می رسد.
میرگلوبیات با اشاره به برخی پتانسیلهای ساوه مانند منابع انسانی و نیروی کار، بزرگترین شهر صنعتی کشور و قطب کشاورزی و دامداری، خاطرنشان کرد: باید با همدلی، تلاش و کمکهای مردم در آینده مشکلات کشاورزی و صنعتی را مرتفع کنیم.
وی سالگرد افتتاح این دانشکده را تبریک گفت و بیان کرد: دانشگاه آزاده ساوه نیز امسال 12 رشته دکتری و 6 رشته کارشناسی ارشد به رشتههایش اضافه کرد.
معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: مهربانی، تدین، اصالت و نجابت و فرهیختگی جزو خصوصیات بارز مردم ساوه است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران(ایسنا) - منطقه مرکزی، محمد بهاروند در برنامه تفریحی فرهنگی شهر به شهر که در دریاچه تفریحی امام خمینی(ره) برگزار شد، با بیان اینکه بسیاری از هموطنان شهرهای دیگر در ساوه ساکن هستند، اضافه کرد: در واقع ساوه یک ایران کوچک است که ویژگیهای آن در دیگر شهرها وجود ندارد.
وی با اشاره به وجود اقلیم متنوع کشاورزی در ساوه، تصریح کرد: 70 نوع محصول زراعی و کشاورزی در این شهرستان برداشت میشود که آن را به قطب کشاورزی مبدل کرده است.
وی با اشاره به وجود بزرگراهها و راههای مواصلاتی مختلف، نزدیکی به فرودگاه امام خمینی(ره) و وجود بزرگترین شهر صنعتی کشور در ساوه، اظهار کرد: مقدمات پیشرفت شهر صنعتی شماره دو نیز فراهم شده است.
بهاروند با اشاره به تاریخی بودن این شهرستان خاطرنشان کرد: قدمت تاریخی ساوه و مناره مسجد جامع آن بیش از هزار سال است.
به گزارش ایسنا، شهردار ساوه نیز در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت سالروز شعر و ادب و شروع سال تحصیلی جدید، گفت: مدیریت شهری ساوه بر انجام فعالیتهای فرهنگی تأکید دارد.
کامران جوادی با بیان اینکه رسیدگی به روح شهر مد نظر شهرداری است، افزود: برگزاری جشنها و مراسمات فرهنگی از جمله اقدامات در این راستاست.
وی در ادامه گفت: 20 هزار مترمربع از تملکات بافت فرسوده ساماندهی شده و همچنین در زمینه تقاطعهای غیرهمسطح فعالیتهای عمرانی خوبی انجام شده است.
جوادی خاطرنشان کرد: ساوه رشد فیزیکی خوبی داشته ولی از لحاظ عمرانی پیشرفت نداشته است.
وی اظهار کرد: به زودی احداث تقاطع غیرهمسطح در ساوه کلنگزنی شده و روزشمار افتتاح آن نیز در معرض دید قرار میگیرد تا سر موعد به بهرهبرداری برسد.
به گزارش ایسنا، اجرای موسیقی، تئاتر، مسابقه و اهدای جوایز به فرهیختگان و نخبگان شهرستان از دیگر برنامههای این مراسم بود.