پنجشنبه 8 آذر 1403 | Thursday 28 November 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: رشد علمی جوامع به میزان دانش افراد آن بستگی دارد و تلاش برای پویایی آن منجر به توسعه جامعه خواهد شد.

شهلا میرگلوبیات در مراسم اختتامیه مسابقات رباتیک، هوافضا و سازه‌های ماکارونی که به همت گروه آموزشی علوم نوین در مجموعه ورزشی امام علی(ع) ساوه برگزار شده بود اظهار کرد: فراهم کردن زیر‌ساخت‌های لازم و تقویت علم و دانش از خدشه‌دار شدن رشد علمی در جامعه جلوگیری کرده و پیشرفت آن را تسریع می‌دهد.

 

وی با اشاره به تغییر، تحول و تکامل علوم در حوزه‌های گوناگون گفت: از این رو نباید آینده‌سازان کشورمان که در آینده مدیریت کلان کشور را بر عهده می‌گیرند در این مسیر عقب بمانند.

 

وی با اشاره به برگزاری مسابقات رباتیک به عنوان یک فعالیت علمی اظهار کرد: دانش‌افزایی و کشف استعدادهای نهفته مهمترین دستاورد برگزاری این مسابقات است که منجر به شکوفایی استعدادهای نوجوانان و جوانان این مرز و بوم می‌شود.

 

نماینده ساوه و زرندیه خواستار نهادینه شدن خلاقیت در افراد نخبه و ساماندهی آنان شد و تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم و مدیریت صحیح می‌تواند زمینه بهره‌مند شدن جامعه را از راهکارها و صنایع علمی به منظور ارتقای سطح دانش و فناوری فراهم کند تا بتوانیم مطابق برنامه ششم توسعه رتبه‌های برتر علمی جهان را کسب کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: کشوری که از دانش و علم برتری نسبت به دیگر کشورها برخوردار بوده و وجه تمایز آن در توسعه متوازن تکیه بر دانش و فناوری باشد و توسعه علمی را در اولویت قرار دهد قطعا در معادلات بین‌المللی تأثیرگذار خواهد بود.

 

میرگلوبیات با اشاره به اینکه شهرستان ساوه مهد علم، فرهنگ و هنر است، تصریح کرد: این منطقه به عنوان یک قطب علمی و فرهنگی باید بتواند با بهره‌گیری از توانمندی‌های جوانان و نوجوانان به درجات بهتری در عرصه‌های علمی دست یابد.

 

به گزارش ایسنا، مدیر گروه آموزشی علوم نوین نیز گفت: این مسابقات به عنوان یکی از بزرگترین مسابقات شهرستان با موضوع رباتیک، هوا فضا و سازه‌های ماکارونی به همت گروه آموزشی علوم نوین و کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شماره یک برگزار شده است.

 

مهدی اسدی افزود: این مسابقات با حضور گسترده 310 تیم در رشته‌های سازه‌های ماکارونی، هواپیمای مدل، گلایدر، جنگجو، فوتبالیست، آتش‌فشان، مسیریاب ساده و ویژه برگزار شد.

 

وی ایجاد انگیزه برای کودکان و نوجوانان با استعداد، تقویت حس همکاری و همفکری، ایجاد حس رقابت، معرفی علم رباتیک و ایجاد محیط نشاط و سرگرمی علمی را از اهداف برگزاری این مسابقات دانست.

 

وی در ادامه با دعوت از اساتید برجسته و عموم شهروندان به منظور شرکت در کلاس‌های آموزشی رباتیک، هوا و فضا و سازه‌های ماکارونی تصریح کرد: حضور مؤثر این مجموعه علمی در مسابقات گوناگون و کسب رتبه‌های برتر نوید آن را می‌دهد که بتوانیم در سطح ملی و کشوری رتبه‌های برتر را بدست آوریم.

 

اسدی خاطرنشان کرد: کسب این موفقیت و راهیابی به مسابقات جهانی مستلزم حمایت همه مسئولان و بهره‌مندی از نظرات نخبگان است.

 

در مراسم اختتامیه این مسابقات که جمعی از مسئولان شهرستانی حضور داشتند از نفرات برتر در رشته‌های گوناگون با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

 

 

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group